Status narudžbe
 
Kontakt

 
Kontakt
ODABERITE TARIFU
I DODAJTE INTERNETA
KOLIKO VAM TREBA

Odaberi idealnu tarifu za sebe, uzmi interneta koliko ti treba i surfaj kad god i gdje god poželiš.

Internet uz pretplatu

Odaberi idealnu tarifu za sebe, uzmi interneta koliko ti treba i surfaj kad god i gdje god poželiš. Ako si više kućni tip, za tebe su kao stvorene naše tarife sa 30, 50 ili čak 100 gigabajta zajedno s uređajima za pokućni internet. Za one nemirnijeg duha idealan je mobilni internet s 3 ili 10 gigabajta kojim se možeš spajati s kojeg god mjesta poželiš. I, naravno, uvijek surfaj po najvećim 4G brzinama! Provjeri našu kartu pokrivenosti.

Tri GB - 4G do 150 Mbit/s

3GB 49KN/MJ
Želim samo tarifu Želim mobilni internet Želim pokućni internet

Deset GB - 4G do 150 Mbit/s

10GB 99KN/MJ
Želim samo tarifu Želim mobilni internet Želim pokućni internet

Trideset GB - 4G do 150 Mbit/s

30GB 139KN/MJ
Želim samo tarifu Želim mobilni internet Želim pokućni internet

Pedeset GB - 4G do 150 Mbit/s

50GB 169KN/MJ
Želim samo tarifu Želim mobilni internet Želim pokućni internet

Sto GB - 4G do 150 Mbit/s

100GB 269KN/MJ
Želim samo tarifu Želim mobilni internet Želim pokućni internet
Saznaj više o tarifi i ponudi
Postani korisnik Tele2 mobilnog interneta – odaberi svoju idealnu tarifu i uređaj te surfaj na najmodernijoj 4G mreži, s brzinama do 150 Mbit/s unutar cijele 4G mreže!

Svim korisnicima koji se nalaze na području koje nije pokriveno 4G mrežom, osigurali smo najbolji 3G signal za 97 posto stanovništva te smo čak 98 posto autocesta pokrili 3G podatkovnom uslugom.

Surfaj, gledaj filmove, pregledavaj slike i komentiraj, čitaj mailove posvuda i u svako vrijeme. 

U tarifama internet za pretplatnike uživaj u maksimalnim 4G brzinama do čak 150 Mbit/s! 


• tarifu Tri GB plaćat ćeš samo 49 kn
• tarifu Deset GB plaćat ćeš samo 99 kn 
• tarifu Trideset GB plaćat ćeš samo 139 kn
• tarifu Pedeset GB plaćat ćeš samo 169 kn
• tarifu Sto GB plaćat ćeš samo 269 kn

Potrošiš li sav internet iz svoje tarife, možeš jednostavno nastaviti surfati po cijeni GB iz svoje tarife. Primjerice, Potrošio si svoju tarifu Pedeset GB, u kojoj te jedan GB košta prosječno 3,38 kn. Nakon potrošene tarife i dalje ćeš surfati po ovoj cijeni za GB, te će ti se naplatiti onoliko interneta koliko ga potrošiš – ako potrošiš samo 0,5 GB, bit će ti naplaćena 1,69 kuna!  

Stanje računa i potrošnju možeš provjeriti na korisničkom portalu Moj Tele2.

Tele2 mobilni internet na pretplatu dostupan je i u našem Tele2 webshopu, a prije same kupovine provjeri kartu pokrivenosti mreže i brzine surfanja za svoju lokaciju na stranicama Porške za korisnike pod kategorijom Pokrivenost LTE/UMTS/HSPA signalom.
 

