Status narudžbe
 
Kontakt

 
Kontakt
Trenutno se nalazite na: Privatni korisnici / Usluge

Rezultati pretraživanja
Kako aktivirati uslugu

Prijenos broja

  • Prenesi broj u Tele2 uz zadržavanje istog broja s predbrojem
  • Bez obzira jesi li korisnik na bonove ili pretplatnik
  • Usluga je besplatna

Niža mjesečna naknada!

Iskoristi posebnu pogodnost za korisnike koji prenose broj u Tele2 i uzmi nižu mjesečnu naknadu na Mix tarifama pune 2 godine!

Tako će mjesečna naknada za:
• Mix tarifu 125 umjesto 125 kn iznositi 110 kn mjesečno. 
  (tarifa uključuje: 750 minuta, 750 SMS i 1,5 GB)
• Mix tarifu 150 umjesto 150 kn iznositi 120 kn mjesečno
  (tarifa uključuje: 1000 minuta, 1000 SMS i 2 GB)
• Mix tarifu 175 umjesto 175 iznositi 135 kn mjesečno
  (tarifa uključuje: 1500 minuta, 1500 SMS i 2,5 GB)
• Mix tarifu 200 umjesto 200 iznositi 150 kn mjesečno
  (tarifa uključuje: 2000 minuta, neograničeno SMS i 3 GB)
• Mix tarifu 300 umjesto 250 iznositi 180 kn mjesečno
  (tarifa uključuje: 3000 minuta, neograničeno SMS i 4 GB)
• Mix tarifu 400 umjesto 300 iznositi 200 kn mjesečno
  (tarifa uključuje: neograničeno minuta, neograničeno SMS i 5 GB)

Popust na mjesečnu naknadu na tarifu dobivaš puna 24 mjeseca.

Promotivna ponuda za prijenos broja je dostupna do 31. listopada 2015., a sve o ponudi pročitaj u Uvjetima korištenja.


Svoj broj u Tele2 prenesi i Smart tarifu s čak 3 GB odnesi!

Samo za korisnike koji prenesu broj u Tele2 mrežu pripremili smo fantastičnu ponudu - Smart tarifu na bonove s puuuno uključenih minuta i čak 3 GB podatkovnog prometa.

Za samo 35 kuna mjesečno u Smart tarifi dobivaš:

  • 1000 minuta poziva prema svim mrežama i
  • čak 3 GB podatkovnog prometa

Kako bi ostvario/la pravo na ovu super ponudu, sve što trebaš učiniti je prenijeti broj u Tele2 mrežu i aktivirati Smart tarifu najkasnije do 31. listopada 2015. Za aktivaciju promotivne tarife Smart pošalji ključnu riječ PROMOSMART na broj 13888.

Više o samoj ponudi saznaj u Uvjetima korištenja promocije tarife Smart 

 

Kako prenijeti broj u Tele2 mrežu?

Pred tobom su samo tri jednostavna koraka:   
1. Dođi s osobnom iskaznicom na Tele2 prodajno mjesto i zatraži prijenos broja.
2. Pričekaj SMS obavijest o završenom prijenosu broja.
3. Zamijeni staru SIM karticu novom Tele2 SIM karticom.
Prijenosom broja mijenjaš svog mobilnog operatera, ali zadržavaš ISTI broj. Pod "istim" se brojem smatra i predbroj (091, 092, 095, 097, 098, 099) i ostatak broja (od 6 ili 7 znamenki). Primjerice, ako si imao/la broj 091 222 222, pri prelasku u Tele2 mrežu u potpunosti zadržavaš taj isti broj 091 222 222, a usluga je besplatna.Kako bi znao pozivaš li broj unutar iste mreže ili ne, aktiviraj Uslugu obavještavanja o prijenosu broja. Prilikom uspostavljanja veze s pozivanim brojem dobit ćeš glasovnu poruku s informacijom o mobilnoj mreži u kojoj se nalazi broj koji pozivaš, osim ukoliko je pozivani broj 095 broj koji je u Tele2 mreži. Ova usluga je potpuno besplatna i mogu ju aktivirati svi Tele2 korisnici pozivom Službi za korisnike.Sve o prijenosu broja pročitaj pod tabom Postupak prijenosa.

Broj možeš prenijeti u Tele2 mrežu sa bilo kojeg drugog mobilnog operatera u Hrvatskoj. Bez obzira jesi li korisnik na bonove ili pretplatnik - dovoljno je doći na bilo koje Tele2 ovlašteno prodajno mjesto i predati Zahtjev za prijenos broja. Ukoliko zahtjev bude odobren od strane matičnog operatera, tvoj broj će biti prenesen u Tele2 mrežu u roku od najmanje tri radna dana, o čemu ćeš biti na vrijeme obaviješten putem SMS poruke. 


Za uspješan prijenos broja, svi podaci koje navodiš u Zahtjevu (ime, prezime, adresa) moraju biti istovjetni onima koji se nalaze u sustavu mreže iz koje prenosiš broj (mreža iz koje odlaziš), odnosno onima koji se nalaze na tvojoj osobnoj iskaznici. Ukoliko je u razdoblju između unosa podataka u sustav matičnog operatera i podnošenja Zahtjeva za prijenos broja kod novog operatera došlo do promjene podataka (promjene prezimena, promjene adrese ili slično), potrebno je prvo izvršiti promjenu podataka kod matičnog operatera, a zatim zatražiti prijenos broja. 

Kako bi bio siguran da su podaci u Zahtjevu jednaki onima koji se nalaze u sustavu mreže iz koje odlaziš, savjetujemo da prije podnošenja zahtjeva za prijenos broja podatke provjeriš u službi za korisnike matične mreže.


Ako si pretplatnik koji je kod matičnog operatera vezan ugovorom kojem još nije isteklo obvezno trajanje, možeš u dogovoru s matičnim operaterom isplatiti ostatak ugovorne obveze. Prije prijenosa broja, kao pretplatnik trebaš platiti sve dospjele račune kod matičnog operatera. Ukoliko imaš više brojeva pod zajedničkim računom, potrebno je istovremeno prenijeti sve brojeve. U protivnom, zahtjev neće biti odobren.

Najtraženiji

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se