Status narudžbe
 
Kontakt

 
Kontakt
Trenutno se nalazite na: Privatni korisnici / Tarife

Rezultati pretraživanja

Revolucija

  • 3 GB
  • 1500 minuta prema drugim mrežama
  • Neograničeni pozivi unutar Tele2 mreže
  • Neograničene SMS poruke prema svima
Nikad bolja i nikad jača Revolucija je ponovno tu!

Iskoristi našu promotivnu ponudu i aktiviraj tarifu Revolucija, jer ti ona donosi nižu mjesečnu naknadu za tarifu i puuuuno dodatnog podatkovnog prometa.


Za samo 100 kuna* mjesečno u Revoluciji dobivaš:
  • čak 3 GB podatkovnog prometa*
  • 1500 minuta poziva prema drugim mrežama
  • neograničene pozive unutar Tele2 mreže
  • neograničene SMS poruke prema svima

*Aktiviraš li Revoluciju uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, tijekom promotivne ponude koja traje do 31. prosinca 2015. dobit ćeš dodatna 2 GB, pa ćeš na raspolaganju ukupno imati čak 3 GB podatkovnog prometa!
Uz ekstra gigabajte, u ovoj promotivnoj ponudi dobivaš i dodatnu pogodnost - nižu mjesečnu naknadu za tarifu u iznosu od samo 100 kuna mjesečno!
Pravo na ove pogodnosti imaš tijekom trajanja ugovorne obveze.

Tarifu Revolucija mogu aktivirati svi novi Tele2 korisnici, Tele2 korisnici bonova koji postanu Tele2 pretplatnici, postojeći korisnici koji produljuju ugovornu obvezu, te korisnici koji prenesu broj iz druge mreže. 

Više o tome kako prenijeti broj u Tele2 mrežu saznaj na stranicama o prijenosu broja.

 

Tarifa i mobitelSamo tarifa
Revolucija  
Mjesečna naknada (kn)1  100*
Minute unutar Tele2 mreže neograničeno 
Minute prema drugim mrežama u Hrvatskoj 1500
Podatkovni promet uključen u tarifu 3 GB*
SMS poruke prema svim mrežama u Hrvatskoj neograničeno
Naknada za uspostavu poziva 0,00 kn

1
Mjesečna naknada najmanji je iznos računa kojeg korisnik plaća svaki puni mjesec, neovisno o stvarno ostvarenoj potrošnji.

*Nakon isteka 24 mjeseca od aktivacije promotivne tarife mjesečna naknada za tarifu Revolucija iznosit će 150 kuna, a uključeni podatkovni promet iznosit će 1 GB.

Cijena MMS poruke je 1,99 kn/MMS. Cijena poziva nakon što se potroše minute uključene u tarifu je 0,49 kn/min. Cijena MB nakon što se potroši podatkovni paket uključen u tarifu je 0,50 kn/1 MB. Obračunska jedinica za pozive je 60 sekundi. Obračunska jedjinica podatkovnog prometa je 10 kB.

Cijene uključuju PDV.

Naknada za uporabu radijske frekvencije (u iznosu od 5 kn) i naknada za pristup mreži (u iznosu od 8 kn + PDV) nisu uključene u mjesečnu naknadu i naplaćuju se zasebno.

Dodatne opcije kreirane su kako bi najpovoljnije surfao nakon što potrošiš GB uključene u tarifu. Podatkovne pakete možeš aktivirati slanjem SMS poruke s ključnom riječi na kratki broj 13880:

Revolucija
Opcija Paket Cijena Ključna riječ  
100 MB
250 MB
500 MB
1 GB
2 GB
3 GB
5 GB
10 kn
25 kn
35 kn
50 kn
100 kn
150 kn
250 kn
MB100
MB250
MB500
GB1
GB2
GB3
GB5
 Više 

Cijene usluga iz Republike Hrvatske prema međunarodnim destinacijama:

Pozivi prema Cijena
Bosna i Hercegovina 3,05
Europa 1 4,50
Europa 2 5,55
Svijet 1 6,90
Svijet 2 18,55
INMARSAT 75,75
SMS poruka 0,99
MMS poruka *
* Prema cijeni MMS poruke u domaćem prometu u tarifi korisnika
- Cijene su iskazane u kunama, PDV uključen.


Popis zemalja po zonama nalazi se u Tele2 Cjeniku.

1. Što je tarifa Revolucija, tko ju može aktivirati i u kojem razdoblju?
Revolucija je Tele2 tarifa namijenjena novim Tele2 korisnicima, postojećim Tele2 korisnicima bonova koji postanu Tele2 pretplatnici, te korisnicima koji prenesu broj iz druge mreže. Mjesečna naknada tarife Revolucija iznosi 150 kuna.
Korisnici koji aktiviraju tarifu Revolucija uz ugovaranje obaveznog trajanja ugovorne obveze u trajanju 24 mjeseca tijekom promocije "Nikad jača. Nikad bolja. Revolucija" ostvaruju pravo na posebne pogodnosti - čak 3GB podatkovnog prometa i 50 kn nižu mjesečnu naknadu tijekom 12 mjeseci. Promotivna ponuda vrijedi do 31. prosinca 2015.


