• 2017

  2017

  21.11.2017 12:18:00

  Što se krije u Podbörki? Odgovor skrivaju blagdanske ponude iz Tele2

  Darivanje oplemenjuje i čini sretnima i onog tko prima, ali i onoga tko daruje. Ovih se blagdana u Tele2 posebno birala ponuda koja će razveseliti svakoga – djecu, mlade, one malo manje mlade, starije, ali i poduzetnike. Dovoljno je samo zaviriti u Tele2 Podbörku – vreću punu dobrih želja. 

  Podbörka zna tajnu najboljeg Djeda Božićnjaka

  A kako se postaje najbolji Djed Božićnjak ove godine? Vrlo jednostavno – potrebno je samo u Tele2 odabrati Podbörku u kojoj se nalazi PlayStation®4 Slim s 4 igre (Call of Duty: WW II, Driveclub, Horizon Zero Dawn i Ratchet&Clank) te zajedno sa Samsung Galaxy A5 2017 ili Huawei P10 lite mobitelom mjesečno iznosi 150,00 kn. Odličan novi router za Pokućni internet omogućit će uživanje uz igraću konzolu i navedene igrice za 120,00 kn mjesečno.

  Za potpun doživljaj potrebna je i neograničena sloboda komunikacije, koju omogućuje tarifa RASPALI s BEZBROJ GB interneta na mobitelima ili Pokućni internet uz tarifu BEZBROJ GB.

  Kako Božić ne bi bio Božić bez dodatnih iznenađenja Tele2 omogućuje i 3 mjeseca besplatne pretplate na PlayStation® Plus, a za ugovaranje blagdanske ponude putem Tele2 webshopa na poklon se dobiva hit igra Assassin's Creed Origins.

  Sweet Giga „čokoladica“ uz koju će svi uživati

  Za one kojima nije problem s prijateljima podijeliti čokoladu, Tele2 je uz odabranu slagalicu ovog Božića pripremio novu uslugu - Sweet Gigu. Sve funkcionira vrlo jednostavno. Ako imate višak podatkovnog prometa, možete megabajte viška podijeliti sa svojim Tele2 prijateljima tako da ih razlomite, baš kao i kockice čokolade, na manje dijelove i razveseliti više dragih osoba. Kako bi se lijepe geste širile dalje, Tele2 će svima koji aktiviraju nove slagalice dodijeliti po 1GB podatkovnog prometa u iduća tri mjeseca. 

  Ova usluga je moguća uz aktivaciju bilo koje slagalice, a u onima s 1000 min/SMS i 5GB ili 1000 min/SMS i BEZBROJ GB ima dovoljno za sve i za vlastito korištenje i za darivanje prijateljima. Sweet Giga omogućuje dijeljenje MB putem SMS poruke ili usluge Moj Tele2 i dostupna je samo za korisnike bonova.

  Slatki blagdani za bonaše uključuju i odlične mobilne uređaje, pa su korisnicima na odabir ponuđeni Noa Core Stilo DS za 449,00 kn, LG K8 2017 za 1.199,00 kn i Meizu M5 Note DS za 1.299,00 kn.

  U Tele2 se za blagdane mislilo i na poslovne korisnike

  Svima koji su na listu blagdanskih odluka upisali pokretanje vlastitog posla, ali i onima koji žele svoj ured obnoviti novim uređajima namijenjena je blagdanska Tele2 ponuda za poslovne korisnike. 

  Ona im omogućuje da ugovaranjem jednog paketa, koji uključuje ASUS VivoBook 15,6“ laptop, Samsung Galaxy A5 2017, router za Pokućni internet ZTE MF 286, predinstalirani Windows 10 te jednim mjesecom korištenja Office 365 uredskog paketa bez naknade, opreme svoj ured uređajima potrebnim za početak ili napredak poslovanja. 

  Paket uređaja dostupan je po cijeni od 230,00 kn uz tarifu BIZNIS RASPALI i BEZBROJ GB te BEZBROJ GB Pokućnog interneta. Tako je osigurana neograničena sloboda komunikacije – surfanje, pozivi i sms poruke. 

  Sve detalje o blagdanskim ponudama moguće je saznati u Tele2 prodajnim centrima, na www.tele2.hr ili pozivom na 0800 3 095. Uživajte u blagdanima čineći sretnima sve vaše drage osobe, ali i sebe.
  25.10.2017 15:47:32

  Tele2 ostvario rast prihoda od 12 posto u trećem kvartalu

  Tele2 AB (Tele2) (NASDAQ OMX u Stockholmu: TEL2 A i B TEL2) objavio je danas konsolidirane rezultate poslovanja za treći kvartal 2017. godine koji pokazuju snažan nastavak pozitivnog trenda poslovanja ove godine unutar cijele Tele2 Grupe, što uključuje i Hrvatsku.

  Tele2 je na razini Grupe ostvario ukupni prihod u iznosu od 7,5 milijardi švedskih kruna, što je povećanje od 13% u odnosu na isto razdoblje 2016. godine, a EBITDA je porasla za 21%, također u odnosu na isto razdoblje prošle godine, i u trećem kvartalu ove godine iznosila je 1,8 milijardi švedskih kruna.

  „Ovogodišnji treći kvartal bio je test naše sposobnosti funkcioniranja u dinamičnom okruženju, jer smo u njemu vidjeli prve stvarne rezultate novog europskog roaming režima, nove uvjete kreditiranja u Nizozemskoj te naših novih usluga predstavljenih na svim tržištima u prvoj polovici 2017. godine. Prihodi od krajnjih korisnika mobilnih usluga porasli su za 7%, porast je vidljiv i zbog utjecaj RLAH regulacije i, ono što mi je posebno drago, porast koji je posljedica odgovora korisnika na naše ponude. Sve navedeno, u kombinaciji s našim mentalitetom izazivača te fokusom na racionalizaciju troškova, dovelo je do ovog snažnog poslovnog zamaha”, izjavila je Allison Kirkby, predsjednica Uprave Tele2 AB.

  Ključni financijski pokazatelji poslovnih rezultata za Tele2 Hrvatska u trećem kvartalu ove godine odnose se na rast ukupnih prihoda od 12% te EBITDA za visokih 58% u usporedbi s istim razdobljem prošle godine. EBIDTA marža iznosila je 17% dok je u istom razdoblju prošle godine iznosila 12%. Tele2 Hrvatska je zabilježio rast u svim ključnim segmentima koji uključuju prihod od krajnjih korisnika, veleprodaje, usluga i prihoda od opreme, odnosno uređaja.

  Za prvih devet mjeseci 2017. ostvareni su ukupni prihodi od 950 milijuna kuna što je porast od 8%, a EBITDA je rasla čak 55% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

  „Dobri poslovni rezultati u prvih pola godine nastavili su se i u trećem tromjesečju te su rezultat strateški planiranih i predstavljenih ponuda koje su naišle na vrlo dobar odaziv od strane korisnika. Posebno me vesele odlične reakcije na uistinu jedinstvenu ponudu na tržištu – neograničeni internet na mobilnim uređajima. Sve više korisnika prepoznaje pogodnost ove ponude, a to je neograničena sloboda komuniciranja po vrlo prihvatljivoj cijeni. U razdoblju pred nama fokus će i nadalje biti ulaganje i daljnje unaprjeđenje korisničkog iskustva”, komentirao je rezultate trećeg kvartala 2017. godine predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.
  04.10.2017 14:48:03

  Neograničena sloboda komunikacije bilo gdje i bilo kada samo uz Tele2

  Svake se sekunde na Instagramu objavi 729 fotografija, putem Skype-a obavi se 2177 razgovora, a oko 20 000 ljudi aktivno je na Facebooku.* Na korištenje i dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama zasigurno odlazi značajan dio internetskog prometa, a prema podacima Državnog zavoda za statistiku 2016. godine u Hrvatskoj je internetski promet iznosio 710 milijuna GB što je porast od 38,3% u odnosu na 2015. godinu.** 

  Ove brojke govore u prilog nužnosti i potrebe korištenja interneta u svakodnevnim životima. Od korištenja aplikacija za vremensku prognozu, učenja stranih jezika, prometne orijentacije, preko online slušanja muzike do gledanja filmova. Svakodnevno, čak i nesvjesno, koristimo internet pa su neograničeni gigabajti nešto, što svatko želi.  

  Kako bi svi korisnici uživali u neograničenoj slobodi komunikacije, Tele2 je jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobitelima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke kako prema Tele2 mreži tako i prema drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj za 169,00 kuna mjesečno u tarifi RASPALI s BEZBROJ GB.
   
  Uz to, Samsung J7 2017 s 13 MP kamerom i 3 GB RAM memorije za 65 kuna mjesečno i 1 kunu odmah te Huawei P9 lite 2017 s 12 MP kamerom i 3 GB RAM memorije za 50 kuna mjesečno i 1 kunu odmah, osigurat će korisnicima uživanje u neograničenoj slobodi komunikacije bilo gdje i bilo kada.

  Također, svi korisnici koji žele surfati i uživati u najgledanijim TV programima, mogu odabrati čak tri buketa najgledanijih evotv programa i Pokućni Internet s BEZBROJ GB za samo 204 kune mjesečno. Uslugu mogu dogovoriti novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja, bez dodatnih instalacija i uz mogućnost prenošenja s jedne lokacije na drugu unutar Hrvatske.

  *izvor: podaci Internet Live Stat
  ** izvor: Izvješće Državnog zavoda za statistiku od 15. ožujka 2017. godine
  04.10.2017 14:45:02

  Kad se male ekipe slože, u Tele2 neograničeno sve se može

  I dječji film može biti inspiracija. Tako legendarni film „Vlak u snijegu” poručuje da se sve može kada se male ruke slože. Poput djece u filmu, i Tele2 vjeruje u snagu zajedništva i neograničenu slobodu koja se dogodi u trenutku kada se slože male ekipe.

  Kako bi se ostvarila ušteda i dobilo najviše za svoj novac, dovoljno je pripadati ekipi od 2 do 4 člana koji u Tele2 tarifi EKIPNA ostvaruju neograničenu slobodu komuniciranja: BEZBROJ GB, neograničene minute i SMS poruke. Ova je tarifa idealna za obitelj s više korisnika, ekipu prijatelja ili poduzetnike koji vode računa o svojim troškovima i žele za svoj novac dobiti više. 

  Nositelj tarife EKIPNA plaća 150 kn mjesečno za sve članove ekipe koji neograničeno pričaju i šalju poruke. Za svakog člana EKIPNE nositelj  odabire i  podatkovni paket. Ako za svakog člana odabere BEZBROJ GB, mjesečna naknada iznosi 122 kune mjesečno po članu.  

  Uštedu uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB, bez obzira kojoj ekipi pripadali, donosi i dodatna ponuda novih mobitela za 1 kunu, ostatak se plaća na rate uz pretplatu. U ponudi su LG K8 2017, kompaktan i tanak uređaj elegantnih linija s vrhunskim zaslonom HD rezolucije veličine 5", Huawei P10 lite stvoren za korisnike koji traže privlačan uređaj superiornih performansi i naprednih značajki, Samsung Galaxy J7 2017 kojeg krasi nevjerojatno ujednačena metalna završna obrada bez izbočene kamere sa superiorno dobrim ležanjem u ruci te LG Q6 sa zaslonom koji prekriva gotovo cijelu prednju stranu.
   
  19.07.2017 16:06:00

  Prihodi Tele2 Hrvatska u drugom kvartalu veći 5 posto

  Tele2 AB (Tele2) (NASDAQ OMX u Stockholmu: TEL2 A i B TEL2) objavio je danas konsolidirane rezultate poslovanja za drugi kvartal 2017. godine koji pokazuju snažan nastavak pozitivnog trenda poslovanja cijele grupe, što uključuje i Hrvatsku.

  Tele2 je na nivou Grupe ostvario ukupni prihod u iznosu od 8,0 milijardi švedskih kruna, što je povećanje od 20% u odnosu za isto razdoblje 2016. godine, a EBITDA je porasla za 50%, pri čemu u drugom kvartalu ove godine iznosi 1,6 milijardi švedskih kruna.

  „Izrazito smo zadovoljni snažnim financijskim rezultatima cijele Tele2 grupacije ostvarenim u prvoj polovici ove godine. Naša misija osiguravanja lakše komunikacije i međusobnog povezivanja ljudi i dalje nam je u fokusu te ćemo njoj podrediti i sve buduće planirane aktivnosti kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve,“ izjavila je Allison Kirkby, predsjednica Uprave Tele2 AB.

  Ključni pokazatelji poslovnih rezultata za Tele2 Hrvatska u drugom kvartalu ove godine odnose se na rast ukupnih prihoda od 5% te EBITDA za čak 37% u usporedbi s istim razdobljem prošle godine.

  Tele2 Hrvatska bilježi rast u svim ključnim segmentima koji uključuju prihod od krajnjih korisnika, veleprodaje, usluga i prihoda od opreme odnosno uređaja, što pokazuju i odlični poslovni rezultati. Za prvih šest mjeseci ostvareni su ukupni prihodi od 592 milijuna kuna što je porast od 6%, a EBITDA je rasla čak 51% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

  "Naša nova ponuda na platformi neograničene slobode komuniciranja, tržištu predstavljena krajem travnja ove godine, nailazi na odlične reakcije što je rezultiralo rastom broja zadovoljnih korisnika i prihoda u drugom kvartalu. Posebno dobar odaziv bilježimo u segmentu pristupa internetu kroz ponudu Pokućni internet. Pa tako, zaključno sa zadnjim danom lipnja, brojimo više od 27 tisuća korisnika koji su putem tog rješenja odabrali Tele2 kao pružatelja usluge pristupa brzom internetu za svoj dom ili ured. Ovakve reakcije korisnika nas ohrabruju da i nadalje ustrajemo u kreiranju ponuda temeljenih na osluškivanju zahtjeva i potreba kako naših postojećih korisnika tako i tržišta općenito. Značajnim ulaganjem u našu mrežu u proteklih 18 mjeseci podigli smo razinu kvalitete usluge na izrazito visok nivo, a ulaganjem u proizvode i usluge koje imaju za cilj permanentno unapređenje korisničkog iskustva nastavljamo i dalje.“, komentirao je rezultate drugog kvartala 2017. godine predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

  13.07.2017 16:05:00

  Tele2 ponosni sponzor Dubrovačkih ljetnih igara

  Dubrovnik ponovo, po 68-mi put postaje velika pozornica, idućih 46 dana će se na 15 ambijentalnih lokacija održati preko 80 dramskih, baletnih, muzičkih i drugih predstava i koncerata. U umjetničkom spektaklu na životopisnim trgovima, dvorištima i vrtovima sudjelovat će preko 2000 umjetnika.

  Od ove godine ponosni sponzor Dubrovačkih ljetnih igara je Tele2, koji je odlučio podržati Igre kao projekt od velikog značaja kako za lokalnu zajednicu, tako i za cijelu Hrvatsku.

  Tele2 je ovogodišnji sponzor pružanja telekomunikacijskih usluga te sponzor dramskih predstava „Kafetarija“ i „Othello“, dramskog repertoara Igara za koje se već tradicionalno traži karta više.

  Svi koji navrate u Dubrovnik mogu komediju s pjevanjem i plesanjem „Kafetarija“ u režiji Vinka Brešana pogledati 25., 26. i 27. srpnja ispred palače Sponze, dok je Shakespeareov „Othello“ u režiji Ivice Boban na repertoaru 31. srpnja te 1., 2. i 3. kolovoza na tvrđavi Lovrijenac.


  10.07.2017 16:03:00

  Otvorenje novog Tele2 centra u Šibeniku

  Robna kuća City Life u Šibeniku novi je dom Tele2 experience centra.

