TELE2 M2M

Play Video

Što radimo

Komunikacija između uređaja (eng. M2M, odnosno Machine to Machine), također poznata i pod nazivom Internet of Things (IoT), najčešće se odnosi na komunikaciju između konkretnog uređaja i središnjeg kontrolnog sustava.

Mi u Tele2 fokusiramo se na ono što radimo najbolje: donosimo povezanost i omogućujemo učinkovito upravljanje povezanošću potrebnom za funkcioniranje unutar M2M/IoT sustava.
Naši partneri vrhunski su stručnjaci u svojim područjima, i zajedno našim korisnicima omogućujemo fokusiranost na ono što znaju najbolje – na svoj posao. Naša visokokvalitetna M2M ponuda, udružena s izvrsnošću naših partnera, reducira kompleksnost razvojnog procesa kako velikih i malih M2M zahtjeva.

Tko smo

Mi u Tele2, u svemu što činimo, težimo da budemo najbolji kada je riječ o zadovoljstvu korisnika. Izazivači smo i pokretači promjena, pri tome uvijek nudeći našim korisnicima i partnerima što trebaju - za manje. Pri razvoju naših M2M rješenja, fokusirani se na sljedeće:Jednostavnost

Ne činimo stvari kompliciranijima no što trebaju biti. Stoga kreiramo rješenja koja su lako razumljiva i jednostavna za implementaciju.

Fleksibilnost

Nudimo fleksibilna rješenja bez ugovornih obveza i minimalnih naknada. Ovakva rješenja, udružena s Tele2 M2M Control Center platformom, pružaju našim korisnicima izuzetnu fleksibilnost i kontrolu te im omogućuju učinkovito upravljanje M2M vezama, što u konačnici generira izvrsne poslovne rezultate.

Organizacija

Tele2 je oformio tim izuzetnih M2M stručnjaka čiji je zadatak raditi isključivo za korisnike i s korisnicima naše M2M usluge. Stopostotna fokusiranost na M2M pomaže nam da ponudimo najbolja moguća rješenja i podršku našim korisnicima.

Partneri

Blisko surađujemo s našim partnerima kako bismo kreirali bolja i sveobuhvatnija rješenja i usluge koje će biti prilagođene individualnim zahtjevima naših korisnika. Pomno smo birali naše partnere jer želimo surađivati samo s najboljima, imajući na umu naše korisnike i dodatnu vrijednost koju im želimo ponuditi.

Proizvodi i uslugeJednostavna i transparentna kontrola

Sve pod kontrolom

Naša M2M platforma savršeno se prilagođava vašim zahtjevima i potrebama...

saznajte više

Globalna povezanost

Bilo kada, bilo gdje

Tele2 donosi globalnu povezanost baziranu na tri ključne komponente...

saznajte više

Podrška i usluge

Tu smo za vas

Kvalificirana podrška i brzo vrijeme odziva odlika su M2M organizacije...

saznajte više

Naručite probni alat

Uvjerite se sami

Naručite naš probni alat i počnite istraživati beskonačne mogućnosti M2M usluge...

saznajte više

M2M partnerski programTele2 M2M partnerski program

M2M komunikacija i Internet of Things (IoT) nudi nebrojene mogućnosti za tvrtke. Zahvaljujući našem partnerskom programu, olakšavamo našim korisnicima iskorištavanje često vrlo složenih i opsežnih mogućnosti M2M komunikacije. Suradnja sa vodećim svjetskim davateljima usluga u M2M području jamči ujednačenost proizvoda te rješenja potpuno prilagođen korisnicima te predstavljaju samu su srž našega programa. Oni nam omogućuju da se u potpunosti fokusiramo na naše osnovne kompetencije na području povezanosti i usluga. Sve zajedno omogućuje našim korisnicima da se posvete onome što rade najbolje: svojem poslovanju.

Uz Tele2 partnerski program vaš posao će rasti

Mi u Tele2 uvijek smo u potrazi za čvrstim i dugoročnim partnerstvima. Postanete li naš partner, radit ćemo zajedno kako bismo našim krajnjim korisnicima pružili optimalna rješenja. Mogući oblici potencijalnih partnerstva doista su raznoliki te mogu sezati od jednostavnih oblika M2M povezivanja, razmjene informacija o potencijalnim korisnicima pa sve do složenih oblika u kojima korisnicima dajemo mogućnost brendiranja našeg TMCC portala kojeg će moći dalje ustupiti svojim korisnicima na korištenje.