2. Tko može ostvariti promotivnu tarifu Revolucija i koji su preduvjeti?
Pravo na promotivnu tarifu Revolucija imaju svi novi Tele2 pretplatnici, Tele2 korisnici bonova koji postanu pretplatnici, korisnici koji prenesu broj u Tele2 i postanu Tele2 pretplatnici uz odabir Revolucije, te postojeći korisnici koji produljuju ugovornu obvezu.
Korisnici koji aktiviraju tarifu Revolucija bez ugovorne obveze ne ostvaruju pravo na popust na mjesečnu naknadu od 50 kuna niti 2GB dodatnog podatkovnog prometa tijekom 2 godine.


3. Što je uključeno u mjesečnu naknadu tarife Revolucija?
U tarifu su uključeni:
• neograničeni pozivi prema Tele2 mreži unutar Hrvatske, bez naknade za uspostavu poziva,
• neograničeno slanje SMS poruka prema svim mobilnim mrežama unutar Hrvatske,
• 1500 minuta prema drugim mrežama unutar Hrvatske, te
• 3GB podatkovnog prometa tijekom 2 godine (1GB podatkovnog prometa unutar Hrvatske nakon proteka ugovorne obveze).

Sve to za samo 100 kn tijekom 2 godine.

Usluge s dodanom vrijednošću i usluge s posebnom tarifom nisu uključene u iznos mjesečne naknade tarife Revolucija te se naplaćuju posebno sukladno cijenama definiranim Cjenikom usluga Tele2.


4. Što nije uključeno u mjesečnu naknadu tarife Revolucija?
U mjesečnu naknadu tarife Revolucija nisu uključeni:
• pozivi prema međunarodnim mrežama, pozivi ostvareni u međunarodnom roamingu, pozivi prema uslugama s dodatnom vrijednosti, faks ili podatkovni pozivi
• korištenje MMS usluga, usluga SMS parkinga, mPrijevoza, preuzimanje sadržaja s mobilnog portala kao i glasovne i SMS usluge s dodatnom vrijednosti, usluge s posebnom tarifom, te SMS poruke poslane s portala Moj Tele2 i sve ostale usluge 
• naknada za uporabu radijske frekvencije koja se naplaćuje zasebno u iznosu od 5,00 kn mjesečno
• naknada za pristup mreži u iznosu 8 kn + PDV mjesečno koja se naplaćuje zasebno

Iznosi koje korisnik plaća za korištenje usluga koji nisu uključeni u mjesečnu naknadu tarife Revolucija utvrđeni su Tele2 cjenikom.


5. Na koliko minimalno trebam potpisati ugovor pri aktiviranju tarife Revolucija?
Čak i bez obveznog minimalnog trajanja ugovorne obveze možeš aktivirati tarifu Revolucija. No, da bi ostvario pravo na 50 kn popusta na iznos mjesečne naknade i dodatna 2GB podatkovnog prometa, pri aktiviranju tarife Revolucija moraš se obvezati na minimalno trajanje ugovora u trajanju od 24 mjeseca.
To znači da možeš slobodno aktivirati tarifu, iskušati ju, i deaktivirati za par dana ili par mjeseci, bez plaćanja naknade za raskid (plaćaš samo ono što si zaista i potrošio). Ukoliko uz tarifu Revolucija kupiš telefon po povoljnoj cijeni ili preko Opcije uređaj, onda se obvezuješ na minimalno trajanje ugovora od 24 mjeseca.


6. Ako prelazim na Revoluciju s neke druge tarife, što se događa s pogodnostima, popustima ili promocijama koje sam imao na staroj tarifi?
Korisnik koji prelazi s bilo koje tarife na tarifu Revolucija gubi sve pogodnosti, promocije ili dodatne opcije koje je imao prije prelaska na tarifu Revolucija.


7. Koliko tarifa Revolucija mogu aktivirati na sebe?
Možeš uključiti i više od jedne linije (najviše 3 linije) na jedan OIB. 


8. Koliko dugo nakon aktivacije mogu koristiti tarifu Revolucija?
Svi korisnici koji aktiviraju tarifu Revolucija tijekom promotivnog razdoblja do 31. prosinca 2015. mogu ju koristiti zauvijek.


