Status narudžbe
 
Kontakt

 
Kontakt
Trenutno se nalazite na: Privatni korisnici / Promocije

Rezultati pretraživanja
Revolucija u punom jeku

Revolucija u punom jeku

Odaberi tarifu godine - sada i s popustom!

Tarifa koja je pokrenula hrvatsko tržište sada dolazi s popustom: Tarifa Revolucija novim je korisnicima dostupna za svega 135 kn mjesečno!
 
Prenesi broj u Tele2 mrežu do 14. travnja 2014. i uživaj zauvijek u još boljoj Revoluciji za samo 135 kn mjesečno. U tarifi Revolucija i dalje se ne naplaćuje naknada za uspostavu poziva, a uz 1500 minuta prema ostalim mrežama i neograničeni SMS prema svima tarifa od sada uključuje čak 1 GB podatkovnog prometa, i moguće ju je potpisati bez ugovorne obveze. Ukoliko si novi pretplatnik koji se ugovorno obveže na 24 mjeseca, također te očekuje Revolucija s popustom, za samo 135 kuna mjesečno.

Tele2 korisnici bonova koji postanu pretplatnici uz odabir tarife Revolucija također će ostvariti dodatnu pogodnost u vidu popusta na mjesečnu naknadu i uživati u tarifi Revolucija za samo 135 kuna mjesečno. Pravo na popust na mjesečnu naknadu pretplatnik ostvaruje zauvijek. 

Posebna ponuda dostupna je u promotivnom razdoblju od 15. travnja 2013. do 14. travnja 2014. godine.

Više o postupku prijenosa broja, koji možeš realizirati na Tele2 prodajnim mjestima, saznaj ovdje.

Revolucija 135  
Promotivno razdoblje u kojemu je tarifa dostupna za aktivaciju   od 15.04.2013. do 14.04.2014.
Mjesečna naknada (kn)1  135
Minute prema drugim mrežama unutar Hrvatske (min)  1500
Minute unutar Tele2 mreže (kn/min)
neograničeno 
SMS poruke prema svim mobilnim mrežama unutar Hrvatske neograničeno
Podatkovni promet
 1 GB
Naknada za uspostavu poziva (kn/pozivu) 

1Mjesečna naknada najmanji je iznos računa kojeg korisnik plaća svaki puni mjesec, neovisno o stvarno ostvarenoj potrošnji.

Cijena MMS poruke je 1,99 kn/MMS. Cijena poziva nakon što se potroše minute uključene u tarifu je 0,49 kn/min. Cijena MB nakon što se potroši podatkovni paket uključen u tarifu je 2,5 kn/MB. Obračunska jedinica podatkovnog prometa je 10 kB. Cijene uključuju PDV.

Naknada za uporabu radijske frekvencije u iznosu od 5 kn naplaćuje se zasebno i nije uključena u mjesečnu naknadu.
_____________________________________________________________

Anketa

Sviđa ti se naša rođendanska ponuda? Namjeravaš li ju iskoristiti i prijeći na Revoluciju?


Glasaj

Uz odličnu ponudu ide i vrhunski smartphone

Samsung Galaxy S4 za 259 kuna mjesečno
uz tarifu Revolucija 135 i Opciju uređaj:


Više o samome uređaju saznaj ovdje.

Više o postupku prijenosa broja saznaj ovdje. Prijenos broja u Tele2 mrežu moguće je realizirati na svim Tele2 prodajnim mjestima.

1. Kome je namijenjena i koja su osnovna obilježja Revolucije 135?

Revolucija 135 namijenjena je novim Tele2 pretplatnicioma uključujući poslovne korisnike koji prenesu svoj broj iz drugih mobilnih mreža u Tele2 mrežu ili nove pretplatnike koji uzmu Ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Od trenutka uspješnog prijenosa broja u Tele2 mrežu odnosno aktivacije pretplate kod novih pretplatnika, ovi korisnici ostvarit će trajni popust na mjesečnu naknadu od 15 kn na tarifi Revolucija. Također, Tele2 korisnici bonova koji postanu pretplatnici uz odabir tarife Revolucija ostvarit će dodatnu pogodnost u vidu popusta na mjesečnu naknadu od 15 kn u tarifi Revolucija.  

2. Tko može ostvariti ponudu Revolucija 135 i koji su preduvjeti?

Korisnici koji prenesu broj u Tele2 i postanu Tele2 pretplatnici uz odabir nove tarife Revolucija, Tele2 korisnici bonova koji postanu pretplatnici te novi pretplatnici koji uzmu Ugovornu obvezu na 24 mjeseca ostvarit će pravo na trajni popust na mjesečnu naknadu od 15 kuna. 

