Tele2

Objave za medije
2016-11-22 15:18:00

Tele2 bonaši uz slagalicu Surf3 slave Božić do lipnja

Niste krivo pročitali, baš je tako kako naslov kaže - ovog Božića svi Tele2 korisnici bonova uz aktivaciju slagalice Surf3 idućih 6 mjeseci bit će nagrađeni 1GB podatkovnog prometa.

Slagalica Surf3 po cijeni od 59,00 kn donosi 1000 jedinica za pozive i poruke, te 3GB za surfanje na odličnoj 4G brzini. Ukoliko slagalicu Surf odaberu kao svoju opciju upravo ovih praznika, bit će nagrađeni gigabajtom više svaki mjesec u sljedećih 6 mjeseci, a dobro je poznato da gigabajta nikada nije previše.

Kako bi Tele2 korisnici mogli izvrsno surfati uz ovu ponudu dodana je i ponuda pametnih telefona: Alcatel Pixi 4 5“ po cijeni od 699 kn, Samsung Galaxy J3 po cijeni od 1199 kn i Huawei P8 lite po cijeni od 1199 kn uz koje korisnik na dar dobije i paket Lego kockica, jer kakvo bi to slaganje bilo bez njih.

2016-11-22 14:17:17

500 razloga za bijeg s cirkusom!

Nije uvijek lako prekinuti neki odnos u kojem nismo sretni i kojem naše potrebe nisu zadovoljene. Nekad smo i vezani, a tako bismo rado pobjegli. Zato je Tele2 pripremio uslugu uz čiju ćete pomoć lako prekinuti nesretnu vezu sa starim teleoperaterom i sa 500 kn na PBZ bankovnoj poklon kartici pobjeći s cirkusom.

Danas je velika većina korisnika mobilnih glasovnih usluga u pretplatničkom odnosu s teleoperaterom, a isto tako velik broj njih u nekom trenutku osjeti nezadovoljstvo ugovorom ili tarifom. Požele li pak novi uređaj, korisnici moraju čekati obnovu ugovorne obveze.

Osluškujući takve probleme, Tele2 Hrvatska je u sklopu svoje božićne kampanje predstavio rješenje i potpuno novu uslugu, ujedno i jedinstvenu, na našem tržištu kojom će razveseliti sve one koji usred ugovorne obaveze žele promijeniti operatera ili pod svoj bor staviti najnoviji model mobilnog telefona.

Tele2 pomaže otkupiti ugovor od drugog operatera sa čak 500 kn na PBZ bankovnoj poklon kartici. Ako to nije dovoljno dobar razlog za bijeg s cirkusom onda je izbor odličnih uređaja iz Tele2 blagdanske ponude ono što će presuditi: Samsung Galaxy J5 2016 ili Huawei Honor 8 za samo 1kn jednokratno i ostatak na rate te Samsung Galaxy 7 za 499kn jednokratno i ostatak na rate.

2016-11-15 14:05:00

Tele2 i evotv snažnom poslovnom sinergijom donose jedinstvenu ponudu svojim korisnicima

Omogućiti korisnicima najkvalitetniju uslugu bila je nit vodilja Tele2 i Hrvatske pošte, a samim time i povod zajedničkoj suradnji ovim dvjema uspješnim kompanijama koje su prigodom dolazećih blagdana odlučile spojiti svoje uspješne usluge u jedan jedinstveni paket.

Zajednička akcija urodila je stvaranjem ponude u kojoj Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa sada imaju jedinstvenu cijenu od samo 194,00 kn mjesečno. Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99 kn svaki mjesec tijekom dvije godine.

"Podizanje razine kvalitete podatkovne mreže u protekloj godini, što je potvrđeno istraživanjem tvrtke P3 Comunications, bio je temelj za uspjeh našeg proizvoda "Pokućni internet" koja konkurira tradicionalnim i zastarjelim rješenjima fiksnih operatera, a koji do danas ostvaruje izvrsne prodajne rezultate i vrlo pozitivne povratne informacije korisnika. Kako su u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika najviša, ideja nam je bila još više obogatiti našu ponudu Pokućnog interneta uslugom evotv digitalne televizije u partnerstvu s Hrvatskom poštom te na taj način očekivanja korisnika ne samo ispuniti nego i premašiti.", izjavio je prilikom prezentacije nove ponude gosp. Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

"Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, pronašla je u Pokućnom internetu Tele2 idealnog suputnika. Obje usluge uz iznimnu kvalitetu i vrlo povoljnu cijenu možete imati i na različitim lokacijama u RH gdje želite koristiti internet i televizijske usluge, što nam osigurava značajnu konkurentsku prednost, a sigurni smo da će to prepoznati i brojni korisnici. Ulazak u ovu suradnju je, upravo na temelju kompatibilnih usluga, vrlo logičan i drago nam je što će ova jedinstvena ponuda biti dostupna u poštanskim uredima Hrvatske pošte te putem kolega poštara.", izjavio je gospodin Josip Udiljak, član Uprave Hrvatske pošte.

