Naši bonaši Božić slave pola godine - promocija za Tele2 korisnike bonova
 
Kontakt

 
Kontakt
Naši bonaši
Božić slave

pola godine!

Uzmi slagalicu SURF3
i šest mjeseci dobivaš
po jedan gigabajt na poklon
za surfanje na 4G brzinama.

Aktiviraj slagalicu SURF3 ili SURF3PLUS jer dobivaš šest mjeseci 1 GB mjesečno uz nadoplatu bonom Dvadesetpetica. 

Uz dodatni gigabajt svaki mjesec, u slagalici SURF3 za samo 59 kuna mjesečno dobivaš i 1000 jedinica za pozive i poruke te 3 GB interneta, dok te u slagalici SURF3PLUS za 69 kuna mjesečno očekuje 2000 jedinica i 3 GB interneta.

Želiš li i bonus kune na svom računu, kupuj bonove online! Tako ćeš za kupnju bona Dvadesetpetica dobiti 6,25 kuna na svojem bonus računu.

Zgrabi i super 4G mobitel s LEGO Classicom na dar, a za sve detalje ponude posjeti stranicu promocije Novi telefon bi ti dobro lego? Uz to, kupnjom bona do 31. siječnja 2017. ostvari 15% popusta na kupovinu u LEGO dućanima. 
1. Kako mogu aktivirati promociju dodjele 1 GB tijekom 6 mjeseci?
Odabereš li Slagalicu Surf3 ili Surf3Plus u promotivnom razdoblju od 22. studenog 2016. do 31. siječnja 2017., bit ćeš automatski dodan u promociju. Nakon nadoplate računa bonom Dvadesetpetica i više, dodijelit će se na tvoj račun 1 GB unutar 24 sata. 

2. Što će se dogoditi ako po isteku 30 dana na svom računu nemam dovoljno sredstava za obnovu tarife, tj. hoću li i dalje dobivati 1 GB? 
Ako po isteku 30 dana na računu nemaš dovoljan iznos za obnovu tarife Slagalica Surf3 ili Surf3Plus, bit ćeš prebačen na Osnovnu tarifu. No nakon prve mjesečne nadoplate računa bonom Dvadesetpetica i više i dalje ćeš dobivati 1 GB.

3. Kako se provjerava stanje i valjanost paketa?
Stanje svih paketa provjeravaš slanjem SMS poruke sadržaja STANJE na 13880. Poruka se ne naplaćuje.
Valjanost paketa provjeravaš biranjem *150#

4. Nije mi se aktivirao 1 GB, a prošla su 24 sata. Što moram napraviti?
Nazovi našu Službu za korisnike na 095 1000 444.
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu X
Mreža i
pokrivenost X