  U robnoj kući City Life u Ulici Ante Šupuka 10 u Šibeniku, jučer je na 60 m2 otvoren posve jedinstveni Tele2 centar. Riječ je o premium experience shopu koji nudi postojećim, ali i budućim korisnicima, kompletan doživljaj korištenja Tele2 usluga. Prodajna, tehnička podrška, usluga upotpunjena zonom s kampanjskim ponudama te posebnim ponudama za odabir tarifa, uređaja, telefona i tableta sve to čeka rezidencijalne i poslovne korisnike u novootvorenom Tele2 centru.

  Također, moguće je dobiti i sve informacije o iznimno popularnom, mobilnom, tj. Pokućnom internetu koji osigurava kvalitetu surfanja neovisno o lokaciji na koju se seli. Dodatna prednost je da ne iziskuje nikakve dodatne instalacije, dovoljan je samo priključak u struju, te je idealno rješenje za sve koji žele bezbrižno surfati dok su na moru.

  Posebno će biti od velike koristi privatnim iznajmljivačima kojima omogućuje da u vrijeme turističke sezone Pokućni koriste u svojim apartmanima, a ostatak godine u svom domu, pod istim ugovorenim uvjetima i s istom kvalitetom.

  Poslovnica je otvorena radnim danima i subotom od 08 do 21 sat, a nedjeljom je zatvorena.

  Trinaesti je to dućan od planiranih dvadesetak centara koje ove godine otvara Tele2. Kontinuirano ulaganje u kvalitetu mreže i svih ostalih usluga glavni je fokus poslovanja Tele2, kojem je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu. U kompaniji ističu da i je dalje u planu značajno investiranje u kvalitetu mreže, koja je prošlogodišnjom nadogradnjom u nezavisnom istraživanju kompanije P3 Communications ocijenjena kao najkvalitetnija podatkovna mreža u Hrvatskoj.

  07.07.2017 16:00:00

  Tele2 omogućuje trenutnu promjenu tarifnog modela

  Tele2 uvijek nudi nešto više, ovog puta  omogućio je svojim korisnicima da bilo kojeg dana u mjesecu promijene svoj tarifni model, te se navedena promjena primjenjuje odmah.

  Još jedan benefit za korisnike Tele2 - mogućnost promjene obveznog podatkovnog paketa bilo kojeg dana u mjesecu, a odabrana promjena bila bi primjenjiva odmah. Naime, do sada je bilo moguće zahtjev predati bilo koji dan u mjesecu, no za primjenu novoodabrane tarife trebalo je čekati prvi dan idućeg mjeseca. Od sada se zahtjev predaje bilo kojeg dana i isti će biti primijenjen odmah.

  Korisnici će promjenu obveznog podatkovnog paketa moći napraviti jednom mjesečno, a u slučaju da žele napraviti drugu promjenu unutar istog kalendarskog mjeseca, zahtjev će im biti odbijen uz napomenu da su u tom mjesecu već jednom zamijenili paket i da ga ponovo mogu zamijeniti 1. dana sljedećeg mjeseca.

  Naplata paketa će, kao i do sada, biti pro-rate odnosno iznos će biti proporcionalan broju dana koje je korisnik koristio paket. Dakle, kod promjene paketa, korisniku će biti naplaćena oba paketa sukladno broju dana koje je korisnik koristio (npr. ako korisnik 15. u mjesecu prijeđe s obveznog paketa 5GB na BEZBROJ, bit će mu naplaćeno pola naknade za 5GB – 64/2=32kn plus pola naknade za BEZBROJ – 84/2=42kn što je ukupno 74kn).
  Promet u paketu daje se uvijek u punom iznosu pa će korisnik imati na raspolaganju puni iznos novog paketa bez obzira koji dan u mjesecu ga zatraži.

  24.04.2017 15:35:00

  Tele2 Hrvatska: U prvom kvartalu 2017. neto prodaja rasla 8%

  "U Tele2 imamo hrabrosti da našim uslugama oslobodimo ljude kako bi živjeli povezaniji život. To činimo tako što smo predvodnici na tržištu u pogledu povezanosti, omogućavajući našim korisnicima da povežu više svojih uređaja s više sadržaja kojeg vole, bez obzira kada i gdje. Naši korisnici sve više uživaju u ovoj slobodi, što predstavlja snažan impuls za Grupu“, izjavila je komentirajući rezultate Allison Kirkby, predsjednica Uprave Tele2 AB. 

  U smislu novih usluga i ponuda, hrvatsko je tržište u prvom tromjesečju bilo relativno mirno, s tim da je fokus uglavnom bio na produljenju božićnih kampanja te ponudi mobilnih uređaja. 

  Ukupni prihodi Tele2 iznosili su 279 milijuna kuna što je povećanje od 8% u odnosu na isto razdoblje protekle godine (258 milijuna kuna).

  Prihodi od usluga krajnjih korisnika mobilnih usluga porasli su za 2%, zahvaljujući kako povećanju baze korisnika tako i jediničnom prihodu po korisniku.

  EBITDA marža povećana je na 5,5% u odnosu na isto razdoblje prošle godine kada je iznosila 3,3%, prije svega potaknuta većim prihodim od usluga krajnjeg korisnika i smanjenjem troškova. 

  "Rezultati u prvom tromjesečju ukazuju na pozitivan smjer poslovanja. Ostvarili smo rast u prihodima te korisničke baze. Uvjeren sam da će se takav pozitivan trend nastaviti i u drugom tromjesečju. Nastavit ćemo pronalaziti kvalitetna i fleksibilna rješenja za naše privatne i poslovne korisnike te im i dalje nuditi odlično korisničko iskustvo. Upravo danas premijerno smo na hrvatskom tržištu ponudili jedinstvenu uslugu: neograničen internet na mobilnim telefonima. Tako će odsada privatni i poslovni Tele2 pretplatnici na svojim mobilnim uređajima moći koristiti internet bez ograničenja i usporavanja. Isto tako uvedena je opcija flat interneta za Pokućni internet. Sve to omogućit će našim korisnicima neograničenu slobodu komuniciranja te će naš fokus i dalje biti na rješenjima koja korisnicima štede novac ili rješavaju neki problem", komentirao je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.
   
  24.04.2017 15:29:00

  Tele2 ponovo trese tržište telekomunikacija: Prvi u hrvatskoj uvodi flat internet na mobilnim uređajima

  Jedini flat internet na mobilnim uređajima
  Kroz svoj redizajnirani portfolio postpaid tarifa Tele2 je omogućio neograničeni internet u paketu BEZBROJ GB po cijeni od 84 kn za mobilne uređaje.
  Uz BEZBROJ GB i tarife RASPALI i EKIPNA, korisnici odsad uživaju u neograničenoj slobodi komuniciranja, a uz to mogu odabrati i jedan od dva uređaja iz kampanje za 1kn. Podatkovni paketi dostupni su sada od 1 GB, 5GB, 10 GB te BEZBROJ GB.
   
  Pokućni internet također mijenja svoje tarife
  Uz novi, neograničeni internet paket BEZBROJ GB po cijeni od 169 kn Pokućni internet postaje jedinstvena zamjena za fiksni internet priključak, uz dodatnu mobilnost samog priključka koju nema ni jedno drugo fiksno rješenje. Uz BEZBROJ GB interneta korisnik može uzeti i Huawei wifi router i XBOX One S konzolu za 1kn, a na poklon dobiva i GTA V igricu.
  Pokućni u potpunosti zamjenjuje klasični fiksni internet, koji ne iziskuje posebne instalacije, a omogućuje surfanje na 4G brzinama i na Tele2, najkvalitetnijoj podatkovnoj mreži u Hrvatskoj.
   
  Bez naknade za pristup mreži
  Uz ponude neograničenog surfanja Tele2 je jedini na tržištu ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima ovih novih obveznih podatkovnih paketa.  
   
  I prije 14. lipnja Tele2 omogućio roaming unutar EU bez dodatnih troškova
  Korisnicima Tele2 ukinuto je plaćanje roaminga i omogućeno im je surfanje u EU kao u Hrvatskoj i prije nego isto postane svima dostupno 14. lipnja ove godine.
   
  Tele2 je danas predstavio još jedan u nizu svojih hrabrih i vizionarskih poteza za koji vjerujemo da temeljito mijenja tržište telekomunikacija. Svim privatnim i poslovnim
  korisnicima donio je slobodu surfanja, ukinuo plaćanje naknade za pristup mreži i ukinuo plaćanje roaminga.
   
  Ta-daa!
   
  21.03.2017 09:39:00

  Tele2 prepaid korisnicima omogućuje više surfanja

  Odabirom prepaid SURF tarifa (SURF 1, SURF 2, SURF 3, SURF 1 plus, SURF 2 plus i SURF 3 plus) tijekom promotivnog perioda u razdoblju od 01.03. do 15.05., te uz svaku prvu minimalnu mjesečnu nadoplatu računa bonom Pedesetica Tele2 korisniku osigurava dodatnih 1GB podatkovnog prometa i tako svaki mjesec, zauvijek.

  SURF tarife dio su Tele2 ponude u kojima prepiad korisnici sami biraju razinu usluga koju žele koristiti ovisno o njihovim potrebama i preferencijama. Obzirom da istraživanja pokazuju da Hrvati prosječno više od 30 min dnevno provode surfajući ova pogodnost će ih posebno razveseliti.
   
  01.03.2017 15:35:00

  U Tele2 za cijenu jednog mobitela, korisnik dobiva dva

  Odabrati je moguće između LG K8 2017 ili Huawei Honor 6X.

   

  Prilikom ugovaranja prve linije korisnik bira između dva promotivna telefona te uređaj plaća mjesečno kroz naknadu za opciju uređaj u iznosu 45 kn/mj. za LG K8 2017 ili 90 kn/mj. za Huawei Honor 6X. Pri drugoj kupovini istoga modela telefona, uz pretplatu na isti OIB, korisnik ostvaruje mjesečni popust u visini opcije uređaj, tj. taj ga uređaj košta 0 kuna mjesečno!

   

  Tele2 je jedini operater koji korisnicima omogućuje jednostavniju i sigurniju kupovinu u Google Play Trgovini, pa tako korisnici preuzimanje sadržaja koji se naplaćuje ostvaruju putem Tele2 računa, bez ostavljanja podataka s kreditne kartice.

   

  Tele2 je omogućio i ovaj puta svojim korisnicima uštedu, vrhunske mobitele, kupovinu bez kartica i surfanje na 4G mreži koja je ostvarila najbolje rezultate na testu kvalitete podatkovnih usluga.
  10.01.2017 15:37:00

  Tele2 uvijek podržava dobru ekipu, bodrimo zajedno naše rukometaše

  I ove godine Tele2 nastavlja svoju dugogodišnju suradnju s hrvatskim rukometašima i tradicionalno ih bodri i podržava na sportskim terenima u iščekivanju odličnih sportskih rezultata. No bez dobre ekipe nema ni dobrih rezultata, znaju to jako dobro naši kauboji, a znaju to jako dobro i u Tele2. Za svaku ekipu, bez obzira čini li ju Duvnjak i Horvat, obitelj ili prijatelji, kolege na faksu ili poslu, susjedi na katu ili u selu, Tele2 je osmislio jednostavnu a fleksibilnu EKIPNU tarifu za neograničeno pričanje i tipkanje i bezbrižno surfanje.

   

  Svaka ekipa od 2 do 4 člana može neograničeno pričati i slati SMS poruke prema svima, a članovi gige biraju i troše odvojeno. Nositelj tarife plaća 150 kuna mjesečno za sve članove u ekipi, uvećano za odabrane podatkovne pakete za svakog člana te naknadu za pristup mreži. Idealne kombinacije i potrošnju moguće je izračunati na EKIPNOM kalkulatoru na Tele2 internetskoj stanici.

   

  Za sve udružene i složne ekipe, Tele2 je osigurao i nove mobitele, vrhunski Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy J7, Huawei P9 Lite ili Huawei Honor 8, svaki za 1kn jednokratno i ostatak na rate. Navedene cijene vrijede za prijenos broja na Tele2 pretplatu za korisnike koji aktivno koriste usluge Tele2 bonova ili usluge drugih operatera minimalno zadnja 3 mjeseca.

   

  EKIPNU tarifu mogu koristiti i novi i postojeći pretplatnici, kao i korisnici Tele2 bonova koji prelaze na pretplatu, a mogu je ugovoriti na svim Tele2 prodajnim mjestima.

   

  Na taj način sve ekipe mogu biti spremne za bodrenje naših rukometaša a kao dodatni poticaj Tele2 je pripremio i novi navijački rekvizit Ponosić kojeg ćemo sigurno vidjeti na svakom ponosnom navijaču naše reprezentacije. Ponosnu crvenu kockicu svi navijači mogu besplatno dobiti na Tele2 prodajnim mjestima diljem Lijepe naše.

   

  Ponos! Ponos! Ponos! Ekipno navijajte za naše rukometaše i ekipno uživajte u uštedama, vrhunskim mobitelima i surfanju na Tele2 4G mreži koja je ostvarila najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga, poručuju iz Tele2.

 • 2016

  2016

  22.11.2016 15:18:00

  Tele2 bonaši uz slagalicu Surf3 slave Božić do lipnja

  Slagalica Surf3 po cijeni od 59,00 kn donosi 1000 jedinica za pozive i poruke, te 3GB za surfanje na odličnoj 4G brzini. Ukoliko slagalicu Surf odaberu kao svoju opciju upravo ovih praznika, bit će nagrađeni gigabajtom više svaki mjesec u sljedećih 6 mjeseci, a dobro je poznato da gigabajta nikada nije previše.

   

  Kako bi Tele2 korisnici mogli izvrsno surfati uz ovu ponudu dodana je i ponuda pametnih telefona: Alcatel Pixi 4 5“ po cijeni od 699 kn, Samsung Galaxy J3 po cijeni od 1199 kn i Huawei P8 lite po cijeni od 1199 kn uz koje korisnik na dar dobije i paket Lego kockica, jer kakvo bi to slaganje bilo bez njih.

  22.11.2016 14:17:17

  500 razloga za bijeg s cirkusom!

  Danas je velika većina korisnika mobilnih glasovnih usluga u pretplatničkom odnosu s teleoperaterom, a isto tako velik broj njih u nekom trenutku osjeti nezadovoljstvo ugovorom ili tarifom. Požele li pak novi uređaj, korisnici moraju čekati obnovu ugovorne obveze. 

  Osluškujući takve probleme, Tele2 Hrvatska je u sklopu svoje božićne kampanje predstavio rješenje i potpuno novu uslugu, ujedno i jedinstvenu, na našem tržištu kojom će razveseliti sve one koji usred ugovorne obaveze žele promijeniti operatera ili pod svoj bor staviti najnoviji model mobilnog telefona. 

  Tele2 pomaže otkupiti ugovor od drugog operatera sa čak 500 kn na PBZ bankovnoj poklon kartici. Ako to nije dovoljno dobar razlog za bijeg s cirkusom onda je izbor odličnih uređaja iz Tele2 blagdanske ponude ono što će presuditi: Samsung Galaxy J5 2016 ili Huawei Honor 8 za samo 1kn jednokratno i ostatak na rate te Samsung Galaxy 7 za 499kn jednokratno i ostatak na rate.
   
  15.11.2016 14:05:00

  Tele2 i evotv snažnom poslovnom sinergijom donose jedinstvenu ponudu svojim korisnicima

  Zajednička akcija urodila je stvaranjem ponude u kojoj Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa sada imaju jedinstvenu cijenu od samo 194,00 kn mjesečno. Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99 kn svaki mjesec tijekom dvije godine.

  "Podizanje razine kvalitete podatkovne mreže u protekloj godini, što je potvrđeno istraživanjem tvrtke P3 Comunications, bio je temelj za uspjeh našeg proizvoda "Pokućni internet" koja konkurira tradicionalnim i zastarjelim rješenjima fiksnih operatera, a koji do danas ostvaruje izvrsne prodajne rezultate i vrlo pozitivne povratne informacije korisnika. Kako su u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika najviša, ideja nam je bila još više obogatiti našu ponudu Pokućnog interneta uslugom evotv digitalne televizije u partnerstvu s Hrvatskom poštom te na taj način očekivanja korisnika ne samo ispuniti nego i premašiti.", izjavio je prilikom prezentacije nove ponude gosp. Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska. 

