Kontakt

 
Kontakt
Kako aktivirati uslugu

Podatkovni paketi za bonaše

  • 100 MB za 10 kn, 500 MB za 35 kn
  • 1 GB za 50 kn i 3 GB za 95 kn
  • Surfaj na 4G mreži uz maksimalne brzine do 75 Mbit/s za bonaše

Surfaš kao da nema sutra? Uvijek ti zatreba taj MB više? Onda si na pravom mjestu. Dodatni paketi podatkovnog prometa omogućavaju ti da surfaš bez brige.

Jednostavno odaberi podatkovni paket koji ti najviše odgovara - jednokratni ili ponavljajući - i aktiviraj ga slanjem SMS poruke s ključnom riječi na odgovarajući kratki broj.

Uživaj u surfanju na 4G mreži, uz maksimalne brzine do 75 Mbit/s u podatkovnim paketima 1 GB i 3 GB!

Jednokratni podatkovni paketi idealni su ako samo povremeno trebaš dodatni podatkovni promet. Samo pošalji odgovarajuću ključnu riječ na kratki broj 13855.  

Jednokratni podatkovni paketi imaju valjanost 30 dana. Nakon što im istekne valjanost ili nakon što potrošiš sav podatkovni promet, paket će se automatski deaktivirati. Za ponovnu aktivaciju paketa potrebno je ponovno poslati ključnu riječ na broj 13855.

Podatkovni paket: 100 MB
500 MB  1 GB  3 GB
Cijena 10 kn
35 kn 50 kn  95 kn
Uključeno u paket 100 MB
500 MB  1 GB 3 GB
Ključna riječ za aktivaciju Paket100
Paket500  Paket1GB Paket3GB

Cijene uključuju PDV. Obračunska jedinica je 10 kB. Poruka za aktivaciju paketa naplaćuje se prema redovnoj cijeni SMS poruke tvoje tarife.

Ukoliko aktiviraš novi paket dok stari još nije potrošen, preostali podatkovni promet iz nepotrošenog paketa zbrojit će se s podatkovnim prometom novoaktiviranog paketa.

Uživaj u surfanju na 4G mreži, uz maksimalne brzine do 75 Mbit/s u podatkovnim paketima 1 GB i 3 GB!

Zna ti se dogoditi da potrošiš podatkovni promet uključen u tarifu, a ne želiš svaki mjesec slati ključnu riječ za aktivaciju dodatnog paketa? Onda su ponavljajući paketi kao stvoreni za tebe.

Dovoljno je aktivirati ih samo jednom, jer se oni automatski reaktiviraju nakon 30 dana, uz uvjet da na svom računu imaš dovoljno kuna za reaktivaciju. Ukoliko više u nekom trenutku više ne želiš koristiti ponavljajući podatkovni paket, deaktiviraj ga slanjem SMS poruke.

Za aktivaciju ili deaktivaciju ponavljajućeg podatkovnog paketa pošalji SMS poruku s odgovarajućom ključnom riječi na broj 13999. Poruke prema broju 13999 se ne naplaćuju.

Podatkovni paket: Ponovi100
Ponovi500  Ponovi1GB Ponovi3GB
Cijena 10 kn
35 kn 50 kn 95 kn
Uključeno u paket 100 MB
500 MB  1 GB 3 GB
Ključna riječ za aktivaciju PONOVI100
PONOVI500 PONOVI1GB PONOVI3GB
Ključna riječ za deaktivaciju STOPPONOVI100
STOPPONOVI500 STOPPONOVI1GB STOPPONOVI3GB

Cijene uključuju PDV. Obračunska jedinica je 10 kB.

Uživaj u surfanju na 4G mreži, uz maksimalne brzine do 75 Mbit/s u podatkovnim paketima 1 GB i 3 GB!

1. Tko može aktivirati dodatne podatkovne pakete 100 MB, 250 MB, 500 MB, 1 GB i 3 GB?
Jednokratne podatkovne pakete mogu aktivirati svi Tele2 korisnici bonova, osim korisnika na tarifama Pričalica (stara), Smart (stari), Sedmica i Mobilni internet na bonove.
Ponavljajuće podatkovne pakete mogu aktivirati svi Tele2 korisnici bonova, osim korisnika na tarifama Pričalica (stara), Smart 30, Smart Božični 2013, Sedmica i Mobilni internet na bonove. 

2. Što ako nemam dovoljan iznos za reaktivaciju paketa?
U tom slučaju ponavljajući podatkovni paket će se deaktivirati, ali ga nakon nadoplate računa možeš ponovno aktivirati slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj 13999.

3. Nakon što potrošim paket, kako će mi se obračunavati daljnji prijenos podataka?
Nakon što potrošiš paket, daljnji prijenos podataka obračunava se prema redovnom cjeniku. Također, prijenos podataka u međunarodnom roamingu obračunava se prema redovnom cjeniku.

4. Ukoliko kupim novi podatkovni paket, a nisam iskoristio/la postojeći paket, hoće li se zbrojiti iznos novog podatkovnog paketa s postojećim?
Da, ukoliko kupiš novi podatkovni paket iznos novoga paketa će se zbrojiti s iznosom postojećeg paketa, a datum do kojeg možeš potrošiti paket produljit će se u skladu s definiranim trajanjem novoga paketa.

5. Na koji način mogu pratiti stanje i valjanost podatkovnog paketa?
Stanje paketa možeš provjeriti putem kratkog broja *150# i pritiskom tipke za pozivanje. Nakon što utipkaš navedeni broj, utipkaj 1 za Opcije, potom 3 za Podatkovni paket.
Stanje podatkovnog paketa možeš provjeriti i biranjem kombinacije *150*3#.

6. Koja je valjanost podatkovnog paketa?
Jednokratni podatkovni paketi imaju valjanost 30 dana. Nakon što im istekne valjanost ili nakon što potrošiš sav podatkovni promet, paket će se automatski deaktivirati. Za ponovnu aktivaciju paketa potrebno je ponovno poslati ključnu riječ na broj 13855.
Ponavljajući podatkovni paketi imaju valjanost 30 dana. Ukoliko potrošiš sav podatkovni promet prije isteka 30 dana i ne želiš čekati da se paket sam reaktivira, možeš aktivirati novi paket slanjem ključne riječi za aktivaciju.
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se