9. Na koji način mogu provjeriti trenutnu potrošnju i preostalu količinu podatkovnog prometa uključenog u tarifu Revolucija?
Stanje trenutne potrošnje u tekućem mjesecu možeš provjeriti u bilo kojem trenutku, osim od 1. do 5. dana u mjesecu, slanjem ključne riječi TPO na kratki broj 13880, dok za stanje preostale količine podatkovnog prometa uključenog u tarifu Revolucija trebaš poslati ključnu riječi KOL na kratki broj 13880. Poruke poslane na broj 13880 se ne naplaćuju. Povratne poruke informativnog su karaktera i mogu odstupati od stvarne potrošnje zbog mogućeg kašnjenja u obračunu.


10. Hoćete li me obavijestiti o stanju minuta koje su uključene u mjesečnu naknadu?
Stanje minuta možeš provjeriti samostalno slanjem ključne riječi KOL na 13880. Uz to, korisnike ćemo informirati o približavanju potrošnje minuta prema ostalim mrežama ili podatkovnog paketa te nakon što se sve minute ili cijeli podatkovni paket u cijelosti potroše. Ove poruke su informativnog karaktera i mogu kasniti u odnosu na stvarno učinjenu potrošnju.


11. Ako ne iskoristim minute, SMS poruke ili podatkovni promet uključen u tarifu, dodijeljen tijekom jednog obračunskog mjeseca, hoće li se preostala količina zbrojiti s novom količinom koja će mi se dodijeliti početkom novog obračunskog razdoblja?
Neiskorištena vrijednost minuta, poruka ili podatkovnog prijenosa dodijeljena tijekom jednog mjeseca, tj. obračunskog razdoblja neće biti prenesena u sljedeći mjesec, tj. u novo obračunsko razdoblje.


12. Mogu li dodatno kupiti neki novi podatkovni paket za pretplatnike?
Da, možeš dodatno kupiti podatkovni paket slanjem odgovarajuće ključne riječi na kratki broj 13880.


13. Koja je cijena poziva nakon što potrošim minute prema svim mrežama unutar Hrvatske uključene u mjesečnu naknadu?
Cijena poziva prema svim ostalim nacionalnim mrežama nakon što se potroše sve minute uključene u mjesečnu naknadu je 0,49 kn/min, naknada za uspostavu poziva je 0,00 kn/pozivu, obračunska jedinica 60 sekundi.
 
14. Zar se naknada za uspostavu poziva zaista ne naplaćuje niti na jedne pozive?
Da. Naknada za uspostavu poziva je 0,00 kn za sve pozive.


15. Kolika je obračunska jedinica za pozive, a kolika za podatkovni prijenos?
Obračunska jedinica za naplatu nacionalnih i međunarodnih poziva je 60 sekundi. Obračunska jedinica za prijenos podataka u Republici Hrvatskoj je 10 kB, dok je u međunarodnom roamingu 100 kB.


16. Što ako aktiviram Revoluciju negdje na sredini mjeseca, ili bilo kad nakon prvog dana u mjesecu, kako mi se obračunava mjesečna naknada i dodjeljuje podatkovni promet uključen u tarifu?
Iznos mjesečne naknade u mjesecu aktivacije bit će naplaćen sukladno danu aktivacije, što znači da će naplaćeni iznos biti razmjeran odnosu broja dana u tom mjesecu u kojima je korisnik bio na tarifi Revolucija s ukupnim brojem dana u tom mjesecu. Primjerice, korisniku koji se pretplatio na tarifu Revolucija na polovici mjeseca naplatit će se polovica iznosa mjesečne naknade. Svaki naredni puni mjesec korisnik plaća puni iznos mjesečne naknade.

Količina dodijeljenog podatkovnog prometa u mjesecu aktivacije dodijelit će se u punom iznosu bez obzira na dan aktivacije tarife. Primjerice, korisnik koji se pretplatio na tarifu Revolucija na polovici mjeseca imat će pravo na sav podatkovni promet uključen u tarifu Revolucija.

Tele2 vam nudi kupovinu svih proizvoda online, u nekoliko jednostavnih koraka. Sami odaberite kada želite kupovati - web shop je dostupan 24/7. Iz udobnosti vlastitog doma odaberite mobitele i mobilni internet za korisnike bonova ili konfigurirajte odgovarajući pretplatnički paket kombinacijom tarife, mobitela i trajanja ugovora.

Postanite novi korisnik Tele2 mreže - garantiramo najbolji omjer kvalitete i cijene. Dostava za sve proizvode kupljene online je besplatna. Isporuka na vašu adresu je u roku od 3 do 5 radnih dana. Jedino što se od vas traži je da osobno preuzmete kupljeni paket. Uživajte u kupovini u Tele2 web trgovini. 

Želite li kupiti uređaj na prodajnom mjestu, njegova dostupnost može varirati ovisno o prodajnom mjestu.

Najtraženiji mobiteli

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se