Samsung Galaxy Tab S2 9,7" LTE

Paket mjesečno 169 kn
Uređaj jednokratno 659 kn
Odaberi

Samsung Galaxy Tab A 9,7" LTE

Paket mjesečno 169 kn
Uređaj jednokratno 1 kn
Odaberi

Huawei E5577s-321 Mobile WiFi CAT4 router

Paket mjesečno 169 kn
Uređaj jednokratno 91 kn
Odaberi

Huawei E5330 WiFi 21 Mbps

Paket mjesečno 169 kn
Uređaj jednokratno 39 kn
Odaberi

Huawei E5251 WiFi 43 Mbps

Paket mjesečno 169 kn
Uređaj jednokratno 39 kn
Odaberi

Huawei B315s-22 WiFi CAT4 router

Paket mjesečno 169 kn
Uređaj jednokratno 91 kn
Odaberi
  Tri GB - 4G do 150 Mbit/sDeset GB - 4G do 150 Mbit/sTrideset GB - 4G do 150 Mbit/sPedeset GB - 4G do 150 Mbit/sSto GB - 4G do 150 Mbit/s
Mjesečna naknada 49 kn99 kn139 kn169 kn269 kn
Podatkovni paket 3GB10GB30GB50GB100GB
SMS 0,29 kn / SMS0,29 kn / SMS0,29 kn / SMS0,29 kn / SMS0,29 kn / SMS
Obračunska jedinica 10 kB10 kB10 kB10 kB10 kB
Radijska frekvencija 5 kn5 kn5 kn5 kn5 kn
Naknada za uporabu radijske frekvencije u iznosu od 5 kn i naknada za pristup mreži u iznosu od 10 kn nisu uključene u mjesečnu naknadu.

Uvjeti korištenja


Najčešća pitanja

1. Zašto ugovoriti Tele2 mobilni internet umjesto fiksnog interneta?
Tele2 mobilni internet koristi modernu 4G tehnologiju koja, ovisno o uvjetima u kojima se usluga koristi, pruža visoke brzine primanja podataka (downloada) i slanja podataka (uploada), brzine koje, u pravilu, značajno nadmašuju standardne brzine od 2 do 4 Mbit/s u primanju te do 1 Mbit u slanju.
Dodatno, Tele2 rješenje:
- je u potpunosti mobilno, 
- ne zahtijeva posjete tehničara i/ili instalatera nego korisnik u nekoliko minuta može započeti s korištenjem usluge,
- brzo i jednostavno se koristi (plug 'n' play) te
- korisnik ne plaća nešto što ne koristi (zaista rijetki korisnici uistinu trebaju neograničeni, tj. flat podatkovni promet), a upravo brzina će mu dati korisničko iskustvo kakvo traži.

2. Zar neću imati prevelike račune zbog korištenja interneta, mobilni internet je skup?
Korisnici Tele2 mobilnog interneta su zaštićeni od prekomjerne potrošnje zbog korištenja podatkovnog prometa te korisnici bez straha mogu iskoristiti i posljednji GB unutar ugovorene tarife. Po iskorištenju posljednjeg MB iz tarife, podatkovni promet se zbog zaštite korisnika zaustavlja te se korisnika preusmjerava na korisnički portal Moj Tele2 gdje će moći odabrati nastavak korištenja podatkovnog prometa po prosječnoj cijeni GB iz ugovorene tarife. Primjerice, korisnik koji je ugovorio tarifu Pedeset GB u tarifi dobije 50 GB uz mjesečnu naknadu od 169 kn. To znači da, prosječno, po GB plati 3,38 kn. Istu cijenu GB će plaćati i u slučaju kada odluči koristiti podatkovni promet nakon što iskoristi sav podatkovni promet uključen u mjesečnu naknadu tarife.
Dodatno, korisnik će u tom slučaju platiti samo onaj dio podatkovnog prometa koji uistinu i iskoristi. U gornjem primjeru bi to značilo da će korisnik platiti 1,69 kn dodatno ako potroši 0,5 GB podatkovnog prometa nakon što iskoristi sav podatkovni promet uključen u naknadu tarife.