  "Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, pronašla je u Pokućnom internetu Tele2 idealnog suputnika. Obje usluge uz iznimnu kvalitetu i vrlo povoljnu cijenu možete imati i na različitim lokacijama u RH gdje želite koristiti internet i televizijske usluge, što nam osigurava značajnu konkurentsku prednost, a sigurni smo da će to prepoznati i brojni korisnici. Ulazak u ovu suradnju je, upravo na temelju kompatibilnih usluga, vrlo logičan i drago nam je što će ova jedinstvena ponuda biti dostupna u poštanskim uredima Hrvatske pošte te putem kolega poštara.", izjavio je gospodin Josip Udiljak, član Uprave Hrvatske pošte.

  Usluge mogu dogovoriti i novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Paket je neovisan o lokaciji i korisnik ga koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno, a poželi li korisnik usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade. Paketi su dostupni na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte. 
   
  29.08.2016 11:42:58

  Jasmina Zubić, nova članica Uprave i glavna financijska direktorica Tele2 Hrvatska

  Jasmina Zubić posjeduje višegodišnje iskustvo na područjima financija i upravljanja (menadžmenta) koje je stekla na pozicijama voditeljice Odjela računovodstva kao i glavne financijske direktorice tvrtke Tifon d.o.o. nakon čega je imenovana predsjednicom Uprave tvrtke. Funkciju predsjednice Uprave tvrtke Tifon d.o.o. obnašala je zadnje četiri i pol godine. Osim izvrsnog poznavanja financija, Jasmina donosi i značajno iskustvo u konzaltingu, naročito u području revizije i financijskog savjetovanja stečenog u PwC Hrvatska.

  "Veliko mi je zadovoljstvo preuzeti funkciju glavne financijske direktorice Tele2 Hrvatska. Preuzimanje ove pozicije predstavlja jedan novi izazov budući da se Tele2 u Hrvatskoj pozicionirao kao izazivač na telekom tržištu, no isto tako vjerujem da ću svojim iskustvom i načinom rada doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke", rekla je Jasmina Zubić, nova glavna financijska direktorica Tele2 Hrvatska. 

  "Veseli me što se Jasmina priključila našem Tele2 timu i ovim putem joj želim srdačnu dobrodošlicu. S obzirom na njeno sveobuhvatno znanje i bogato iskustvo siguran sam da će se sjajno uklopiti i pomoći nam dodatno unaprijediti naše poslovanje na hrvatskom tržištu", izjavio je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.
   
  25.08.2016 11:40:00

  Svakog ti mjeseca tijekom godine dajemo jednu gigu prometa ekstra

  Nova ponuda iz Tele2 omogućava dodatnih 1 GB podatkovnog prometa mjesečno kroz sljedećih 12 mjeseci svim postojećim i novim korisnicima Tele2 bonova koji kupe bilo koji 4G smartphone iz Tele2 ponude do 31.10.2016. i aktiviraju jednu od Tele2 Surf slagalica. Za potpuno uživanje  u odličnoj 4G mreži, ova ponuda korisnicima omogućuje ugodnije surfanje odabirom jednog od 4G uređaja iz široke Tele2 ponude, a tu je i dodatnih 1GB prometa kojeg nikad nije previše. Tele2 je svojim korisnicima pripremio dva atraktivna 4G smartphone uređaja po super cijeni: Coolpad Porto S 5" po cijeni od 699 kuna te Alcatel Pixi4 6" po cijeni od 1099 kuna.

  Uz vrhunske 4G uređaje korisnici mogu birati između Surf slagalica s 1, 2 ili 3 GB podatkovnog prometa, uz koje dodaju 1000 jedinica minuta i SMS poruka u Surf slagalicama ili 2000 jedinica u Surf plus slagalicama.

  Za još bolje iskustvo korištenja najkvalitetnije Tele2 4G mreže, što je potvrđeno najboljim rezultatom u testu kvalitete podatkovnih usluga prema neovisnom testiranju tvrtke P3 Communications,  idealna je Surf 3 slagalica sa 3 GB podatkovnog prometa (uz dodatni 1 GB prvih 12 mjeseci), 1000 jedinica za razgovore i poruke.
   
  25.08.2016 11:30:00

  Ekipna ušteda na Ekipnoj tarifi

  Tele2 je konceptom koji nudi potpunu fleksibilnost i jednostavnost uz najbolju cijenu korisnicima ponudio novu EKIPNU tarifu koja im omogućuje dodatnu uštedu. Svaka ekipa neograničeno komunicira i pritom štedi na EKIPNOJ tarifi, bez obzira radi li se o obitelji, malom poduzeću ili prijateljima - bitno je da su ekipa. 

  Kako bi se mogli koristiti novom Tele2 EKIPNOM tarifom 2 do 4 člana se moraju udružiti u ekipu i tada mogu za samo 150 kn mjesečno neograničeno razgovarati i slati SMS poruke između sebe i prema drugima dok podatkovni paket biraju i troše odvojeno, bez straha da će bilo koji član ekipe iskoristi sve gigabajte. Ova ponuda posebno je interesantna obiteljima koje na ovaj način zajednički štede, a jedan nositelj ima potpunu kontrolu troškova za sve članove obitelji. Jednako tako udružiti se mogu i prijatelji, a ponuda je dostupna i poslovnim korisnicima te je kao takva izrazito zanimljiva manjim tvrtkama, obrtnicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima odnosno svim poslovnim subjektima koji su u potrazi za uštedom i fleksibilnim ponudama.

  Tele2 je s novom EKIPNOM tarifom ponovno odgovorio na potrebe korisnika koji traže fleksibilnost, potpunu slobodu te dodatnu uštedu u komunikaciji. Korisnici zadržavaju kontrolu troškova kroz jednostavno upravljanje svojom Tele2 EKIPNOM tarifom u modernoj korisničkoj aplikaciji MojTele2. EKIPNU tarifu mogu koristiti  novi i postojeći pretplatnicima, kao i korisnici Tele2 bonova koji prelaze na pretplatu.

  U sklopu nove ponude i za još bolje iskustvo korištenja najkvalitetnije Tele2 4G mreže, što je potvrđeno najboljim rezultatom u testu kvalitete podatkovnih usluga prema neovisnom testiranju tvrtke P3 Communications, Tele2 je pripremio atraktivnu ponudu s čak četiri 4G smartphone uređaja, ponešto za svakoga u ekipi. Korisnik koji prenese broj u Tele2 mrežu za svaki ponuđeni smartphone plaća samo 1 kn odmah, a ostatak na rate.

  Ističemo super elegantni Huawei P8 lite s 5-inčnim HD zaslonom za 30 kn mjesečno, zatim ultra tanki Huawei P9 Lite s 5,2-inčnim zaslonom za samo 50 kn mjesečno, izvrstan Samsung Galaxy J3 (2016) s 5-inčnim Super AMOLED zaslonom za tek 30 kn mjesečno te za fotografiranje vrhunski Samsung Galaxy J5 (2016) s 5,2-inčnim Super AMOLED zaslonom za 50 kn mjesečno. 
   
  21.07.2016 09:20:00

  Tele2 Hrvatska u drugom kvartalu 2016. ostvario rast prihoda od 11 posto

  "Rezultati drugog kvartala nastavak su pozitivnog trenda kojeg smo već iskusili krajem prvog kvartala. Naša "Value Champion" strategija i pozicioniranje, u kombinaciji s kontinuiranim fokusom na pružanje najboljih rješenja mobilnih bežičnih tehnologija i neprestano preispitivanje troškovne strukture, osigurat će trajnu i održivu vrijednost, kako našim korisnicima tako i dioničarima. Budući da smo danas prisutni s 4G uslugom na svim tržištima na kojima poslujemo, uvjereni smo da ćemo i u budućnosti biti uspješni u pogledu rasta i monetizacije podatkovnog prometa, što se posebno očituje u baltičkim zemljama", izjavila je Allison Kirkby, predsjednica Uprave Tele2 AB. 

  Rast korisnika postpaid usluga iz prvog kvartala 2016. godine nastavio se i u drugom kvartalu 2016. godine te je neto prirast korisnika iznosio 23000 (19000), što je rezultat vrlo pozitivne reakcije korisnika na novi, redizajnirani portfelj tarifa za pretplatnike.

  Zahvaljujući većem prihodu od prodaje opreme, društvo Tele2 Hrvatska je u drugom kvartalu 2016. godine ostvarilo porast ukupnih prihoda za 11 posto te su oni iznosili 299 (270) milijuna kuna.

  U odnosu na isto razdoblje prošle godine, prihodi od krajnjih korisnika su stabilni i iznose 170 (171) milijuna kuna.

  Veći troškovi naknada za radiofrekvencijski spektar su i u ovom kvartalu negativno utjecali na kvartalnu dobit prije kamata, poreza, deprecijacije i amortizacije (EBITDA) koja iznosi 16 (28) milijuna kuna. 

  U drugom kvartalu, društvo Tele2 se usredotočilo na širenje svoje ponude na segment pristupa internetu velikih brzina. Nova usluga "Pokućni internet" temelji se na najmodernijoj 4G infrastrukturi, dostupnoj diljem zemlje, a koja, u usporedbi s klasičnim, sporijim internetom putem fiksne linije, pruža odlično korisničko iskustvo. Prve reakcije korisnika na ponudu  kao i na kvalitetu usluge iznimno su dobre.  

  Također, u drugom kvartalu 2016. tvrtka P3 communications, vodeća europska kompanija koja provodi nezavisna istraživanja kvalitete mreža provela je istraživanje kvalitete mobilnih mreža,  u kojem je u ukupnim rezultatima društvo Tele2 Hrvatska ostvarilo visokih  828 bodova (od mogućih 1000), odnosno svega 5 bodova manje od operatora s najboljim rezultatom u istraživanju. Nadalje, prema istom istraživanju, društvo Tele2 je ostvarilo najbolji rezultat u kategoriji kvalitete podatkovnih usluga s ukupnih 492 bodova (od mogućih 600).

  "U drugom kvartalu 2016. godine smo nastavili s uvođenjem noviteta i unapređenjem naše ponude. Cilj nam je korisnicima pružiti kvalitetnu uslugu po privlačnim cijenama te fleksibilnost u odabiru, jednostavnost u korištenju i potpunu kontrolu troškova. Raduje me da sve veći broj korisnika, kako privatnih tako i poslovnih, prepoznaje vrijednost ovakvog pristupa te odabire Tele2 za svog primarnog pružatelja usluga mobilne telefonije.

  U istraživanju koje je provela tvrtka P3 Communications smo ostvarili najveći broj bodova u kategoriji podatkovnih usluga, što je potvrda da je Tele2 itekako spreman odgovoriti na zahtjeve i očekivanja svakog korisnika. To je posebice važno ako uzmemo u obzir da današnji korisnici sve više očekuju i zahtijevaju brzi pristup internetu s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme", rekao je predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić.
   
  16.06.2016 08:27:43

  Svaki mjesec gigabajti po vašoj mjeri

  S konceptom koji nudi potpunu fleksibilnost i jednostavnost korisnicima, uz najbolju cijenu, Tele2 nudi tarife u kojima korisnici sami biraju koliko razgovora i poruka te podatkovnog prometa žele koristiti, dajući im slobodu da uistinu stvore svoju tarifu. A da bi takva i ostala, pakete podatkovnog prometa iz tarife korisnici mogu mijenjati svaki mjesec, prema potrebi i bez dodatnih naknada, u samo nekoliko jednostavnih klikova na novom, modernom korisničkom portalu i aplikaciji MojTele2.

   

  U sklopu nove ponude i za još bolje iskustvo korištenja Tele2 4G mreže, kojom je pokriveno 90% populacije, Tele2 je pripremio atraktivnu ponudu čak tri 4G smartphone uređaja gdje korisnik plaća samo 1 kn odmah, a ostatak na rate. Riječ je o super elegantnom i samo 7,7 mm tankom uređaju Huawei P8lite za 35 kn mjesečno, zatim smartphoneu LG X screen s čak dva ekrana za samo 50 kn mjesečno i izvrsnom Samsung Galaxy J7 (2016.) uređaju s 5,5“ Super AMOLED ekranom za tek 75 kn mjesečno.

  24.05.2016 16:21:00

  Tele2 predstavlja internet velike brzine za kućanstva po uistinu niskim cijenama!

  Tele2 je danas predstavio novu ponudu za korisnike kućnog interneta velike brzine naziva "Pokućni internet". Riječ je o usluzi koja se temelji na najmodernijem 4G rješenju dostupnom diljem zemlje koje pruža odlično iskustvo u korištenju interneta.

  Novo rješenje Tele2 "Pokućnog interneta" funkcionira kao "Plug and Play" sustav, a na Tele2 Wi Fi router istovremeno se mogu priključiti i do 32 uređaja, što znači da sada hrvatski građani mogu internet kod kuće imati automatski bez da tjednima, ili čak mjesec dana, čekaju na aktivaciju usluge. Kako bi aktivirali uslugu "Pokućnog interneta" korisnici trebaju u Tele2 router umetnuti SIM karticu, uključiti router u struju i "Pokućni internet" uz maksimalnu 4G brzinu je spreman za korištenje! Bez čekanja te bez ikakve pomoći tehničara ili instalatera. Dodatna prednost ove nove usluge jest i činjenica da je "Pokućni internet" prijenosan, pa je sada još lakše imati pristup internetu dok ste primjerice na vikendici.

  Ova nova Tele2 usluga "Pokućnog interneta" posebno je prikladna građanima koji žive na područjima na kojima je do sada bilo moguće imati isključivo vrlo spor internet putem DSL priključka, kao i onima koji žive na područjima unutar gradova na kojima je nemoguće postići veliku brzinu fiksne internetske usluge. 

  Usluga "Pokućni internet" pruža maksimalnu brzinu do 150 Mbps uz 4G pristup mreži koji će većini korisnika pružiti puno bolju kvalitetu povezanosti i korištenja interneta nego što je sada imaju koristeći fiksni internet.

  Novi portfelj usluga Tele2 "Pokućnog interneta" s vrlo primamljivim cijenama osmišljen je tako da odgovori na potrebe korisnika za primarnim internet priključkom za kućanstvo, ali i za one korisnike koji ga trebaju samo povremeno.

  U svom portfelju Tele2 "Pokućni internet" nudi tri velika paketa - 30 GB za 139 kuna, 50 GB za samo 169 kuna te 100 GB za samo 269 kuna mjesečno. Za poslovne korisnike Tele2 nudi i paket od 300 GB po cijeni od 299 kuna mjesečno, čime pruža iznimnu uslugu brzog interneta po najboljim cijenama na tržištu.

  Za slučaj da korisnici iskoriste paket prije kraja mjeseca, nema straha jer je potpuna kontrola troškova sastavni dio usluge. Naime, Tele2 brine za svoje korisnike pružajući im zaštitu kroz mogućnost da putem internet portala Moj Tele2 sami odluče žele li nastaviti koristiti uslugu interneta i nadoplatiti je uz jako nisku naknadu za ostatak mjeseca, uz napomenu da plaćaju samo onoliko prometa koliko ga potroše.

  Povrh svega, Tele2 je ususret nogometnoj groznici i sezoni godišnjih odmora pripremio dodatnu ponudu omogućujući korisnicima kupnju paketa koji uključuje LG 42" Full HD Smart TV za samo 1 kunu odmah, ostatak na rate. I ovoga puta je Tele2 mislio na gamere pa je u ponudi i paket PlayStation®4, također za 1 kunu odmah, ostatak na rate, a PES 2016 nogometna igra dolazi na dar.

