Tele2
 
Kontakt

 
Kontakt
Trenutno se nalazite na: O Tele2 / Za medije

Rezultati pretraživanja

O Tele2

Objave za medije
2017-03-21 09:39:00

Tele2 prepaid korisnicima omogućuje više surfanja

Odlična vijest stiže prepaid korisnicima Tele2, u njihovoj novoj ponudi za sve tarife SURF omogućeno je dodatnih 1GB mjesečno podatkovnog prometa na najboljoj podatkovnoj mreži u Hrvatskoj.

Odabirom prepaid SURF tarifa (SURF 1, SURF 2, SURF 3, SURF 1 plus, SURF 2 plus i SURF 3 plus) tijekom promotivnog perioda u razdoblju od 01.03. do 15.05., te uz svaku prvu minimalnu mjesečnu nadoplatu računa bonom Pedesetica Tele2 korisniku osigurava dodatnih 1GB podatkovnog prometa i tako svaki mjesec, zauvijek.

SURF tarife dio su Tele2 ponude u kojima prepiad korisnici sami biraju razinu usluga koju žele koristiti ovisno o njihovim potrebama i preferencijama. Obzirom da istraživanja pokazuju da Hrvati prosječno više od 30 min dnevno provode surfajući ova pogodnost će ih posebno razveseliti.
 
2017-03-01 15:35:00

U Tele2 za cijenu jednog mobitela, korisnik dobiva dva

Tele2 novim i postojećim, privatnim i poslovnim korisnicima predstavlja najbolju ponudu za kupnju mobilnih uređaja. Tako za cijenu jednog, korisnik dobiva dva telefona i to u boji prema vlastitom izboru!

Odabrati je moguće između LG K8 2017 ili Huawei Honor 6X.

 

Prilikom ugovaranja prve linije korisnik bira između dva promotivna telefona te uređaj plaća mjesečno kroz naknadu za opciju uređaj u iznosu 45 kn/mj. za LG K8 2017 ili 90 kn/mj. za Huawei Honor 6X. Pri drugoj kupovini istoga modela telefona, uz pretplatu na isti OIB, korisnik ostvaruje mjesečni popust u visini opcije uređaj, tj. taj ga uređaj košta 0 kuna mjesečno!

 

Tele2 je jedini operater koji korisnicima omogućuje jednostavniju i sigurniju kupovinu u Google Play Trgovini, pa tako korisnici preuzimanje sadržaja koji se naplaćuje ostvaruju putem Tele2 računa, bez ostavljanja podataka s kreditne kartice.

 

Tele2 je omogućio i ovaj puta svojim korisnicima uštedu, vrhunske mobitele, kupovinu bez kartica i surfanje na 4G mreži koja je ostvarila najbolje rezultate na testu kvalitete podatkovnih usluga.
2017-01-10 15:37:00

Tele2 uvijek podržava dobru ekipu, bodrimo zajedno naše rukometaše

Uz nastavak sponzorstva rukometne reprezentacije Tele2 je svojim korisnicima pripremio i odličnu tarifu za ekipu te mobitele za 1 kunu.

I ove godine Tele2 nastavlja svoju dugogodišnju suradnju s hrvatskim rukometašima i tradicionalno ih bodri i podržava na sportskim terenima u iščekivanju odličnih sportskih rezultata. No bez dobre ekipe nema ni dobrih rezultata, znaju to jako dobro naši kauboji, a znaju to jako dobro i u Tele2. Za svaku ekipu, bez obzira čini li ju Duvnjak i Horvat, obitelj ili prijatelji, kolege na faksu ili poslu, susjedi na katu ili u selu, Tele2 je osmislio jednostavnu a fleksibilnu EKIPNU tarifu za neograničeno pričanje i tipkanje i bezbrižno surfanje.

 

Svaka ekipa od 2 do 4 člana može neograničeno pričati i slati SMS poruke prema svima, a članovi gige biraju i troše odvojeno. Nositelj tarife plaća 150 kuna mjesečno za sve članove u ekipi, uvećano za odabrane podatkovne pakete za svakog člana te naknadu za pristup mreži. Idealne kombinacije i potrošnju moguće je izračunati na EKIPNOM kalkulatoru na Tele2 internetskoj stanici.

 

Za sve udružene i složne ekipe, Tele2 je osigurao i nove mobitele, vrhunski Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy J7, Huawei P9 Lite ili Huawei Honor 8, svaki za 1kn jednokratno i ostatak na rate. Navedene cijene vrijede za prijenos broja na Tele2 pretplatu za korisnike koji aktivno koriste usluge Tele2 bonova ili usluge drugih operatera minimalno zadnja 3 mjeseca.

 

EKIPNU tarifu mogu koristiti i novi i postojeći pretplatnici, kao i korisnici Tele2 bonova koji prelaze na pretplatu, a mogu je ugovoriti na svim Tele2 prodajnim mjestima.

 

Na taj način sve ekipe mogu biti spremne za bodrenje naših rukometaša a kao dodatni poticaj Tele2 je pripremio i novi navijački rekvizit Ponosić kojeg ćemo sigurno vidjeti na svakom ponosnom navijaču naše reprezentacije. Ponosnu crvenu kockicu svi navijači mogu besplatno dobiti na Tele2 prodajnim mjestima diljem Lijepe naše.

 

Ponos! Ponos! Ponos! Ekipno navijajte za naše rukometaše i ekipno uživajte u uštedama, vrhunskim mobitelima i surfanju na Tele2 4G mreži koja je ostvarila najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga, poručuju iz Tele2.

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu X
Mreža i
pokrivenost X