Stanje na računu - usluga za Tele2 privatne korisnike
 
Kontakt

 
Kontakt
Kako aktivirati uslugu

Stanje na računu

  • Provjera stanja potrošnje za pretplatnike  
  • Provjera stanja potrošnje za korisnike bonova 
  • Nadoplata računa na bonove
  • Kao Tele2 korisnik na bonove stanje svog Tele2 računa možeš provjeriti tako da utipkaš kombinaciju *130# i pritisneš tipku za pozivanje.  
Stanje opcija i paketa možeš provjeriti biranjem kombinacije *150#, potom 1 za provjeru stanja dodatnih paketa (opcija) ili 2 za provjeru stanja bonus kuna i tarifnih paketa. Stanje bonus kuna možeš provjeriti i biranjem kombinacije *150*5#.

  • Tele2 pretplatnici za provjeru potrošnje mogu se logirati na Moj Tele2 portal ili poslati besplatnu SMS poruku na broj 13880 s ključnom riječi "TPO".


Slanje SMS poruke na broj 13880 ne naplaćuje se u domaćem prometu.

Provjera putem SMS poruke moguća je samo jednom u 24 sata. Služba za korisnike uslugu provjere stanja na računu pruža isključivo putem govornog automata na 095 1000 444. Poruke za trenutno stanje potrošnje informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju računa s obzirom na moguća kašnjenja u obračunu.

Nadoplata računa na bonove nikad nije bila jednostavnija! 

Račun na bonove možeš nadoplatiti bonovima od 25 kn (cijena 27,50 kn), 50 kn (cijena 55 kn), 100 kn (cijena 110 kn) i 200 kn (cijena 220 kn). U cijenu je uključena Naknada za pristup mreži koja iznosi 10% od cijene bona.

Račun možeš nadoplatiti bonom s aktivacijskim kodom utipkavanjem sljedeće kombinacije:
*131*13-znamenkasti broj s bona# i pritiskom tipke za poziv.


Osim bonovima s aktivacijskim kodom, Tele2 račun na bonove možeš nadoplatiti i e-bonovima putem usluge Kupi bon, putem portala Moj Tele2, SMS nadoplatom uslugom SMS sponzor i na Tele2 ovlaštenim prodajnim mjestima.

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se