  Adrian Garrett, glavni komercijalni direktor Tele2 Hrvatska je izjavio: "Kada je riječ o kućnom internetu, i njegovoj brzini, jasno nam je da mnogi građani diljem Hrvatske nemaju prikladnu uslugu. Našom novom ponudom iznimno brzog interneta za kućanstva vjerujemo da korisnicima možemo pružiti prikladniju uslugu i omogućujući im instantni pristup internetu u kućanstvu i uredu te mobilnost usluge po vrlo atraktivnim cijenama. Pozivamo korisnike da sami isprobaju našu novu uslugu "Pokućnog interneta" i uvjere se sami."
   
  17.05.2016 14:59:47

  Nova ponuda Tele2 „Slagalica“ nudi potpunu fleksibilnost i jednostavnost korisnicima bonova

  - Korisnici biraju žele li koristiti Internet ili ne, te biraju veličinu podatkovnog paketa
  - Zatim dodaju paket jedinica minuta i SMS poruka 
  - I surfaju na super modernoj 4G mreži uz odlične cijene slagalica.

  Korisnici kojima nije potrebna usluga pristupa internetu već samo pozivi i slanje SMS poruka mogu složiti slagalicu Klasik s 500 jedinica ili 1500 jedinica za pozive i poruke. Jedinice troše u potpunosti fleksibilno, primjerice u slagalici Klasik 500 mogu potrošiti 450 minuta i 50 SMS poruka. 

  Za korisnike kojima je potreban i internet osmišljene su Surf slagalice u kojima korisnik bira između 1, 2 ili 3 GB, ovisno o tome koliko mu je potrebno, te dodaje 1000 jedinica u Surf slagalicama ili 2000 jedinica u Surf plus slagalicama. Na taj način u potpunosti fleksibilno mogu složiti slagalicu prema svojim potrebama.

  Tele2 korisnici koji u promotivnom razdoblju od 17. svibnja 2016. do 31. srpnja 2016. aktiviraju bilo koju od Surf slagalica dobivaju dodatnih 1000 jedinica mjesečno u svojoj Surf slagalici sljedećih godinu dana. 
  Korisnik koji, primjerice, izabere Surf slagalicu s 3 GB tako će uživati u ukupno 2000 jedinica za pozive i poruke za samo 59 kuna mjesečno uz 4G brzinu do 75 Mbps.

  Tele2 tu ne staje pa tako svojim korisnicima nakon što odaberu oblik slagalice koja im odgovara nudi i uživanje u 4G mreži putem 4G pametnih telefona Coolpad Porto S po cijeni od 749 kuna te Coolpad Modena za 899 kuna.

  "Naša nova ponuda za korisnike bonova korisnicima pruža potpunu fleksibilnost kako bi mogli kreirati uslugu koja im je potrebna. Ponuda daje odličnu vrijednost po atraktivnim cijenama kako bi odgovarala potrebama svih korisnika, stoga je u kombinaciji s našom novom 4G mrežom vrlo atraktivna u smislu vrijednosti i kvalitete", rekao je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2. 
   
  27.04.2016 12:59:00

  Tele2 spustio cijene roaminga i više nego EU regulativa nalaže!

  - Naplaćuje samo fiksnu EU roaming naknadu
  - Neće umanjivati nacionalne tarifne pakete za iskorištene minute, poruke ili podatkovni promet dok su u roamingu
  - Neće naplaćivati cijenu nacionalne tarife kod korištenja roaminga

  EU roaming regulativa stupa na snagu 30. travnja u svim zemljama EU te Islandu, Norveškoj i Lihtenštajnu, kada će cijene unutar nacionalnih tarifa biti uvećane za fiksnu EU roaming naknadu. Ovo znači da korisnik koji danas ima uključene minute, poruke ili podatkovni promet u svojoj tarifi isto troši u EU roamingu te se povrh naplaćuje fiksna EU roaming naknada. Ukoliko korisnik nema uključene minute, poruke ili podatkovni promet, plaća cijenu kako je definirano njegovom tarifom uvećanu za istu fiksnu EU roaming naknadu.

  Kako bi  pojednostavili EU roaming regulativu za sve svoje korisnike, Tele2 će u promotivnom razdoblju od 30. travnja do 31. prosinca 2016. godine naplaćivati samo fiksnu EU roaming naknadu. Odlazni pozivi snižavaju se s 1,81 na 0,47 kn/min, SMS se snižava s 0,57 na 0,19 kn, prijenos podataka se snižava s 1,90 na 0,47 kn/MB dok se dolazni pozivi snižavaju s 0,47 na svega 0,10 kn/min. Ovim korakom Tele2 i dalje utvrđuje svoju poziciju na hrvatskom tržištu kao operator koji svojim korisnicima uvijek nudi jednostavna i cjenovno prihvatljiva rješenja. 

  Za zahtjevnije  korisnike, odnosno one koji češće putuju ili duže borave u nekoj od zemalja EU, Tele2 je pripremio i nove atraktivne roaming pakete za još povoljnije i bezbrižnije razgovore i surfanje . Paketi su kreirani na način da svaki korisnik, sukladno potrebama i navikama ima na raspolaganju više nego dovoljno minuta za pozive, odnosno podatkovnog prometa za bezbrižno surfanje na kompletnom području EU.
   
  21.04.2016 14:37:17

  Tele2 Hrvatska ostvarila je porast neto prodaje za 4 posto u prvom kvartalu 2016.

  "Prvi kvartal je obilježen ključnim postignućem za nas – sada nudimo 4G na svim tržištima na kojima smo prisutni. Na taj način smo ojačali temelje našeg poslovanja kako bismo osigurali kontinuirani uspjeh u pogledu rasta i monetizacije podatkovnog prometa. Kao predvodnici u pružanju vrijednosti korisnicima, našim korisnicima nudimo uslugu visoko kvalitetnog i brzog pristupa mobilnom internetu po odličnim cijenama. Uvjerena sam da će naš fokus na tehnologiju i monetizaciju podatkovnog prometa osigurati trajnu i održivu vrijednost, kako korisnicima tako i dioničarima", izjavila je Allison Kirkby, predsjednica Uprave Tele2 AB. 

  Neto prirast korisnika u prvom kvartalu 2016. godine iznosio je -7000 (-24000). Rast korisnika postpaid usluga iz četvrtog kvartala 2015. godine nastavio se i u prvom kvartalu 2016. godine. Međutim, ukupan broj korisnika se smanjio uslijed većeg broja korisnika usluga na bonove korištenih u turističkoj post sezoni 2015. godine.

  Zahvaljujući većim prihodima od usluga krajnjim korisnicima, te većem prihodu od prodaje opreme, Tele2 Hrvatska je u prvom kvartalu 2016. godine ostvario porast neto prodaje za 4 posto koja je iznosila 258 (248) milijuna kuna.

  Prihodi od krajnjih korisnika veći su za 2,5 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine i iznose 165 (161) milijuna kuna.

  Veći troškovi naknada za radiofrekvencijski spektar te veće investicije u marketing negativno su utjecale na kvartalnu dobit prije kamata, poreza, deprecijacije i amortizacije (EBITDA) koja iznosi 9 (17) milijuna kuna. 

  U prvom kvartalu, Tele2 se fokusirao na završnu implementaciju i pokretanje 4G mreže, koja pokriva 90% stanovništva, a koja je nastavak nadogradnje 3G mreže dovršene krajem prošle godine. Pred kraj kvartala, Tele2 je predstavio potpuno novi i redizajnirani portfelj proizvoda i usluga za pretplatnike, osiguravajući im fleksibilnost i jednostavnost kao i potpunu kontrolu. Uz novi portfelj proizvoda i usluga, Tele2 je predstavio i novu marketinšku i komunikacijsku platformu kao i novi koncept Tele2 trgovine. 

  "Rezultati za prvi kvartal 2016. godine su u skladu s našim očekivanjima. U prvom kvartalu smo uveli nekolicinu noviteta i novih usluga, pružajući korisnicima dodatnu vrijednost uz već prepoznatljivo najbolju cijenu. Prve reakcije naših korisnika su izrazito pozitivne", izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, Viktor Pavlinić.
   
  15.03.2016 16:45:00

  Tele2 okreće novu stranicu!

  • Jednostavno! Jednostavni proizvodi i usluge! Napravite sve sami u nekoliko jednostavnih klikova u novoj, modernoj aplikaciji MojTele2 
  • Fleksibilno! Odaberite koliko razgovora i poruka te podatkovnog prometa vam je potrebno. Mijenjajte svoj paket svaki mjesec prema vašim potrebama, potpuno besplatno! Pozivamo vas da isprobate Tele2 30 dana besplatno.
   
  Tele2 dodaje novi element svojim proizvodima i uslugama osiguravajući dodatnu fleksibilnost i jednostavnost korisnicima. Korisnici mogu sami na jednostavan način kreirati svoje tarife koje odgovaraju njihovim potrebama. Korisnici su pozvani isprobati Tele2 mrežu 30 dana besplatno prije donošenja odluke. Također, korisnici imaju mogućnost promijeniti, povećavati i smanjivati paket putem jednostavne aplikacije MojTele2. Ova fleksibilnost dolazi povrh odlične cijene i nove odlične mreže. 

  Tele2 je poznat po tome što nudi najbolju vrijednost na tržištu i snižava cijene kako bi korisnicima osigurao odličnu uslugu. Tele2 je u veljači predstavio 4G mrežu s nacionalnom pokrivenošću, pokrivši 90% populacije, a u proteklih 12 mjeseci nadogradio je 3G mrežu kako bi imao najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj s kojom već pokriva 99% populacije.

  Današnje predstavljanje je okretanje nove stranice za Tele2 s dodatnom fleksibilnošću i jednostavnošću kako bi zadovoljili potrebe korisnika. Ovom prilikom, Tele2 predstavlja tri zanimljiva noviteta.

  Prvo, Tele2 predstavlja novi koncept tarifa za pretplatnike u kojem korisnici mogu sami kreirati svoje tarife koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Također, korisnici mogu birati između tri osnovna tarifna plana koji uključuju minute i poruke, Raspali s neograničenim minutama i porukama za 85 kn, Čisto tristo s 300 minuta i/ili poruka za 55 kn ili Tolko-kolko za 20 kn. Povrh toga, korisnici biraju podatkovni paket od 0.5GB za 20 kn, 3GB za 50 kn, 6GB za 75 kn ili 10GB za 110 kn. Primjerice, korisnici mogu odabrati neograničene razgovore i poruke s velikim podatkovnim paketom od 6GB za samo 160 kn. Korisnici imaju potpunu slobodu mijenjanja koliko minuta/poruka ili podatkovnog prometa žele imati u svojoj tarifi svaki mjesec bez dodatnih troškova.

  Drugo, Tele2 predstavlja besplatno probno razdoblje, što znači da svaki novi korisnik koji prenosi broj u Tele2 dobiva 30 dana usluge potpuno besplatno, jednostavno da vidi sviđa li mu se usluga. Besplatna proba obuhvaća 500 minuta i/ili poruka te 3GB podatkovnog prometa. Novi korisnici koji ne prenose svoj broj u Tele2 mrežu dobivaju probno razdoblje od 7 dana s jednakim pogodnostima.

  Treće, vrlo brzo Tele2 će predstaviti svoj novi MojTele2 portal i prvu verziju aplikacije MojTele2 namijenjene pojednostavljenju korisničkog iskustva i pružanju potpune kontrole korisnicima. Aplikacija omogućava korisnicima da provjere potrošnju, provjere i plaćaju račune, mijenjaju postojeće usluge, dodaju vremensko ograničenje usluge po potrebi, a to su samo neki od primjera. 

  Malin Holmberg, izvršna potpredsjednica tvrtke za središnju Europu, je izjavila: "Pozivamo sve da dođu i isprobaju našu novu mrežu i iskuse nove usluge iz prve ruke. S fokusom na pružanje fleksibilnosti i jednostavnosti kako bi bolje zadovoljili potrebe naših korisnika uz odličnu cijenu i mrežu, moći ćemo isporučiti uistinu pozitivno sveobuhvatno korisničko iskustvo".
   
  02.02.2016 08:32:27

  Tele2 pokrenuo nacionalnu 4G mrežu u Hrvatskoj, pokrivši 90 posto populacije

  • Prvi na tržištu predefinirano nudi 4G uslugu svim Tele2 pretplatnicima i korisnicima bonova
  • 4G usluga s 90 posto pokrivenosti populacije
  • Brzine do 150 Mbps unutar cijele 4G mreže
  • Potpuno 4G iskustvo svim korisnicima 4G uređaja

   Tele2 4G mreža pokriva sve veće gradove, cijelu obalu te stotine gradova u cijeloj zemlji, kako bi hrvatski korisnici mogli uživati u brzom mobilnom i bežičnom internetu diljem zemlje.

   Tele2 4G usluga nudi maksimalne brzine do 150 Mbps unutar cijele 4G mreže, a ne samo u nekoliko odabranih gradova, kako bi osigurala isporuku usluge svojim korisnicima. Brzina ovisi o signalu, modelu uređaja i trenutnom opterećenju mreže. Također, Tele2 4G mreža je osmišljena za potpuno 4G iskustvo, a također pruža vrlo nisku latenciju što je velika prednost 4G mobilnog interneta.

   Kao prvi na tržištu, Tele2 nudi 4G mrežu svim svojim pretplatnicima i korisnicima bonova, bez dodatnih troškova. Svim svojim pretplatnicima Tele2 je već aktivirao 4G uslugu uz maksimalne brzine do 150 Mbps, neovisno o njihovim ugovorenim tarifama, bez dodatnih troškova. Za korisnike bonova, 4G usluga je također već aktivirane, s brzinama do 10Mbps, bez dodatnih troškova. Na ovaj način, Tele2 je svim korisnicima osigurao prednosti korištenja 4G mreže, bez da to moraju posebno zatražiti.

   Kako bi koristili 4G uslugu, korisnici moraju imati uređaj koji podržava 4G mrežu te 4G SIM karticu. Korisnici Tele2 mreže mogu provjeriti imaju li uređaj koji podržava 4G ili SIM karticu unosom broja njihovog mobilnog telefona na web stranici Tele2. Gotovo svim pretplatnicima Tele2 koji imaju 4G uređaj, a nemaju 4G SIM karticu, početkom siječnja je poslana besplatna 4G SIM kartica.

   Pokretanjem 4G mreže s nacionalnom pokrivenošću i nedavno dovršenom nadogradnjom 3G mreže, Tele2 sada pokriva 99% populacije glasovnom uslugom, 97% populacije 3G podatkovnom uslugom, 98% autocesta 3G podatkovnom uslugom te odsada i90% populacije 4G podatkovnom uslugom što je čini jednom od najsveobuhvatnijih mreža u cijeloj regiji.

   "Prije svega zahvaljujemo našim korisnicima na njihovoj vjernosti tijekom svih ovih godina. Kao predvodnik u telekomunikacijskom sektoru, Tele2 je među prvima u svijetu pokrenuo 4G mrežu u Švedskoj, te prvu isključivo 4G mrežu na svijetu u Nizozemskoj", izjavila je Malin Holmberg, izvršna potpredsjednica i direktorica tržišta Srednje Europe te predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska te dodala: "Ponosni smo što sada pokrećemo 4G mrežu s nacionalnom pokrivenošću, uz oslonac na najmoderniju 3G mrežu, i još važnije, što je proaktivno omogućen pristup 4G mreži svim našim korisnicima, bez dodatnih troškova. Ovim nadogradnjama osigurali smo svim našim korisnicima besprijekornu uslugu, bez obzira imaju li 3G ili 4G uređaj."
   