Usluge mogu dogovoriti i novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Paket je neovisan o lokaciji i korisnik ga koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno, a poželi li korisnik usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade. Paketi su dostupni na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte.

2016-10-03 10:11:00

Tele2 nudi brzi internet na probu od 30 dana

Nakon što je u svibnju ove godine tržištu ponuđeno fleksibilno plug&play rješenje za brzi kućni internet naziva Pokućni internet, danas ono dobiva dodatnu dimenziju, a to je 30 dana probe, bez ikakvih troškova za korisnika.

Tele2 Pokućni internet nudi svakom korisniku maksimalne 4G brzine, bez ograničenja na svim tarifama, uz široki raspon volumena podatkovnog prometa do čak 100GB za privatne korisnike te 300GB za poslovne. Tarifu s 50GB, koja pokriva zahtjeve većine korisnika, korisnik će mjesečno platiti samo 169 kn. Tele2 Pokućni Internet potpuno je fleksibilan – tarife korisnik može mijenjati po potrebi, mobilan – 4G router moguće je seliti gdje god je internet korisniku potreban i praktičan – plug&play funkcionalnost omogućava korištenje odmah, bez potrebe za dodatnim instalacijama.

Svi korisnici koji do sad nisu uspjeli isprobati ovo rješenje za kućni internet od danas to mogu učiniti tako da posjete bilo koje Tele2 prodajno mjesto, ili jednostavno nazovu 0800 3 095 i naruče svoj 4G router i 50GB interneta na probu, u trajanju od 30 dana.. Ako  je korisnik zadovoljan iskustvom surfanja na, odnedavno dokazano,  najboljoj podatkovnoj mreži u Hrvatskoj svoj Pokućni internet može samo nastaviti koristiti bez troškova za tarifu, naknadu za pristup mreži i Opciju uređaj za probno razdoblje. Ako korisnik odluči unutar 30 dana vratiti uređaj, može to učiniti, bez ikakvih troškova.

2016-08-29 11:42:58

Jasmina Zubić, nova članica Uprave i glavna financijska direktorica Tele2 Hrvatska

Jasmina Zubić je imenovana članicom Uprave i novom glavnom financijskom direktoricom Tele2 Hrvatska, a novu funkciju preuzet će od 1. rujna ove godine.

Jasmina Zubić posjeduje višegodišnje iskustvo na područjima financija i upravljanja (menadžmenta) koje je stekla na pozicijama voditeljice Odjela računovodstva kao i glavne financijske direktorice tvrtke Tifon d.o.o. nakon čega je imenovana predsjednicom Uprave tvrtke. Funkciju predsjednice Uprave tvrtke Tifon d.o.o. obnašala je zadnje četiri i pol godine. Osim izvrsnog poznavanja financija, Jasmina donosi i značajno iskustvo u konzaltingu, naročito u području revizije i financijskog savjetovanja stečenog u PwC Hrvatska.

"Veliko mi je zadovoljstvo preuzeti funkciju glavne financijske direktorice Tele2 Hrvatska. Preuzimanje ove pozicije predstavlja jedan novi izazov budući da se Tele2 u Hrvatskoj pozicionirao kao izazivač na telekom tržištu, no isto tako vjerujem da ću svojim iskustvom i načinom rada doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke", rekla je Jasmina Zubić, nova glavna financijska direktorica Tele2 Hrvatska.

"Veseli me što se Jasmina priključila našem Tele2 timu i ovim putem joj želim srdačnu dobrodošlicu. S obzirom na njeno sveobuhvatno znanje i bogato iskustvo siguran sam da će se sjajno uklopiti i pomoći nam dodatno unaprijediti naše poslovanje na hrvatskom tržištu", izjavio je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

1 ... 2 ... 3