3. Ali meni treba neograničeni, tj. flat internet?
Neograničena količina podatkovnog prometa uistinu treba određenim korisnicima no velika većina korisnika ne treba neograničenu količinu podatkovnog prometa nego visoku brzinu pristupa internetu jer je upravo brzina ona koja omogućuje visoku razinu korisničkog iskustva. A količina podatkovnog prometa u svakoj od Tele2 tarifa mobilnog interneta omogućuje korisniku da odabere koliko mu je stvarno potrebno te da stoga ne plaća nešto što neće iskoristiti. A, kao što smo ranije i opisali, neočekivanih troškova neće biti jer je korisnik u svakom trenutku i do posljednjeg MB zaštićen od prekomjerne potrošnje te ima kontrolu u svojim rukama i u slučaju kada odluči surfati i nakon što iskoristi sav podatkovni promet uključen u naknadu tarife.
Primjerice, korisnik koji ugovori tarifu Pedeset GB sa 50 GB moći će pristupiti sljedećoj količini sadržaja: 
- otprilike 1.100 minuta glazbe dnevno što je 220 pjesama dnevno (ako pjesma traje 5 minuta, a za 1 minutu glazbe je potrebno 1,45MB)
- pogledati otprilike 90 minuta HD video sadržaja dnevno što je 2 do 3 nastavka omiljene serije ili 1 prosječni film (ako za 1 minutu HD video sadržaja koristi 18,75MB) ili pak
- prosurfati čak 650 stranica u danu je preko 5 sati surfanja dnevno (ako za jednu stranicu treba 2 minute, a za prosječnu stranicu je potrebno 2,5MB).

4. Ali bilo tko mi onda može odabrati korištenje podatkovnog prometa izvan tarife i tako mi povećati račune za internet?
Samo osoba koja je ugovorila Tele2 mobilni internet može odabrati korištenje podatkovnog prometa izvan tarife i to na korisničkom portalu Moj Tele2, bilo kojem Tele2 prodajnom mjestu ili pak pozivom Službi za korisnike jer na svakom od navedenih kanala mora proći proces identifikacije prije nego se omogući odabir korištenja podatkovnog prometa izvan tarife.

5. Ovo je 4G mobilni internet, sigurno će mi se podatkovni promet potrošiti brže?
Uz nepromijenjene navike korištenja se ne bi trebala povećati potrošnja podatkovnog prometa, a razliku će osjetiti u bržem učitavanju web stranica i općenito ugodnijem korištenju interneta. Korisnici koji npr. koriste mobilne podatke za streaming video i audio sadržaja mogu osjetiti povećanu potrošnju jer pružatelji usluge imaju običaj povećati kvalitetu sadržaja ako registriraju da im korisnik pristupa na bržoj mreži. To korisnik može promijeniti na način da ručno u postavkama aplikacije / pružatelja sadržaja postavi određenu visinu kvalitete sadržaja.

6. Kolika je maksimalna brzina downloada/uploada na 4G mreži?
Kada govorimo o maksimalnim brzinama downloada (primanja sadržaja) / uploada (slanja sadržaja) uvijek se radi o teorijskom maksimumima koje je vrlo, vrlo teško postići izvan laboratorijskih ili testnih okruženja. One su u praksi uvijek nešto niže jer ovise o razini 4G signala, modelu uređaja te trenutnoj opterećenosti mreže.
Na svim novim tarifama Tele2 mobilnog interneta korisnici imaju dostupnu maksimalnu brzinu DL-a (primanja sadržaja) i uploada (slanja sadržaja) i to 150 Mbit/s primanje i 50 Mbit/s slanje sadržaja.

7. Moram li dodatno plaćati za 4G uslugu?
Ne, maksimalne 4G brzine su standardan dio novih Tele2 tarifa za mobilni internet. 

8. Postojeći sam pretplatnik Tele2 mobilnog interneta. Mogu li zamijeniti svoj uređaj koji ne podržava 4G sa nekim koji podržava?
U bilo kojem trenutku možeš zamijeniti postojeći uređaj koji koristiš, a koji ne podržava korištenje 4G signala, sa nekim koji to podržava. Za optimalno korištenje 4G usluge preporučamo neki od uređaja iz Tele2 ponude. Mogućnost kupovine uređaja uz pretplatu ovisi o trenutnom statusu, tj. jesi li pretplatnik kojem je ugovorna obveza u tijeku ili si bez ugovorne obveze odnosno unutar 90 dana od isteka ugovorne obveze ili prelaziš iz druge mreže. 
Pretplatnici bez ugovorne obveze ili pretplatnici kojima ugovorna obveza ističe unutar 90 dana te korisnici koji žele prijeći iz druge mreže imaju mogućnost iskoristiti našu promotivnu ponudu s paketom Huawei 4G routera i 42" LG Full HD Smart TV-a ili paketom Huawei 4G routera i Sony PlayStation 4 u kojem na poklon dobivaju i igru Pro Evolution Soccer 2016.

