Govorna pošta - Tele2 usluge za poslovne korisnike
 
Kontakt

 
Kontakt
Kako aktivirati uslugu

Govorna pošta

  • Bilježenje poziva kada ste nedostupni
  • Obavijest SMS-om o propuštenom pozivu
  • Usluga je dostupna svim poslovnim korisnicima

Govorna pošta zabilježit će pozive kad je vaš mobilni telefon isključen, ako niste dostupni ili kada niste u mogućnosti javiti se. O prispijeću govorne pošte bit ćete obaviješteni SMS porukom.


Aktivaciju i deaktivaciju usluge govorne pošte poslovni pretplatnici ostvaruju pozivom Službi za korisnike na 095 1000 500 ili putem portala Moj Tele2.


Preslušavanje vaše govorne pošte ostvarujete pozivom na broj:


  • 222 sa svog mobilnog telefona
  • 095 1000 222 s drugog telefona
  • +385 95 1000 222 iz inozemstva

Nepreslušane poruke čuvaju se 7 dana. Preslušavanje poruka s vašeg mobilnog telefona ne naplaćuje se. Ako ste odlučili bezuvjetno preusmjeriti sve pozive na govornu poštu, unesite broj +385 95 1000 223

Nakon aktivacije usluge Govorne pošte, automatski se korisniku aktiviraju i obavijesti o propuštenim pozivima putem SMS-a (korisnik će dobiti SMS ukoliko je odbio poziv, ukoliko nema signala ili mu je mobitel isključen).

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se