 • 2015

  2015

  17.12.2015 11:50:01

  Tele2 danas predstavio najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj

  Tele2 je danas završio nadogradnju mreže udvostručivši brzinu prijenosa podataka na 3G tehnologiji, značajno proširio 3G pokrivenost te kao rezultat predstavlja najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj. Tele2 sada pokriva 99 posto stanovništva glasovnom uslugom, 97 posto stanovništva 3G podatkovnom uslugom te 98 posto autocesta 3G podatkovnom i glasovnom uslugom. Sljedeća faza nadogradnje bit će pokretanje 4G mreže u prvom kvartalu 2016. godine.

  Nadogradnja mreže Tele2 završena je nakon samo devet mjeseci intenzivnog rada, iako su prvotna predviđanja bila da će sama nadogradnja trajati oko dvije godine. Ova izuzetno brza nadogradnja ostvarena je ulaganjem nekoliko stotina milijuna kuna, koristeći usluge više od 500 vanjskih suradnika i uz povećanje broja radnika za 25 posto.

  Tele2 smatra da je moderna 3G mreža izuzetno važna jer većina korisnika još uvijek koristi mobilne uređaje koji ne podržavaju 4G standard. Cilj Tele2 je osigurati kvalitetnu 3G pokrivenost i time omogućiti svim korisnicima da iskuse prednosti većih brzina prijenosa podataka, a da pri tome nisu prisiljeni investirati u nove mobilne uređaje koji podržavaju 4G.

  Do kraja prvog kvartala 2016. godine, Tele2 planira predstaviti 4G mrežu baziranu na vrhunskoj tehnologiji najnovije generacije kako bi zadovoljili potrebe najzahtjevnijih korisnika. I ovdje je cilj Tele2 osigurati dobru pokrivenost za što veći broj korisnika diljem Hrvatske jer smatramo da je od iznimne važnosti da mreža ima široku pokrivenost od samog početka. Nadalje, konfiguracijom mreže planiramo omogućiti da korisnici gotovo svih 4G uređaja dostupnih na tržištu od samog početka mogu u potpunosti koristiti prednosti koje nudi korištenje mobilnih usluga na 4G tehnologiji.

  "Sretna sam što smo danas predstavili najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj. Naši korisnici zaslužuju odličnu uslugu i obećavamo da ćemo biti još bolji kako bismo zadovoljili njihove sadašnje, ali i buduće potrebe. Naše sljedeće veliko obećanje je predstavljanje 4G mreže u prvom kvartalu 2016. kako bi osigurali Tele2 korisnicima u Hrvatskoj sveobuhvatno i potpuno iskustvo korištenja napredne 4G usluge", izjavila je Malin Holmberg, izvršna potpredsjednica za Srednju Europu i predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska.

  14.12.2015 10:42:43

  Tele2 i Hrvatski rukometni savez potpisali novi sponzorski ugovor

  Ugovor su svečano potpisali član Uprave Tele2 i financijski direktor, Viktor Pavlinić i glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza, Damir Poljak. Potpisivanjem novog ugovora Tele2 je zadržao status ekskluzivnog službenog sponzora HRS-a u kategoriji telefonije i mobilnih komunikacija.

  "Tele2 nastavlja uspješnu suradnju s Hrvatskim rukometnim savezom tijekom razdoblja od sljedeće tri godine. Ovo sponzorstvo nastavak je predanosti Tele2 razvoju hrvatskog sporta. Partnerstvo Tele2 i hrvatske rukometne vrste iznimno je čvrsto i uspješno jer oboje imaju ambiciozne ciljeve, a povezuje ih zajednički pobjednički duh", izjavio je član Uprave Tele2 i financijski direktor Viktor Pavlinić prilikom potpisivanja novog ugovora o sponzorstvu.

  Glavni tajnik HRS-a, Damir Poljak također je izrazio zadovoljstvo produženjem ugovora i izjavio: "Zahvaljujemo Tele2 na dugogodišnjoj podršci i veselimo se nastavku uspješne suradnje. Cijenimo što su do sad činili za sport i što su prepoznali vrijednost hrvatskog rukometa."

  Također, nakon potpisivanja novog sponzorskog ugovora izbornik Željko Babić objavio je popis 28 igrača koji imaju pravo nastupa na Europskom prvenstvu koje se od 15. do 31. siječnja 2016. godine održava u Poljskoj. Objavljen je i popis 18 igrača koji dolaze na prvu fazu priprema koju će reprezentacija odraditi od 26. do 30. prosinca u Ivanić Gradu. Hrvatska je na Europskom prvenstvu smještena u skupinu B zajedno s Islandom, Norveškom i Bjelorusijom. Uz popis igrača, izbornik Babić najavio je i plan priprema hrvatske muške reprezentacije uoči europske smotre.

  Popis igrača za prvu fazu priprema za Europsko prvenstvo u Poljskoj:
  1. Mirko Alilović – MVM Veszprem
  2. Ivan Pešić – Meshkov Brest
  3. Filip Ivić – PPD Zagreb
  4. Manuel Štrlek – Vive Tauron Kielce
  5. Anotnio Kovačević – PPD Zagreb
  6. Ivan Čupić – Vive Tauron Kielce
  7. Zlatko Horvat – PPD Zagreb
  8. Ilija Brozović – HSV Hamburg
  9. Krešimir Kozina – SG Flensburg -Handewitt
  10. Tin Kontrec – PPD Zagreb
  11. Marko Kopljar - Barcelona
  12. Luka Šebetić – PPD Zagreb
  13. Mario Vuglač – Lekhwiya SC
  14. Igor Karačić - Vardar
  15. Luka Cindrić - Vardar
  16. Domagoj Pavlović – PPD Zagreb
  17. Marko Mamić - Dunkerque HB Grand Littoral
  18. Ivan Slišković – MVM Veszprem

  Domagoj Duvnjak (THW Kiel), Marino Marić (MT Melsungen) i Jakov Gojun (Füchse Berlin) reprezentaciji će se priključiti u drugoj fazi priprema.

  Na širem popis od 28 igrača koji imaju pravo nastupa na Europskom prvenstvu nalaze se:
  1. Mirko Alilović – MVM Veszprem
  2. Mate Šunjić - Créteil Handball
  3. Ivan Pešić – Meshkov Brest
  4. Ivan Stevanović – PPD Zagreb
  5. Filip Ivić – PPD Zagreb
  6. Manuel Štrlek – Vive Tauron Kielce
  7. Antonijo Kovačević – PPD Zagreb
  8. Lovro Mihić – PPD Zagreb
  9. Ivan Čupić – Vive Tauron Kielce
  10. Zlatko Horvat – PPD Zagreb
  11. Jerko Matulić - Chambéry
  12. Ilija Brozović – HSV Hamburg
  13. Krešimir Kozina – SG Flensburg-Handewitt
  14. Marino Marić – MT Melsungen
  15. Tin Kontrec – PPD Zagreb
  16. Marko Kopljar - Barcelona
  17. Luka Šebetić – PPD Zagreb
  18. Šime Ivić – Celje Pivovarna Laško
  19. Mario Vuglač – Lekhwiya SC
  20. Domagoj Duvnjak – THW Kiel
  21. Igor Karačić - Vardar
  22. Luka Cindrić - Vardar
  23. Domagoj Pavlović – PPD Zagreb
  24. Marko Mamić – Dunkerque HB Grand Littoral
  25. Ivan Slišković – MVM Veszprem
  26. Drago Vuković - Füchse Berlin
  27. Jakov Gojun – Füchse Berlin
  28. Sandro Obranović – PPD Zagreb

  16.11.2015 14:44:15

  I ovog Božića sjajni Tele2 paketi s mobitelima i uređajima PlayStation kao idealan poklon pod borom

  Tri paketa s Dalekog istoka za Tele2 pretplatnike

  Ovog Božića Tele2 je otišao sve do Dalekog istoka kako bi svoje korisnike razveselio paketima Yako Yaki i Tatamata, koji kombiniraju komunikaciju i zabavu - sve što je potrebno tijekom blagdana.

  Paket Yako Yaki uključuje božićno izdanje Mix tarife 75 s 500 minuta i 500 SMS poruka prema svim mrežama te 1,5GB podatkovnog prometa. Uz to, korisnici mogu odabrati pametne telefone, 5 inčni Samsung Galaxy Grand Prime LTE ili 5 inčni LG G4c LTE te popularni PlayStation 3. Sve ovo u paketu Yako Yaki možete imati za samo 150 kn mjesečno.

  Paket Tatamata također donosi sve najbolje s Dalekog istoka. On uključuje božićno izdanje tarife Revolucija s neograničenim minutama unutar mreže, 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničene SMS poruke prema svim mrežama i nevjerojatnih 3GB podatkovnog prometa. U paket je uključen vrhunski 5 inčni pametni telefon Samsung Galaxy A5 LTE te PlayStation®4 STAR WARS™ Battlefront™ 1TB s najnovijom igrom Star Wars: Battlefront kao poseban poklon. Sve to nalazi se u paketu Tatamata za samo 249 kn mjesečno. PlayStation®4 bit će dostupan od 19. studenog 2015. godine. Korisnicima su dostupni atraktivni paketi i bez uređaja PlayStation, po jeftinijim cijenama.

  Tarifa i tri mobitela s Dalekog istoka za Tele2 korisnike bonova

  Tele2 nudi i božićnu Totalnu tarifu s 2GB podatkovnog prometa i 100 posto bonus kuna za korisnike bonova. Totalna tarifa uključuje 1000 minuta i SMS poruka prema svim mrežama, kao i 2GB podatkovnog prometa za 49 kn te daje korisnicima 100 posto bonus kuna za svaku prvu mjesečnu nadoplatu bona od 25 kn i više u sljedeće dvije godine.

  Kako bi dodatno razveselio svoje korisnike, Tele2 je pripremio tri mobitela koja dolaze uz božićnu Totalnu tarifu: Alcatel Pixi za 395 kn, Samsung Galaxy J1 za 695 kn i 5,5  inčna zvijezda Coolpad Modena za 895 kn.

  Za sve detalje nove božićne promocije posjetite Tele2 poslovnice ili www.tele2.hr. Sve promocije vrijede do 31. prosinca 2015. godine ili do isteka zaliha, a Yako Yaki i Tatamata paketi idu uz pretplatnički ugovor u trajanju od 24 mjeseca.

  16.11.2015 14:10:05

  Tele2 najavio najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj od sredine prosinca ove godine i pokretanje 4G mreže u prvom kvartalu sljedeće godine

  Do sredine prosinca 2015. godine, Tele2 će dovršiti punu nadogradnju mreže koja je trajala devet mjeseci, iako je prvotno planirano da će trajati do dvije godine. Ova izuzetno brza nadogradnja ostvarena je ulaganjem nekoliko stotina milijuna kuna, koristeći usluge više od 500 vanjskih suradnika i uz povećanje broja zaposlenih za 25 posto.  

  Kvaliteta 3G mreže važna je jer većina korisnika još uvijek koristi uređaje koji podržavaju 3G mrežu i njima želimo osigurati kvalitetno korisničko iskustvo kakvo i očekuju od kvalitetne 3G mreže. Fokus nam je osigurati kvalitetnu 3G pokrivenost te ćemo do sredine prosinca omogućiti glasovnu uslugu za 99 posto populacije, 3G podatkovnu uslugu  za 97 posto populacije, dok će 3G podatkovnom uslugom biti pokriveno 98 posto autocesta u Hrvatskoj.

  Nadalje, do kraja prvog kvartala 2016. godine, Tele2 planira predstaviti i 4G mrežu baziranu na vrhunskoj tehnologiji budućnosti s ciljem pružanja što bolje pokrivenosti za što veći broj korisnika u cijeloj Hrvatskoj. Korisnicima je važno da mreža ima široku pokrivenost od trenutka kad je pokrenuta. Tele2 4G mreža bit će osmišljena tako da korisnici gotovo svih 4G uređaja mogu dobiti potpuno 4G iskustvo.

  "S najboljim ljudima u kompaniji i jedinstvenom kulturom izazivača, nadogradili smo cijelu 3G mrežu i učinili je najmodernijom u Hrvatskoj u samo devet mjeseci", izjavila je Malin Holmberg, izvršna potpredsjednica i direktorica tržišta Srednje Europe te predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska i zaključila: "Naše sljedeće obećanje je pokretanje 4G mreže s nacionalnom pokrivenošću u prvom kvartalu 2016. godine koja će Tele2 i korisnicima u Hrvatskoj omogućiti sveobuhvatno i potpuno 4G iskustvo".

   

  21.10.2015 12:42:18

  Tele2: privremeno izvješće za treći kvartal 2015.

  "Velika mi je bila čast biti imenovana predsjednicom Uprave Tele2 AB od 1. rujna ove godine. Naš strateški fokus ostaje isti: biti prvaci u pružanju najveće vrijednosti korisnicima kroz inovacije i monetizaciju podatkovnih usluga, te stvarati atraktivnu i održivu razinu povrata investicije našim dioničarima. Imajući to na umu, naši rezultati u trećem kvartalu pokazuju solidan rast, a prihodi od mobilnih usluga krajnjim korisnicima  narasli su pet posto", rekla je Allison Kirkby, predsjednica Uprave Tele2 AB.

  Tele2 Hrvatska u trećem tromjesečju bilježi 66.190 novih korisnika (u usporedbi s 33.034 korisnika u trećem kvartalu 2014.) prije svega zahvaljujući dobroj turističkoj sezoni te tromjesečje zaključuje s ukupno 885.542 korisnika (u usporedbi s 876.972 korisnika u trećem kvartalu 2014.).

  Prihod od usluga krajnjim korisnicima je stabilan u odnosu na isto razdoblje prošle godine te iznosi 181 milijun kuna (u usporedbi sa 182 milijuna kuna u trećem kvartalu 2014.).

  U trećem tromjesečju dobit prije kamata, poreza i amortizacije (EBITDA) iznosi 43,6  milijuna kuna (60 milijuna kuna u trećem kvartalu 2014.) što odgovara EBITDA marži od 14.4% (18.5% u trećem kvartalu 2014.). Na ovaj rezultat negativno su utjecali veći troškovi naknada za radio frekvencijski spektar.

  Prva faza nadogradnje mreže najavljena u ožujku ove godine sada je završena te se nastavlja s radovima dok cijela Hrvatska ne bude pokrivena.
   
  15.10.2015 15:39:39

  Uz Tele2 podebljanu Mix 75 tarifu uzmi pametni telefon za 1 kunu

  Korisnici tako mogu birati između uređaja Alcatel Pop C7, HTC Desire 526G DS, Huawei Ascend G630, LG L90, LG L90 DS, Nokia Lumia 630, Tele2fon V4, Tele2fon V5, Zopo ZP100s 32GB i ZTE Blade L2.

  Pri odabiru tarife Mix 75 tijekom ove promocije za 75 kuna mjesečno korisnik dobiva 500 minuta razgovora, 500 SMS poruka i 1,5 GB podatkovnog prometa. Na izboru je 9 pametnih telefona za koje pri potpisu ugovora na 2 godine korisnik plaća svega 1 kunu, dok se mjesečna naknada za opciju uređaj kreće od 5 kuna do 40 kuna.

  Tako će korisnik za pametni telefon HTC Desire 526G plaćati naknadu za opciju uređaj 35 kuna, što će zajedno s mjesečnom naknadom tarife Mix 75 iznositi 110 kuna. HTC Desire 526G ima sljedeće tehničke karatkeristike: TFT LCD zaslon osjetljiv na dodir u boji veličine 4,7" s rezolucijom od 540 x 960 piksela, 8 MP digitalni fotoaparat s AF, LED bljeskalicom i 2 MP prednjom kamerom, Android OS i četverojezgreni 1,3 GHz procesor, 8 GB interne memorije i 1 GB RAM-a.

  Ukoliko je odabir pao na LG L90 mjesečna naknada za opciju uređaj iznosit će 40 kuna što uz mjesečnu naknadu tarife Mix 75 iznosi 115 kuna. Pametni telefon LG L90 opremljen je IPS LCD zaslonom osjetljivim na dodir u boji veličine 4,7" s rezolucijom od 540 x 960 piksela, 8 MP digitalnim fotoaparatom s AF i LED bljeskalicom i 1 MP prednjom kamerom, Android OS i četverojezgrenim 1,2 GHz procesorom, 8 GB interne memorije i 1 GB RAM-a.