9. Sigurno mi se usporava brzina interneta nakon što odaberem korištenje podatkovnog prometa izvan tarife?
U Tele2 tarifama za mobilni internet korisnik uvijek surfa na maksimalnim dostupnim brzinama, bez obzira radi li se o surfanju korištenjem podatkovnog prometa uključenog u mjesečnu naknadu tarife ili korištenjem podatkovnog prometa izvan mjesečne naknade tarife.
 

Tele2 CARNet

M - 4G do 150 Mbit/s

3GB 40KN/MJ
Želim samo tarifu Želim mobilni internet Želim pokućni internet

L - 4G do 150 Mbit/s

10GB 90KN/MJ
Želim samo tarifu Želim mobilni internet Želim pokućni internet
Saznaj više o tarifi i ponudi
Postani korisnik Tele2 mobilnog interneta – odaberi svoju idealnu tarifu i uređaj te surfaj na najmodernijoj 4G mreži, s brzinama do 150 Mbit/s unutar cijele 4G mreže!

Svim korisnicima koji se nalaze na području koje nije pokriveno 4G mrežom, osigurali smo najbolji 3G signal za 97 posto stanovništva te smo čak 98 posto autocesta pokrili 3G podatkovnom uslugom.

Ako si CARNet korisnik, a želiš si nabaviti super tablet uređaj uz mobilni internet, onda si na pravim stranicama! 
 
CARNet korisnici trebaju imati jedinstveni elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr (podatke za pristup, korisničko ime i lozinku) kako bi se mogli spajati na internet koristeći CARNet tarifu.
Postavljanje CARNet profila za spajanje
Tarife se aktiviraju bez minimalnog trajanja ugovora ili s ugovorom na 12 mjeseci ako ne uzimaš uređaj po povoljnijoj cijeni. Ukoliko uzimaš uređaj po povoljnijoj cijeni uz Opciju uređaj, onda potpisuješ pretplatnički ugovor u trajanju od 24 mjeseca. Stanje računa i potrošnju možeš provjeriti slanjem SMS poruke sadržaja MB? na broj 13880.

Ako si korisnik Tele2 CARNet tarifa, uživaj u
maskimalnim 4G brzinama do čak 150 Mbit/s!
 

Tele2 mobilni internet na pretplatu dostupan je i u našem Tele2 webshopu, a prije same kupovine provjeri kartu pokrivenosti mreže i brzine surfanja za svoju lokaciju.   

Samsung Galaxy Tab S2 9,7" LTE

Paket mjesečno 90 kn
Uređaj jednokratno 649 kn
Odaberi

Samsung Galaxy Tab A 9,7" LTE

Paket mjesečno 90 kn
Uređaj jednokratno 171 kn
Odaberi

Huawei E5577s-321 Mobile WiFi CAT4 router

Paket mjesečno 90 kn
Uređaj jednokratno 81 kn
Odaberi

Huawei E5330 WiFi 21 Mbps

Paket mjesečno 90 kn
Uređaj jednokratno 89 kn
Odaberi

Huawei E5251 WiFi 43 Mbps

Paket mjesečno 90 kn
Uređaj jednokratno 89 kn
Odaberi

Huawei B315s-22 WiFi CAT4 router

Paket mjesečno 90 kn
Uređaj jednokratno 81 kn
Odaberi
  M - 4G do 150 Mbit/sL - 4G do 150 Mbit/s
Mjesečna naknada 40 kn90 kn
Podatkovni paket 3GB10GB
SMS 0,29 kn / SMS0,29 kn / SMS
Obračunska jedinica 10 kB10 kB
Radijska frekvencija 5 kn5 kn

Naknada za uporabu radijske frekvencije u iznosu od 5 kn i naknada za pristup mreži u iznosu od 10 kn nisu uključene u mjesečnu naknadu.

Uvjeti korištenja


Najčešća pitanja

1. Od kada su nove Tele2 CARNet tarife dostupne za aktivaciju?

Nove tarife dostupne su za aktivaciju od 23. listopada 2012.

2. Mogu li još uvijek aktivirati stare Tele2 tarife za mobilni internet?

Ne. Nakon 23. listopada 2012. za aktivaciju su dostupne samo nove tarife za mobilni internet.

