Jedan od najvećih u Europi

Tele2 je jedna od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Europi, koju je još 1993. godine u Švedskoj osnovao Jan Stenbeck, odvažni i pomalo netipični poduzetnik. Nezadovoljan visokim cijenama koje je građanima za telefoniranje nudio tadašnji monopolist Stenbeck je osnovao sasvim drukčiju telekomunikacijsku tvrtku, u njen DNK utkao pružanje najbolje vrijednosti za novac i nazvao ju Tele2. 

Danas Tele2 posluje na 9 velikih europskih tržišta, te nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža i zabavne sadržaje. Svaki od naših 14 milijuna korisnika zna da s nama dobiva najbolju vrijednost za svoj novac.


Kako uspijevamo?

Svi žele znati kako uspijevamo? Prvo, ovakav pristup poslovanju zahtijeva potpuno drukčiji mentalni sklop, u svakom segmentu. Mi jednostavno preispitujemo svaku kunu koju trošimo ili ulažemo i otvoreni smo uvijek i prema svima. Naš ured nema pregrada, nema tajnica koje donose kavu, osobnih vozača ili jata asistenata. Ovakav otvoreni ured u Tele2 ravnopravno dijelimo svi - od administratora do predsjednika uprave.

Nikada se ne žurimo s uvođenjem egzotičnih tehnologija i usluga koje možda nikada neće postati stvarnom potrebom. No, bit ćemo prvi koji ćemo pružiti modernu tehnologiju tada kada ćete ju i trebati i to ćemo učiniti po nižoj cijeni. Kad koristite Tele2 usluge, dobivate točno ono što trebate, a plaćate samo ono što koristite.

Vjerujemo u jednostavnost ponude korisnicima. Naše su tarife jednostavne i lako dostupne svima. Za nas u Tele2 zbunjeni korisnik nije sretan korisnik.

Biti drukčiji ujedno znači i biti uočljiviji, izdvojiti se od svih ostalih. Stoga je i naše oglašavanje drukčije, hrabrije, što nam omogućava da budemo prepoznati čak i uz rjeđe pojavljivanje u medijima. Štedimo tako i u oglašavanju, a uštedu možemo iskoristiti u nižim cijenama za naše korisnike.

Mi ne pristajemo na kompromise kada su u pitanju cijena i kvaliteta. Poslujemo tako da izvlačimo maksimum iz svake situacije, imamo snažan stav izazivača i nikad ne odustajemo!


Vaš Tele2