  Uz Tarifu Mix 75 ljubitelji Huawei pametnih telefona izdvajat će ukupno 105 kuna, u što je uključeno i 30 kuna mjesečne naknadne za opciju uređaj. Oni mogu odabrati Huawei Ascend G630 koji se odlikuje sa: TFT LCD zaslonom osjetljivim na dodir, u boji, veličine 5" s rezolucijom od 720 x 1280 piksela, 8 MP digitalnim fotoaparatom s AF i LED bljeskalicom i 1 MP prednjom kamerom, Android OS i četverojezgreni 1,2 GHz procesorom, 4 GB interne memorije i 1 GB RAM-a.

  Promocija traje do isteka zaliha pametnih telefona.


  01.10.2015 15:36:21

  Tele2 slavi 10 godina i dijeli 818 352 poklona

  Za sve privatne i poslovne korisnike, za sve bonaše i pretplatnike pripremljeni su pokloni na odabir. Svaki korisnik može odabrati između 100 minuta, 100 SMS poruka ili 1 GB, te slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj 13095 aktivirati svoj poklon.

   

  "Veliki, jubilarni 10. rođendan proslavljamo zajedno s našim korisnicima, bez kojih danas ne bismo bili to što jesmo. Gledajući unatrag deset godina, danas s ponosom mogu izjaviti da u skladu sa svojom misijom, Tele2 na hrvatskom tržištu nastavlja pružati cjenovno najpovoljnije telekomunikacijske usluge svim svojim korisnicima. Ova godina je izuzetno značajna za nas, jer smo krenuli u novi veliki investicijski ciklus koji će kada bude završen značajno unaprijediti korisničko iskustvo na svim područjima. Želim zahvaliti svim našim korisnicima na vjernosti te im poručiti da u budućnosti mogu očekivati još više od Tele2", izjavila je Malin Holmberg, predsjednica Tele2 Hrvatska prigodom predstavljanja rođendanske kampanje.

   

  Bonaši svoj poklon mogu koristiti 30 dana od dana aktivacije, a pretplatnici svoj poklon mogu koristiti do kraja mjeseca listopada.

   

  Ključne riječi za SMS aktivaciju rođendanskih poklona na broj 13095 su: POKLONGIGA za 1 GB podatkovnog prometa, POKLONSMS za 100 SMS poruka i POKLONMINUTE za 100 minuta razgovora.

   

  Rođendanska promocija može se aktivirati do 31.10.2015. 
  04.09.2015 15:02:00

  Tele2 neodoljiva ponuda za obitelj uređaja Samsung Galaxy S6

  Tele2 je predstavio promociju novih paketa za privatne i poslovne korisnike za sve ljubitelje uređaja Samsung S6 koja počinje danas od 17:00 sati. Sada odabirom Mix tarife 200, Mix tarife 300 ili Mix tarife 400 uz kupnju jednog uređaja iz obitelji Samsung Galaxy S6, uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca, korisnik ostvaruje neodoljive popuste na mjesečne naknade. U ponudi su uređaji Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge i Samsung Galaxy S6 edge+.

  Uz kupnju jednog od navedenih uređaja Samsung tijekom ove promocije korisnik će za Mix tarifu 200 u kojoj ima na raspolaganju 2000 minuta prema svim mrežama i 3 GB podatkovnog prometa, umjesto 200 kuna mjesečno izdvojiti svega 125 kuna.

  Za Mix tarifu 300 u kojoj korisnik raspolaže s 3000 minuta razgovora prema svim mrežama te 4GB podatkovnog prometa umjesto 250 kuna mjesečna naknada će iznositi 180 kuna, a za Mix tarifu 400 koja uključuje neograničene minute razgovora prema svima te 5GB podatkovnog prometa umjesto 300 kuna mjesečno, korisnik će sada izdvajati svega 200 kuna. U svim navedenim tarifama uključen je i neograničen broj SMS poruka prema svim mrežama.

  Sva tri uređaja se za vrijeme ove promocije mogu kupiti uz mjesečnu naknadu za opciju uređaj 150 za 150 kuna te određeni iznos koji se plaća odmah pri potpisivanju ugovorne obveze. Za Samsung Galaxy S6 tako će korisnik odmah izdvojiti 95 kuna, za Samsung Galaxy S6 edge 995 kuna, a za Samsung Galaxy S6 edge+ 1.995 kuna. Uređaji su ujedno dostupni u više boja.

  Promocija traje od 04.09.2015. od 17.00 sati do 31.10.2015. ili do isteka zaliha uređaja.

  01.09.2015 15:11:00

  Tele2 tarifa koja se "deblja"

  Tele2 je predstavio novu promociju Mix tarifa 95, namijenjenu svim novim i postojećim kao i privatnim te poslovnim korisnicima. Od sada korisnici za 95 kuna mjesečno mogu uzeti Mix tarifu 95 bez ugovorne obaveze, a kroz 12 mjeseci korištenja, uključenih početnih 2GB podatkovnog prometa narast će na ukupno 4GB mjesečno.

  U promociju Mix tarifa 95 je uključeno 250 minuta razgovora prema svima, 250 SMS poruka prema svima te 2 GB podatkovnog prometa odmah i 0,5 GB svaka 3 mjeseca tijekom prvih godinu dana, odnosno dok ne dosegnu 4 GB podatkovnog prometa koji im tada ostaje zauvijek. Svi korisnici koji odaberu ovu  tarifu ostvaruju pravo na dodatnih 0,5 GB prometa koji se dodjeljuju svaka 3 mjeseca, bez obzira ugovore li obvezno trajanje ugovora ili ne.

  U sklopu promocije Mix tarifa 95 u Tele2 ponudi će biti dostupna 2 Smartphone uređaja; LG G4 Stylus i Samsung Galaxy J1. Uređaj LG G4 Stylus dostupan je uz pretplatu od dvije godine po jednokratnoj cijeni od 295 kuna i 59 kuna mjesečne naknade uz Opciju uređaj. Samsung Galaxy J1 dostupan je po jednokratnoj cijeni od 105 kuna i 15 kuna mjesečne naknade uz Opciju uređaj, uz pretplatu na dvije godine.

  Više informacija o Tele2 promociji Mix tarifa 95 na www.tele2.hr i na Tele2 prodajnim mjestima. Ponuda za promociju Mix tarifa 95 vrijedi od 01.09.2015. do 30.09.2015. ili do isteka zaliha za kupnju mobilnih uređaja.

  20.08.2015 14:35:30

  Kod Tele2 platiš 49 kuna i dobiješ 49 kuna

  Tele2 je predstavio novu promociju Totalna za 49 kuna, namijenjenu svim novim i postojećim korisnicima bonova. Ova promocija omogućava korisniku da uz aktivaciju i svaku reaktivaciju tarife dobije 49 bonus kuna. Dodatne kune se mogu koristiti za SMS i MMS poruke, razgovore i podatkovni promet.

  Promocija se aktivira slanjem ključne riječi BONUSTOTALNA na broj 13888. Korisnik ostvaruje pravo na dodatnih 49 kuna dok god je u promociji, tj. dok ima Totalnu tarifu. Osim novih pogodnosti, u tarifu Totalna je uključeno 1000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj, 1000 SMSova prema svim mrežama u Hrvatskoj i 1,5 GB podatkovnog prometa.

  Uz Tarifu Totalna za 49 kuna u Tele2 ponudi će ponovno biti dostupna 2 Smartphone uređaja; Tele2fon V6 po cijeni od 845 kn i Samsung Galaxy Core Prime (G361F) po cijeni od 995 kn. Tele2fon V6 ima IPS zaslon osjetljiv na dodir u boji veličine 4,5" s rezolucijom od 540 x 960 piksela te 8 MP digitalni fotoaparat s AF, LED bljeskalicom i 5 MP prednjom kamerom. Samsung Galaxy Core Prime opremljen je TFT zaslon osjetljiv na dodir u boji veličine 4,5" s rezolucijom od 480 x 800 piksela, 5 MP digitalni fotoaparat s AF, LED bljeskalicom i 2 MP prednjom kamerom.

  Ponuda za tarifu Totalna za 49 kuna vrijedi do 30.09.2015. ili do isteka zaliha za kupnju mobilnih uređaja.
   
  07.07.2015 13:27:07

  Sada Tele2 mreža duplo bolja na cijelom Jadranu

  Prije nepuna četiri mjeseca predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska, Malin Holmberg, najavila je investiranje u potpuno novu mrežnu infrastrukturu u cijeloj Hrvatskoj koja će značajno unaprijediti korisničko iskustvo u Tele2 mreži.

  Na druženju s predstavnicima medija iz Rijeke, Vedrana Hercigonja Majetić, direktorica odnosa s javnošću Tele2 izrazila je zadovoljstvo rezultatima implementacije nove mrežne infrastrukture Huawei. Vrhunska tehnologija tvrtke Huawei od danas donosi mnoge pozitivne promjene u svakodnevnoj upotrebi mobilnih usluga Tele2 na cijelom Jadranu.
   
  Johan Bergström, član Uprave i glavni direktor za mrežnu infrastrukturu i IT je rekao: „Iako od najave naše investicije nije prošlo niti četiri mjeseca, iznimno smo zadovoljni s dosadašnjim rezultatima, a posebno nas raduje što smo završili nadogradnju mreže na cijelom Jadranu. Sada i stanovnici Rijeke i Kvarnera mogu uživati u unaprijeđenim svojstvima naše mrežne infrastrukture. Svi naši poslovni partneri i zaposlenici radili su jako puno i predano kako bi maksimalno umanjili bilo kakve smetnje dok smo radili na ovoj velikoj promijeni. Nova Huawei oprema omogućila nam je da našim korisnicima omogućimo veću brzinu i kapacitet kao i povećanu pokrivenost na otvorenom, ali i u zatvorenim prostorima. S velikim zadovoljstvom možemo reći kako je brzina prijenosa podataka sada dvostruko brža, do 42 Mbit/s i kako je kvaliteta znatno povećana, što će zasigurno osjetiti naši korisnici. Vjerujem kako će naši korisnici odmah uočiti razliku; u brzini preuzimanja igrica, glazbe i u poboljšanoj kvaliteti. Veliki posao je iza nas, a osim stanovnika Jadranske obale to će primijetiti i svi gosti iz unutrašnjosti koji će provesti godišnji odmor na našem moru. Nastavljamo dalje, regiju po regiju, dok cijela Hrvatska ne bude imala vrhunsku kvalitetu”.

  Svi stanovnici Rijeke koji žele isprobati kako radi poboljšana Tele2 mreža, mogu preuzeti besplatnu SIM karticu s 200 MB za prijenos podataka i s 30 SMS poruka u Tele2 dućanu u Tower centru, u Tele2 dućanu u robnoj kući Rijeka te u Tele2 dućanu na Rivi 2a u Rijeci.

  07.05.2015 15:55:13

  Tele2 skinuo cijene "do gaća"

  U jeku povećanja životnih troškova Tele2 je još jednom odlučio ići „kontra struje“ i svim svojim korisnicima ponuditi najpovoljniju komunikaciju dajući tako korisniku najveću vrijednost za njegov novac. Tele2 je predstavio novu ponudu za privatne i poslovne pretplatnike, nove i postojeće, koji će odabranu Mix tarifu plaćati samo 95 kuna mjesečno i to cijelih godinu dana ukoliko zaključe ugovor na 24 mjeseca. Uz to, dostupni su i odlični Samsung i HTC uređaji po cijeni od samo 50 kn mjesečno.

  Svi korisnici koji do 30.06.2015. odaberu jednu od Mix tarifa počevši od Mix 100 pa sve do Mix tarife 400 mogu bezbrižno uživati u korištenju mobilnih usluga Tele2 za samo 95 kuna mjesečno prvih godinu dana. Ukoliko korisnici imaju potrebu za novim mobilnim uređajem, za svega 50 kuna mjesečno korisnici mogu odabrati Samsung Galaxy S5 mini ili HTC Desire 816 uz plaćanje jednokratnog dijela cijene već od 299 kuna, ovisno o tarifi koju odaberu.

  Korisnik može sam izabrati Mix tarifu koja mu najviše odgovara,  zvati i slati poruke prema svim mrežama i potpuno bezbrižno surfati znajući da svi korisnici Mix tarifa imaju potpunu kontrolu potrošnje podatkovnog prometa. U tarifama Mix, korisnik tako može koristiti ugovoreni podatkovni promet pri punoj brzini, a kad ga potroši jednostavno može odlučiti želi li dokupiti dodatni podatkovni paket ili ostati u okviru svoje mjesečne pretplate.

  Samsung Galaxy S5 mini dolazi sa Super AMOLED zaslonom u boji osjetljivim na dodir, veličine 4,5 inča i rezolucijom od 720 x 1280  piksela. Nadalje, uređaj krasi 8 MP digitalni fotoaparat s AF i LED bljeskalicom i 2 MP prednjom kamerom, a pokreće ga Android OS s četverojezgrenim 1,4 GHz procesorom, 16 GB interne memorije i 1,5 GB RAM-a. Uređaj je dostupan u tri boje,Black,Pearl White i Gold.

  HTC Desire 816 dolazi sa Super LCD2zaslonom u boji osjetljivim na dodir, veličine 5,5 inča i rezolucije 720 x 1280 piksela. Uređaj dolazi s 13 MP digitalnim fotoaparatom s AF i LED bljeskalicom i 5 MP prednjom kamerom, a pokretan je Android OS i četverojezgrenim 1,6 GHz procesorom, 8 GB interne memorije i 1,5 GB RAM-a.
  Cjelokupna ponuda mobilnih uređaja dostupna je na Tele2 prodajnim mjestima ili internetskoj trgovini na www.tele2.hr, a bez obzira koji odaberete, ostvarit ćete 10% popusta ukoliko se odlučite na jednokratno plaćanje u gotovini, debitnom ili kreditnom karticom na rate (broj rata ovisi o prodajnom mjestu).

  Više informacija možete naći na www.tele2.hr te u Tele2 centrima. Ponuda traje do 30.06.2015. a za uređaje do isteka zaliha.

  17.04.2015 14:00:00

  Samo u Tele2 Samsung Galaxy S6 i S6 edge s herojima filma „Osvetnici“

  Svi postojeći i novi, privatni i poslovni korisnici koji potpišu ugovor na 24 mjeseca tijekom travnja i svibnja 2015. za mjesečnu naknadu od 275 kuna mogu dobiti Samsung Galaxy S6 ili Samsung Galaxy S6 edge i tarifu Mix 200 sa kojom mogu ostvariti  2000 minuta razgovora prema svim mrežama, poslati neograničeni broj SMS poruka, te uživati u 3 GB podatkovnog prometa. Uz oba uređaja kupac dobiva zaštitnu masku u kojoj vrlo jednostavno mijenja likove jednog od 4 heroja filma „Osvetnici 2: Vladavina Ultrona“ koji uskoro stiže na velike ekrane.
  Samsung Galaxy S6 dolazi u 3 boje; safirno crne, biserno bijele i zlatno-platinaste boje, a jednokratna uplata prilikom sklapanja ugovorne obveze iznosi 1595 kn. Ukoliko se kupac odluči na paket u kojem se nalazi Samsung Galaxy S6 edge opet će moći birati između safirno crne, biserno bijele i zlatno-platinaste boje, a uz sklapanje ugovorne obaveze će jednokratno izdvojiti 2695 kn. Samsung Galaxy S6 edge će od 22. svibnja biti dostupan i u smaragdno zelenoj boji. Jednokratni iznos naknade za uređaje je moguće platiti i kreditnim karticama na rate.
  Promotivna akcija traje do 31.05.2015. na svim Tele2 prodajnim mjestima. Zaštitne maske su dostupne do isteka zaliha. Više informacija kupci mogu naći na www.tele2.hr.
  17.03.2015 14:30:09

  Tele2 ulaže u novu, vrhunsku mrežu

  Samo 45 dana nakon što je objavljeno kako je Tele2 prvi puta godinu završio s neto dobiti, Malin Holmberg, predsjednica uprave Tele2 Hrvatska najavila je danas investiciju u visini nekoliko stotina milijuna kuna u novu, vrhunsku mrežu. 