3. Što je uključeno u mjesečnu naknadu tarife Revolucija?

U mjesečne naknadu tarife Revolucija uključeni su:
  • neograničeni pozivi prema Tele2 mreži unutar Hrvatske, bez naknade za uspostavu poziva
  • neograničeno slanje SMS poruka prema svim mobilnim mrežama unutar Hrvatske
  • 1500 minuta prema drugim mobilnim i fiksnim mrežama unutar Hrvatske te 
  • 1 GB podatkovnog prometa unutar Hrvatske.

Usluge s dodanom vrijednošću i usluge sa posebnom tarifom nisu uključene u iznos mjesečne naknade tarife Revolucija, te se naplaćuju posebno sukladno cijenama definiranim Cjenikom usluga Tele2.  

4. Koliko traje promotivno razdoblje?

Promotivno razdoblje traje od 15. travnja 2013. do 14. travnja 2014.    

5. Koliko tarifa Revolucija mogu uključiti na sebe (na jedan OIB)?

Možeš uključiti i više od jedne linije (najviše 3 linije) na jedan OIB.  

6. Koliko dugo nakon uključenja mogu koristiti promotivnu tarifu Revolucija 135?

Svi korisnici koji aktiviraju tarifu tijekom promotivnog razdoblja od 15. travnja 2013. do 14. travnja 2014. tarifu Revolucija mogu koristiti zauvijek ako ispunjavaju ugovorne obveze. Za korisnike koji su potpisali ugovornu obvezu to znači da popust koriste zauvijek ako istu produžuju redovito.  

7. Hoćete li me obavijestiti o stanju minuta koje su uključene u mjesečnu naknadu?

Stanje minuta provjeravate samostalno slanjem ključne riječi KOL na kratki broj 880. Uz to, korisnika ćemo informirati o približavanju potrošnje minuta prema ostalim mrežama ili potrošnji podatkovnog paketa te nakon što se sve minute ili cijeli podatkovni paket u cijelosti potroše.

NAPOMENA: Ove poruke su informativnog karaktera i mogu kasniti u odnosu na stvarno učinjenu potrošnju. 

8. Zar se naknada za uspostavu poziva zaista ne naplaćuje niti na jedne pozive?

Da. Naknada za uspostavu poziva je 0,00 kn za sve pozive.  

9. Kolika je obračunska jedinica za pozive, a kolika za podatkovni prijenos?

Obračunska jedinica za naplatu nacionalnih i međunarodnih poziva je 60 sekundi. Obračunska jedinica za prijenos podataka u Republici Hrvatskoj je 10 kB, dok je u međunarodnom roamingu 100 kB.  

10. Što ako aktiviram Revoluciju 135 negdje na sredini mjeseca – ili bilo kad nakon prvog dana u mjesecu – kako mi se obračunava mjesečna naknada i dodjeljuje podatkovni promet uključen u tarifu?

Iznos mjesečne naknade u mjesecu aktivacije bit će naplaćen sukladno danu aktivacije, što znači da će naplaćeni iznos biti razmjeran odnosu broja dana u tom mjesecu u kojima je korisnik bio na tarifi Revolucija 135 sa ukupnim brojem dana u tom mjesecu. Primjerice, korisniku koji se pretplatio na tarifu Revolucija 135 na polovici mjeseca naplatit će se polovica iznosa mjesečne naknade. Svaki naredni puni mjesec korisnik plaća puni iznos mjesečne naknade. Količina dodijeljenog podatkovnog prometa u mjesecu aktivacije bit će također razmjerna odnosu broja dana u tom mjesecu u kojima je korisnik bio na tarifi Revolucija 135 sa ukupnim brojem dana u tom mjesecu. Primjerice, korisnik koji se pretplatio na tarifu Revolucija 135 na polovici mjeseca imat će pravo na polovicu podatkovnog prometa uključenog u tarifu Revolucija 135. Sljedeći puni mjesec korisnik ima na raspolaganju puni iznos podatkovnog prometa. 

11. Koja je cijena poziva nakon što potrošim 1500 minuta prema svim mrežama unutar Hrvatske uključenim u mjesečnu naknadu?

Cijena poziva prema svim ostalim nacionalnim mrežama nakon što se potroši 1.500 minuta uključenih u mjesečnu naknadu je 0,49 kn/min, naknada za uspostavu poziva je 0,00 kn/pozivu, obračunska jedinica 60/60.   
Pošalji
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se