3. Koji je cjenik novih Tele2 mobilni internet tarifa?
  • Tele2 CARNet M – mjesečna naknada 40 kn, 3GB prometa
  • Tele2 CARNet L – mjesečna naknada 90 kn, 10GB prometa 

4. Kolika je cijena dodatno prenesenih podataka u novim tarifama?

Dodatno preneseni podaci naplaćuju se 0,20 kn po MB.

 

5. Kolika je cijena SMS poruke u novim tarifama?

Cijena SMS poruke je 0,29 kn.

6. Koji APN koristim na novim Tele2 CARNet tarifama?

Ukoliko ste korisnik CARNet usluge, koristite APN carnet.tele2.hr.

7. Koja je obračunska jedinica u novim tarifama?

Obračunska jedinica u svim novim tarifama za mobilni internet je 10 kB.

8. Postoji li probni period uz nove Tele2 CARNet tarife?

Tele2 korisnik ima pravo na dva dana probnog perioda od dana kupnje Tele2 mobilnog interneta, te se kao prvi dan probnog perioda računa dan nakon kupnje. U slučaju raskida unutar probnog perioda, korisniku će biti naplaćen proporcionalno obračunat iznos mjesečne naknade i ostvareni promet, te radijska frekvencija i naknada za pristup mreži. Promet koji korisnik ostvari iznad proporcionalno obračunatog iznosa MB uključenih u mjesečnu naknadu biti će mu naplaćen prema važećem cjeniku.  

Probni period primjenjuje se samo uz kupnju podatkovnog modema (USB, WiFi).

9. Koliko je obvezno ugovorno vezivanje uz nove tarife za mobilni internet?

 

  • Ukoliko kupujete neki od podatkovnih uređaja (modema) za pristup internetu, možete odabrati ugovorno vezivanje od 12 ili 24 mjeseca. 
  • Ukoliko kupujete neki od tablet uređaja po povoljnijoj cijeni, ugovorno vezivanje je 24 mjeseca.
  • Ukoliko vam nije potreban uređaj za pristup internetu, ne trebate ugovornu obvezu. 

10. Što ako za vrijeme obaveznog trajanja pretplatničkog odnosa odlučim raskinuti ugovor?

U slučaju da korisnik jednostrano raskine ugovor prije isteka obveznog trajanja pojedinačnog pretplatničkog odnosa, korisnik je obvezan Tele2 jednokratno isplatiti mjesečne naknade za ostatak razdoblja obveznog trajanja ugovora ili naknadu u visini popusta na proizvode i usluge koje je ostvario ako je plaćanje te naknade povoljnije za korisnika.

11. Hoću li dobiti SMS obavijest kad potrošim GB uključene u mjesečnu naknadu?

Da, poslat ćemo vam poruku o potrošnji kada ona dosegne 80% i/ili kada dosegne 100% potrošnje paketa. Uz poruke, okvirnu potrošnju možete pratiti kroz aplikaciju za spajanje, slanjem SMS poruke MB? na broj 13880 ili uz pomoć nekog od dodatnih programa za mjerenje količine prenesenih podataka (primjerice, DUmeter)

NAPOMENA: Sistemske SMS obavijesti o potrošnji te informacije o potrošnji iz nekog dodatnog programa isključivo su informativnog karaktera i ne mogu biti osnova za obračun korištenja usluge.

12. Mogu li Tele2 mobilni internet koristiti u inozemstvu?

Ne, na žalost, trenutno ne možete koristiti Tele2 mobilni internet u inozemstvu. O svim novostima u vezi s podatkovnim tarifama u roamingu bit ćete pravovremeno informirani na Tele2 web stranicama.

13. Koliko je točna obavijest o potrošnji koju sam dobio putem SMS obavijesti?

SMS obavijest je isključivo informativnog karaktera, a sve detalje o spajanjima, trajanju sesija te cijeni možete vidjeti na specifikaciji uz mjesečni račun. 

14. Što je to Opcija Uređaj?

Opcija Uređaj je usluga koja omogućava Tele2 pretplatnicima kupnju mobilnog uređaja po povoljnijim uvjetima, "na rate", i to preko Tele2 računa. 

Mobilni uređaj (tablet) "na rate" plaća se preko ugovaranja dodatne mjesečne naknade za opciju Uređaj, koja se naplaćuje povrh tarifne naknade na Tele2 računu. Opciju Uređaj moguće je ugovoriti isključivo na 24 mjeseca.

 

 

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se