  Malin Holmberg najavila je kako će nova mreža osigurati 3G tehnologiju na svim lokacijama kao i da kompanija ulaže u izgradnju novih infrastrukturnih objekata. Ove investicije pokrenuti će širok raspon nadogradnji koje će povećati brzinu, kapacitete, pokrivenost i performanse za privatne i poslovne korisnike.

  Investicija u nadogradnju mreže u 2015 godini dostići će ukupan iznos uložen u mrežu u proteklih šest godina. Ovo je značajna investicija koja će zahtijevati suradnju u širem ekosistemu i Tele2 je već u procesu uključivanja u projekt do 50 hrvatskih kompanija s gotovo 500 ljudi diljem Hrvatske. Za Tele2 ova nova investicija također znači i zapošljavanje unutar same kompanije

  - Ova značajna investicija u novu 3G mrežu dolazi kao prirodan slijed i donosi našim korisnicima velika poboljšanja u smislu pokrivenosti i kvalitete mreže. Želim zahvaliti našim vjernim korisnicima i predanim zaposlenicima koji neprestano traže više standarde i pomažu nam unaprijediti naše usluge. Nastaviti ćemo pružati najbolju vrijednost za novac našim korisnicima na putu prema našem cilju od jednog milijuna korisnika – poručila je Malin Holmberg, predsjednica uprave Tele2 Hrvatska.

  Johan Bergström, član uprave i glavni tehnički direktor Tele2 Hrvatska najavio je kako će mreža biti izvedena u suradnji s novim partnerom – tvrtkom Huawei. Rješenje koje će biti korišteno je Huaweijev Single-RAN wireless, koji se pokazao kao fleksibilna oprema koja odgovara na sve izazove budućnosti.

  - Jedna od prednosti ovog rješenja je fleksibilnost u unaprijeđenu kapaciteta i brzine podatkovnog prometa kad se za to pokaže potreba. Ovo je vrlo važno u vrijeme kada se sve više koriste pametni telefoni i kada je upotreba podatkovnog prometa sve veća – objasnio je Johan Bergström.

  30.01.2015 14:16:53

  Tele2 Hrvatska prvi puta zaključuje godinu s dobiti

  Stockholm - Tele2 AB, (Tele2), (NASDAQ OMX Stockholm: TEL2 A and TEL2 B) danas je objavio svoje konsolidirane rezultate za cijelu godinu i četvrto tromjesečje 2014. Mats Granryd, CEO je izjavio: “2014. je godina u kojoj smo nastavili s našom predanošću, unatoč nesigurnosti u Norveškoj i značajnom prijelazu korisnika iz fiksne u mobilnu telefoniju u Nizozemskoj. Razdoblje Q4 2014. nije bilo iznimka, nastavili smo naš mobilni rast 14. kvartal za redom, uz rast prihoda od krajnjih korisnika za sedam posto što je posljedica naše kontinuirane sposobnosti da monetiziramo potrebu korisnika za mobilnim uslugama. Katalizator ovog rasta su LTE/4G usluge i široki raspon usluga koje kupcima pružaju dodatnu vrijednost i odlično korisničko iskustvo.“

  Tele2 Hrvatska po prvi puta godinu završava s dobiti i to u iznosu od 39 milijuna kuna.
  Baza korisnika rasla je na godišnjoj razini od 4% i ima ukupno 823.480 korisnika. U četvrtom kvartalu 2014. godine broj korisnika se smanjio za 54.000 (u istom razdoblju prošle godine se smanjio za 45.000) uslijed visokog otpisa (churn) ljetnih sezonskih korisnika.

  Prihod od mobilnih krajnjih korisnika iznosio je 170 milijuna kuna (u istom periodu prošle godine iznosio 164 milijuna kuna), što predstavlja rast od 4% usprkos negativnom utjecaju smanjenih cijena roaminga. Zahvaljujući rastu prihoda od usluga te većoj efikasnosti u upravljanju troškovima, Tele2 Hrvatska u četvrtom kvartalu 2014. bilježi EBITDA-u od 32 milijuna kuna (u istom periodu 2013. godine iznosila je 19 milijuna kuna) i EBITDA maržu od 10% (u istom periodu 2013. godine iznosila je 6%).

  Na kraju četvrtog kvartala 2014. godine Tele2 je osigurao uporabu radiofrekvencijskog spektra za blok 2x15 MHz u pojasu 1800 MHz kako bi nastavio unaprjeđivati kvalitetu mreže.

  „Sjajno je vidjeti kako korisnici nastavljaju prepoznavati Tele2 kao svog mobilnog operatora. Naši kontinuirani napori da odgovorimo na potrebe korisnika donose rezultate. Po prvi puta smo profitabilni i želim to iskoristiti kako bismo unaprijedili korisničko iskustvo.“ ističe Malin Holmberg, Predsjednica uprave Tele2 Hrvatska.
 • 2014

  2014

  16.12.2014 09:55:20

  Započeo Tele2 tjedan najpovoljnijih pametnih telefona

  Na Tele2 prodajnim mjestima do 24.12. svi postojeći i novi korisnici mogu ostvariti popuste na 4 odlična pametna telefona na radost i najzahtjevnijih korisnika: Samsung Galaxy S3 Neo – popust od 500 kuna, HTC Desire 601 – popust od 600 kuna, Sony Xperia™ T3 – popust od 1.400 kuna i HTC One M8 – popust od 3.000 kuna.

  HTC One M8 sada je dostupan uz 3.000 kuna uštede uz tarifu Mix 150 te mjesečnu opciju za uređaj od 25 kuna. Pretplata na tarifu Mix 150 u promotivnom razdoblju znači i 3,5 GB podatkovnog prometa mjesečno. HTC One M8 je odličan ultra high smartphone uređaj sa super LCD zaslonom veličine 5" s rezolucijom od 1080 x 1920 piksela. Za sve ljubitelje dobre fotografije ovaj uređaj će vas razveseliti s dvostrukim 4 MP digitalnim fotoaparatom s autofokusom i dvostrukom bljeskalicom i prednjom 5 MP kamerom. Uređaj ima 2,3 GHz četverojezgreni procesor te 16 GB interne memorije.

  Ukoliko se korisnik odluči za Sony Xperia™ T3 uz tarifu Mix 100 ušteda za ovaj odličan pametni telefon će biti 1400 kuna. Mjesečna naknada za ovaj uređaj tijekom dvije ugovorne godine iznosit će 50 kuna, a tarifa Mix 100 uključuje i promotivnih 2,5 GB podatkovnog prometa mjesečno. Sony Xperia™ T3 ima IPS LCD zaslon od čak 5,3" rezolucije 720 x 1280 piksela, 8 MP digitalni fotoaparat s autofokusom i bljeskalicom te 1 MP prednju kameru. Ovaj uređaj ima četverojezgreni 1,4 GHz procesor te 8 GB interne memorije.

  Uz tarifu Mix 75 koja u promotivnom periodu uključuje i 2 GB podatkovnog prometa korisnici sada mogu uzeti HTC Desire 601 uz popust od 600 kuna. Mjesečna „opcija uređaj“ uz tarifu Mix 75 sada iznosi 45 kuna uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca. HTC Desire 601 ima TFT LCD zaslon veličine 4,5" s rezolucijom od 540 x 960 piksela, 5 MP digitalni fotoaparat s autofokusom i bljeskalicom i VGA prednjom kamerom. Uz dvojezgreni 1,4 GHz procesor ima i 8 GB interne memorije.

  Samsung Galaxy S3 Neo u ovom tjednu korisnici mogu ugovoriti s mjesečnom opcijom uređaj od 54 kune za iduće 2 godina uz tarifu Mix 100 uz mjesečni promotivni podatkovni promet od 2,5 GB . Pri kupnji ovog uređaja ušteda je 500 kuna. Ovaj pametni telefon odlikuju S-AMOLED zaslon veličine 4,8" s rezolucijom od 720 x 1280 piksela, te 8 MP digitalni fotoaparat s autofokusom i bljeskalicom i 1,9 MP prednjom kamerom. Još jedan uređaj sa četverojezgrenim 1,4 GHz procesorom uz 16 GB interne memorije.

  Navedeni iznosi ušteda uključuju ukupan popust na mjesečne naknade i jednokratne naknade pri potpisu ugovora.

  Požurite na Tele2 prodajna mjesta, jer promotivna akcija traje od 16.-24.12.2014.
  14.11.2014 15:52:14

  Tele2 ovog Božića poklanja smartphone

  Ovaj Božić Tele2 je pripremio posebne pakete za nove korisnike koji će, bez obzira koji paket odaberu, dobiti povrh svoje tarife i dodatnih 1,5GB podatkovnog prometa mjesečno uz poseban poklon 4-inčni smartphone Noa C25 i SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna.

  Božićna promotivna ponuda vrijedi i za postojeće Tele2 korisnike koji žele produžiti ili obnoviti svoj ugovor. Božić je čak i bolji za postojeće Tele2 korisnike, jer mogu dobiti i do 2GB dodatnog podatkovnog prometa mjesečno uz poklon - smartphone Noa C25 i SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna.

  Cijene paketa kreću se u rasponu od 119, 149 i 199 kuna mjesečno, ovisno o odabranoj promotivnoj Mix tarifi i smartphoneu po izboru korisnika. Za samo 119 kuna mjesečno korisnik može birati između 5-inčnog Samsung Galaxy Grand Neo ili 4,7-inčnog LG L90 u kombinaciji s promo Mix 75 tarifom koja sadrži 250 minuta razgovora i 250 SMS poruka prema svim mrežama te ukupno 2GB podatkovnog prometa.

  Za 199 kuna mjesečno možete imati odličan 5-inčni smartphone Samsung Galaxy S4 i Mix tarifu 125 sa 750 minuta prema svim mrežama kao i 750 SMS poruka i 3GB podatkovnog prometa.

  Osim ovih dobro poznatih mobitela, Tele2 je predstavio i tri nova 5-inčna modela u svojoj ponudi: Acer Liquid Jade, Zopo ZP1000s i Huawei Ascend G630 u kombinaciji s Mix 100 promotivnom tarifom koja uključuje 500 minuta i 500 SMS poruka prema svim mrežama te 2,5GB podatkovnog prometa za samo 149 kuna mjesečno.
  Svi navedeni paketi imaju jednu zajedničku karakteristiku - svi korisnici koji odaberu bilo koji od ovih paketa će dobiti poklon - smartphone Noa C25 s 4-inčnim ekranom, 5MP stražnjom kamerom, 2MP prednjom kamerom i dvojezgrenim procesorom (1,2GHz) uz SIM karticu na bonove s uključenih 10 kuna. Tele2 poklon tebi – tvoj savršeni poklon drugima.

  Ukoliko korisnici žele kupiti samo Noa C25 bez ugovorne obveze, to će uskoro biti moguće u svim Tele2 prodajnim mjestima kao paket za bonaše za 495 kuna.

  Tele2 je predstavio i dvije nove mogućnosti za ugovorne korisnike. Prilikom sklapanja ugovora ugovorni korisnici mogu aktivirati opcije za podršku bonašima: KOMBO opciju – kojom ugovorni korisnik sa svojim računom plaća 35 kuna za Smart 2GB tarifu i šalje dodatnih 15 kuna mjesečno na račun odabranog bonaša, te SMS SPONZORSKU opciju – kojom ugovorni korisnik šalje 50 kuna odabranom bonašu.

  Za sve detalje nove božićne promocije posjetite Tele2 prodajna mjesta ili www.tele2.hr.                             
  Sve promocije vrijede do 31. prosinca 2014. ili do isteka zaliha, uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca.

  24.09.2014 09:39:00

  Tele2 i CMC u zajedničkom projektu predstavili Diskofon

  U današnje vrijeme, odlazak u školu ili na posao nezamisliv je bez slušanja glazbe. Tele2 dobro zna da se danas mobiteli ne koriste isključivo za komuniciranje – on također služi za zabavu i dobar provod na tulumima.

  U suradnji s jedinom nacionalnom glazbenom televizijom – CMC televizijom,  Tele2 je plasirao na tržište pravu poslasticu za sve ljubitelje dobre glazbe. Uređaj H18 Noa C24 DS  - CMC Diskofon je dual SIM smartphone s 4 inčnim zaslonom na Android platformi, a dolazi u bijeloj boji.

  Dostupan je od 12.9. u ponudi za korisnike bonova po cijeni od 695 kuna te uključuje 40 popularnih domaćih hitova. Uživajte uz hitove Dine Dvornika, Gibonnia, T.B.F.-a i mnogih drugih velikana hrvatske glazbene scene. Kako bi uz ovaj eksluzivni Diskofon mogli partijati do daske, osim glazbenih hitova, Tele2 daruje i Trendy Music PRO slušalice, silikonsku maskicu, te memorijsku karticu od 8 GB.

  Korisnici na prodajnom mjestu mogu kupiti navedeni uređaj uz kojega će dobiti SIM karticu s početne 3 kune na računu i 30 minuta unutar Tele2 mreže. Račun odmah mogu nadoplatiti i odabrati željenu tarifu.
  Uz ovu glazbeno-komunikacijsku poslasticu, korisnici ne moraju više trošiti vrijeme na prebacivanje svojih omiljenih nota na mobitel – one ih već spremno čekaju.

  Ovo posebno izdanje mobilnog telefona dostupno je samo na Tele2 prodajnim mjestima ili Tele2 web shopu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.
  25.08.2014 14:38:02

  Uz Tele2 ništa nije nemoguće

  Tele2 je korisnicima opet pripremio atraktivne pakete tarifa i pametnih telefona, no ovaj puta uz tablete na dar.

  Za 109 kn mjesečno, privatni i poslovni Tele2 korisnici mogu uživati u Samsung Galaxy Trend Plus smartphoneu, 2 GB Internet prometa te mnoštvu poruka i minuta za razgovor. Kao dio posebne vremenski ograničene ponude korisnici će dobiti Prestigio 7“ na dar uz ovaj paket.

  Druga opcija je paket za zahtjevnije korisnike koji za 169 kn mjesečno donosi Sony Xperia M2 s također 2 GB interneta i većom količinom poruka i minuta a kao poklon korisnici dobivaju veći tablet Prestigio 7,85“.
  Za Tele2 ova misija je više nego moguća te dokaz da je zaista moguće imati i ovce i novce.

  „Slušamo potrebe korisnika i naša je misija da im uvijek nudimo najbolju ponudu s vrlo inovativnim i povoljnim paketima uređaja i usluga. Ovo je izuzetno dobra prilika da korisnici uz atraktivne pakete dobiju i tablet na dar, te ih pozivamo da iskoriste ovu vremenski ograničenu ponudu do isteka zaliha“, istaknuo je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2.
  16.07.2014 15:08:55

  Tele2 Hrvatska ostvario rast od 45.000 novih korisnika

  Snažan rast prihoda od mobilnih usluga krajnjim korisnicima za Grupu
  U drugom tromjesečju 2014, ukupna neto prodaja iznosila je 6.343 milijuna švedski kruna (u odnosu na Q2 2013 kada je taj iznos bio 6.424 milijuna švedskih kruna), pogođeni rezultatima fiksne telefonije i cijenama završetka poziva. No, što je još važnije prihod od krajnjih korisnika mobilnih usluga porastao je za 7 posto u iznosu od 3.094 milijuna švedskih kruna (dok je u istom razdoblju prošle godine taj iznos bio 2.900 milijuna švedskih kruna). Ovaj trend je potaknut povećanim korištenjem mobilnih podatkovnih usluga, nadoknađujući manje prihode od mobilnih glasovnih usluga i SMS-a. 
   