Tko može biti dio Tele2 partnerskog programa

Radimo s partnerima iz najrazličitijih sektora: proizvođači hardvera, razvijatelji softvera, M2M konzultanti, pružatelji usluga i prodavači samo su neki od njih. Zahvaljujući našim partnerstvima, naši korisnici koriste rješenja koja su jednostavna za implementaciju, korištenje i upravljanje. Podizanjem kvalitete i učinka zajednički razvijenih rješenja, kontinuirano poboljšavamo učinkovitost poslovanja naših korisnika. U neprestanoj smo potrazi za partnerima koji će nas pratiti na ovome putu.

Jednostavna i transparentna kontrola povezivosti

Naša M2M platforma savršeno se prilagođava vašim zahtjevima i potrebama

Tele2 M2M Control Centre (TMCC) platforma, koju je razvio naš partner Jasper, samouslužni je portal koji našim korisnicima daje sveobuhvatni pregled, nužnu fleksibilnost i potpunu kontrolu nad njihovim cjelokupnim M2M rješenjem.

TMCC samouslužni portal

TMCC, između ostalog, prikazuje potrošnju podatkovnog prometa, troškove i račune, provjerava zalihu SIM kartica i povijest sesija povezivanja.

Dijagnostika u stvarnome vremenu

U slučaju nastanka komunikacijskog problema, TMCC portal omogućuje korisniku da u stvarnom vremenu prati komunikacijske performanse određenog uređaja te ga neposredno vodi kroz proces uklanjanje problema. Korisnik tada može otići korak dalje i istražiti određena područja u komunikacijskom lancu – od potvrđivanja statusa SIM-a do potvrde SS7 transakcija i detalja sesije.

Automatizacija na temelju pravila

TMCC portal može nadgledati ponašanje SIM-a i odlučiti koja će situacija aktivirati određeno pravilo koje je definirao korisnik, primjerice kada potrošnja podatkovnog prometa dosegne unaprijed definirani limit.

API

TMCC također dodjeljuje aplikacijska programska sučelja (API) koja vam na izbor nude sve mogućnosti platforme koje ćete moći prilagoditi svom poslovnom sustavu.

x

Globalna povezanost

Tele2 donosi globalnu povezanost baziranu na tri ključne komponente:

Globalni pristup mobilnim mrežama

Tele2 posjeduje ugovore s gotovo svim mobilnim operaterima diljem svijeta, što našim Tele2 SIM karticama omogućuje povezanost praktično s bilo kojeg mjesta gdje postoji i mobilna mreža. Tele2 nudi povezanost u vidu podatkovnog prometa, SMS i glasovnih usluga.

SIM kartice kreirane za industrijske standarde

Naše SIM kartice dizajnirane su upravo za M2M rješenja, što znači da su otporne na vrućinu, hladnoću, hrđu i vlagu i mogu biti u različitim veličinama, ovisno o potrebi. Možemo ponuditi velike količine kao i mogućnost različitih brandiranja naših SIM kartica kako bismo pojednostavnili integraciju s vašim proizvodnim lancem.

Sigurnosni pristup tvrtke

Tele2 nudi niz pristupnih tehnologija za integraciju povezanosti uređaja s tvrtkinim IT-jem. Ovisno o sigurnosnim i ostalim zahtjevima, one mogu sezati od virtualnih privatnih mreža do dodijeljenih fizičkih portova gdje aktivnost uređaja ovjeravaju i autoriziraju i mreža i sama tvrtka.

x

Podrška i usluga

Kvalificirana podrška i brzo vrijeme odziva odlika su M2M organizacije

Naša podrška organizirana je na način da nudi usluge koje omogućuju našim korisnicima i partnerima razvijanje i funkcioniranje njihovih usluga na najjednostavniji i najbrži način. Nudimo podršku 24/7, dodjeljujemo stručno vodstvo i rješenja krojena po specifičnim potrebama i zahtjevima naših korisnika i partnera.

x

Naručite probni alat

Naručite naš probni alat i počnite istraživati beskonačne mogućnosti M2M usluge

Uvjerite se sami:

  • 5 M2M SIM kartica testirajte do 6 mjeseci
  • 30 MB i 50 SMS poruka mjesečno na svakoj SIM kartici
  • dostupno na području Europe
  • puni pristup TMCC platformi
  • omogućeno praćenje tijeka testiranja u stvarnom vremenu
  • podrška razvojnim timovima i pristup APIjima

Bez birokracije i besplatan, ovaj alat je kroz nekoliko radnih dana dostupan i vama!

Zatražite svoj testni primjerak: https://tele2.m2m.com/form/referral/request

x

TELE2 M2M

x