  Tele2 Hrvatska ostvario je rast od 45.000 novih korisnika 
  Atraktivnim ponudama tijekom cijelog tromjesečja i posebnom ponudom u lipnju, Tele2 Hrvatska ostvario je rast od 45.000 novih korisnika ( dok je rezultat u istom razdoblju 2013 iznosio 13.000 novih korisnika). Tele2 Hrvatska bilježi rast prihoda od usluga krajnjim korisnicima od 1,1 posto, dok su neto prihodi pali za -6 posto primarno uslijed smanjenja cijena završetka poziva u mobilnu mrežu i nižih cijena roamingu u odnosu na isto razdoblje 2013 godine. Tijekom Q2 2014, Tele2 Hrvatska nastavio je s poboljšanjem operativnog poslovanja s jakim doprinosom EBITDA u iznosu od 28,3 milijuna kuna (dok je u istom razdoblju 2013 godine taj iznos bio 19,4 milijuna kuna).
  Regulatorno okruženje je tijekom drugog tromjesečja postalo nesigurno, jer je, odlukom Vlade RH, naknada za radijsko-frekvencijski spektar koju plaćaju mobilni operateri neočekivano utrostručena. Tele2 Hrvatska smatra da je povećanje naknada za radijske frekvencije u suprotnosti s propisima EU-a. Shodno tome Tele2 Hrvatska je, počevši od 1. srpnja 2014 godine, povećala cijene usluga za krajnje korisnike.
  ”Tijekom ovog povećanja cijena na tržištu drago mi je vidjeti tako veliki broj ljudi koji su odabrali Tele2 za svog mobilnog operatora. To je pokazatelj da korisnici prepoznaju najbolju vrijednost za novac koju Tele2 pruža. Mi nastavljamo slušati korisnike i  idemo dalje prema našem dugoročnom cilju od milijun korisnika i profitabilnosti” rekla je Malin Holmberg, Predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska prigodom objave poslovnih rezultata za drugo tromjesečje 2014 godine.
  23.06.2014 15:01:35

  Oslobodi se ugovora bez ikakve naknade i dođi u Tele2!

  Ukoliko Vam je operator povisio cijene sada bez naknade možete prijeći na Tele2 mrežu. U slučaju  da ste kod trenutnog operatora kupili i mobilni uređaj, provjerite, jer vrlo vjerojatno možete i njega bez naknade uzeti ako na Vašem računu ne vidite posebnu stavku za otplatu uređaja. Na Tele2 prodajnom mjestu  predajte zahtjev za prijenos broja, jer na taj način ćete zadržati svoj dosadašnji broj i iskoristite ovaj nevjerojatan trenutak i uzmite jedinstvenu promotivnu ponudu Revolucija za samo 100 kuna mjesečno – bez ugovorne obaveze. Požurite, jer imate samo 30 dana za zahtjev za prijenos broja od dana primitka obavijesti Vašeg operatora o promjeni cijene!

  Ako vam još nešto nije jasno potražite više informacija na našoj stranici Oslobodi se ugovora

  Dobro došli u Tele2 mrežu – jer mi slušamo korisnike!

  03.06.2014 15:34:29

  Samo u lipnju - nikad bolja Revolucija u Tele2

  Danas je Tele2 predstavio novu i jedinstvenu ponudu na tržištu koja je dostupna samo do 30.lipnja. Još jača promotivna Revolucija za cijenu od 100 kuna mjesečno uključuje 3GB podatkovnog prometa po punoj brzini cijelo vrijeme, neograničene razgovore unutar Tele2 mreže i 1500 minuta razgovora prema drugim mrežama, te neograničeni broj SMS-a prema svim mrežama. Za većinu korisnika ova tarifa je u stvarnosti doista neograničena. Svi korisnici mogu odabrati Revoluciju bez ikakve ugovorne obveze. 

   

  “Tele2 uvijek sluša svoje korisnike, pa smo odlučili vratiti tarifu koju su originalno kreirali baš korisnici. Od sada Revolucija ima veću vrijednost po manjoj cijeni. Ova ponuda za većinu korisnika uključuje neograničene mogućnosti i to po nevjerojatnoj cijeni od 100 kuna mjesečno. Ovo je jedinstvena ponuda dostupna samo u lipnju, stoga pozivamo korisnike da izaberu novu Revoluciju. ”, istaknuo je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

  16.04.2014 14:17:45

  Inovacije iz Tele2 - tri nova paketa po 1 kunu prva tri mjeseca za smartphone i tarifu

  Tele2 je na svoje police stavio nove pakete kojima će biti teško odoljeti jer su iznimno cjenovno povoljni, sadrže atraktivne mobilne telefone i kreirani su imajući na umu sve potrebe korisnika, pa u njima svatko može pronaći upravo ono što mu treba. Svim novim privatnim i poslovnim korisnicima Tele2 novi paketi dostupni su prva tri mjeseca samo za 1 kunu.

  Bagatela, Čudo i Vrh nazivi su novih Tele2 paketa za sve nove i postojeće pretplatnike.
  Za svega 79kuna mjesečno Bagatela uz LG L4II u ovom paketu uključuje 150 minuta razgovora prema svim mrežama, 150 SMS-ova, te 250MB podatkovnog prometa. 

  Paket Čudo za 139kuna mjesečno, namijenjen nešto zahtjevnijim korisnicima  možete dobiti uz  izuzetno atraktivne uređaje Samsung Galaxy Grand Neo ili Nokia Lumia 625. Unutar ovog paketa korisnici dobivaju 250 minuta razgovora prema svim mrežama, 250 SMS poruka, te 500MB podatkovnog prometa. 

  Vrh ponude na hrvatskom tržištu predstavlja upravo istoimeni paket Vrh koja za svega 199kuna mjesečno ispunjava potrebe najzahtjevnijih korisnika. Uz vrhunski LG G2 mobilni telefon korisnici imaju na raspolaganju 500 minuta razgovora prema svim mrežama, 500 SMS poruka, te 1GB podatkovnog prometa.

  „Tele2 je nedavno dobio veliko priznanje glasanjem hrvatskih korisnika - Best Buy award. Pakete koje od danas nudimo su apsolutno odlični, a promocija od 1 kuna za prva tri mjeseca je prva kao takva na hrvatskom tržištu mobilnih komunikacija, što ponovo dokazuje da Tele2 nastavlja s inovacijama i uvijek najboljom ponudom. Odlučni smo u ostvarivanju svojih ciljeva i vizije, a to su pristupačne komunikacijske usluge za sve.“, izjavio je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

  Požurite u Tele2 prodajna mjesta jer ponuda traje do isteka zaliha. 

  21.02.2014 11:33:50

  Tele2 = Br. 1 mobilni operater kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete

  Najnovije Best Buy Award istraživanje ukazuje na dramatične promjene na hrvatskom tržištu mobilnih telekomunikacijskih usluga u iskustvu i percepciji korisnika. Potrošači u Hrvatskoj sada navode Tele2 kao Br. 1 mobilnog operatera općenito kada je riječ o ponuđaču koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.

  Istraživanje zadovoljstvom poznavatelja hrvatskog tržišta Best Buy Award Republika Hrvatska 2014/2015, pokazuje da ispitanici, hrvatski potrošači najveći broj glasova za najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji mobilni operater općenito daju upravo Tele2. 

  Hrvatski su potrošači u Best Buy Award istraživanju, dajući najveći broj glasova za najbolji omjer cijene i kvalitete pozicionirali Tele2 ne samo na vodeće 1.mjesto u kategoriji mobilni operater općenito već i direktno ispred njihovih glavnih konkurenata na hrvatskom tržištu. 

  Tele2 je osvojivši najveći broj glasova ispitanika za najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu pobijedio i u još dvije kategorije: mobilni internet uz bonove te mobilna telefonija uz bonove.  

  Rezultat je ovo predmetnog istraživanja Best Buy Award Croatia 2014/2015 švicarske kuće ICERTIAS (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 ispitanika opće populacije u 
  Republici Hrvatskoj koristeći, CAWI - DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

  Ispitanicima, hrvatskim građanima je u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljeno između ostalih i sljedeće pitanje: 

  "Navedite naziv mobilnog operatera (davatelj telekomunikacijskih usluga za mobilne uređaje) koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi OPĆENITO najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu:"
   
  Najveći broj ispitanika na ovo je pitanje odgovorio: "Tele2"

  Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive proizvođača i davaoce usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

  Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, Tele2 ima pravo nositi prestižnu oznaku "Best Buy Award - Br. 1 - najbolji omjer cijene i kvalitete".

  "Nema bolje nagrade za bilo koji posao, nego da korisnici prepoznaju vaš trud i napor koji svakodnevno ulažete. Vrlo smo sretni i ponosni što su hrvatski građani prepoznali koliko smo usmjereni upravo prema korisnicima i vrijednostima koje im pružamo. 
  Ove vrijedne nagrade, koje dolaze direktno od hrvatskih korisnika, bez obzira kojeg mobilnog operatera inače koriste, potvrđuje da smo mobilni operater koji ima najbolji omjer cijene i kvalitete. Naš cilj bit će i dalje,  ponuda koja predstavlja najbolju vrijednost za novac i pristupačne komunikacijske usluga za sve.", rekao je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

  Kompletno istraživanje Best Buy Award Croatia Survey 2014/2015 rađeno je u skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

  Metodologija i uzorak
   
  Istraživanje Best Buy Award Croatia 2014/2015 (www.bestbuyaward.org) provela je švicarska kuća ICERTIAS - International Certification Association GmbH (www.icertias.com) na području Republike Hrvatske tijekom mjeseca siječnja 2014. putem web ankete metodom CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness). U anketi je sudjelovalo 1.200 ispitanika opće populacije.

  O projektu Best Buy Award
   
  Best Buy Award (www.bestbuyaward.org) je projekt švicarske kuće ICERTIAS -International Certification Association GmbH (www.icertias.com) kojeg u Hrvatskoj provodi i zastupa tvrtka Axios doo (www.axios.hr) uz podršku vodeće svjetske konzultantske i revizorske organizacije PWC (PricewaterhouseCoopers).
   
  Osnovni je cilj istraživanja bio taj da se dobije uvid u iskustvo i percepciju stanovnika Republike Hrvatske o robnim markama proizvoda i usluga te proizvođača i trgovaca za koje se smatra da daju najbolji omjer cijene i kvalitete (tzv. best buy) od strane korisnika, ali i prema percepciji onih koji nužno nisu korisnici, ali imaju relevantno mišljenje na osnovi iskustva njima bliskih osoba (kolege, prijatelji, rodbina i sl.).
   
  Cilj projekta i certifikata "Best Buy Award" je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu.

  13.02.2014 14:22:32

  Povratak još bolje Tele2 tarife za bonaše i to za samo 35 kuna

  Korisnici sve više surfaju i ubrzano troše svoje megabajte, iz minute u minutu provjeravaju e-mailove i društvene mreže. Od sada korisnici mogu bezbrižno surfati, vidjeti što je novo na društvenim mrežama, pogledati neki zanimljivi video ili novu epizodu najdraže serije bez straha od velikog računa! Za samo 35 kuna možete pojesti dobar ručak, kupiti ulaznicu za kino ili jednostavno odabrati promotivnu Smart Tele2 tarifu i mjesec dana bezbrižno surfati.

  "Život bez smartphonea postao je nezamisliv, a najgora noćna mora je nemogućnost pristupa internetu baš onda kada vam najviše treba! Kako se Tele2 korisnici ne bi brinuli, dodatno smo pojačali tarifu za bonaše Smart s još više internet prometa. Promotivna tarifa Smart najbolja je ponuda za bonaše i smartphone korisnike na tržištu. Za samo 35 kn mjesečno s uključenih 1000 minuta svi naši korisnici imaju slobodu razgovora prema svim mrežama bez razmišljanja tko je od prijatelja na kojoj mreži, a s čak 3GB mogu izvući najviše od svog smartphonea", istaknula je Ana Zrno, voditeljica odjela razvoja za privatne korisnike. Aktiviranje je vrlo jednostavno, treba samo poslati poruku SMARTPROMO na broj 888.

  Tele2 i ovaj put nudi još više - uz promotivnu tarifu Smart novi Tele2 bonaši mogu dobiti i 100% bonus kuna na račun za prvu mjesečnu nadoplatu računa bonom od 50 ili više kuna tijekom 6 mjeseci. Bonus kune ostvaruju se slanjem poruke BONUS na broj 884.

  07.02.2014 13:27:57

  Tele2 Hrvatska povećao prihode za 7,3% tijekom 2013. godine

  Snažan rast prihoda Grupe ostvaren je od prihoda od krajnjih korisnika usluga u pokretnim mrežama u 4. tromjesečju, te se bilježi rast od 5 posto u iznosu od 3.724 milijuna švedskih kruna (3.536). Ovaj trend je potaknut pozitivnim korištenjem podatkovnih usluga u pokretnim mrežama, nadoknađujući manje prihode od glasovnih usluga i SMS usluga.

  Mats Granryd, Predsjednik i glavni izvršni direktor Tele2 AB u današnjem obraćanju javnosti je između ostalog rekao: "Također bih želio istaknuti preokret koji počinjemo uočavati u Hrvatskoj. Hrvatski upravljački tim napravio je fantastičan posao i nadam se da je ovo početak čvrstog stvaranja vrijednosti u Hrvatskoj."

  Tele2 Hrvatska nastavlja biti prepoznata od strane kupaca kao operator koji nudi najbolju vrijednost na tržištu, te treće tromjesečje za redom pokazuje profitabilan rast.

  Prepoznat od strane korisnika po jakim marketinškim kampanjama, Tele2 Hrvatska je također robna marka s najvećim utjecajem na tržištu kroz sve industrije u prosincu 2013. To rezultira povećanjem baze korisnika za 5,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

  Prihodi u četvrtom kvartalu 2013. su 9,2% veći u odnosu na isto razdoblje 2012. godine te iznose 342,1 milijuna kuna (313,3). U istom promatranom periodu EBIDTA je veća za 170% te iznosi 19,2 milijuna kuna (7,1).

  Gledajući cijelu 2013. godinu prihodi su u odnosu na 2012. godinu rasli 7,3% te iznose 1.224 milijuna kuna (1.140,9) a EBIDTA je veća za 63% te iznosi 83,8 milijuna kuna (51,4).

  Tvrtka učvršćuje profitabilnu poziciju rasta.

  Na današnjem sastanku sa svim zaposlenicima Tele2 Hrvatska, Malin Holmberg, Predsjednica Uprave je rekla: "Ponosna sam na postignute rezultate u 2013. godini, ali nikad zadovoljna. U 2014. ćemo nastojati pružati još bolje usluge našim korisnicima. U Tele2 rade najbolji ljudi na tržištu i svaki od njih pojedinačno može ostvariti sjajne rezultate za naše korisnike, a kao tim postižemo fantastična ostvarenja i to je ono što smo radili 2013. Slušali smo naše korisnike i nastavili pružati najbolju vrijednost za novac."

  30.01.2014 16:25:57

  Uz Tele2 navijajte za Medveščak i ostvarite dodatni popust na mobilne uređaje

  Ulaznice za ovosezonski ŠALATA WINTER CLASSIC u slobodnoj su prodaji od subote 1. veljače u Tele2 centrima i to isključivo na Cvjetnom trgu, Iblerovom trgu i u Arena centru. Redovna cijena ulaznice je 40 kuna.

  Ujedno od 1. veljače počinjemo s radom novog Tele2 centra u City Centru One East, te tom prigodom svim posjetiteljima novog prodajnog prostora 1. i 2. veljače nudimo HTC Desire 500 DS i LG Optimus L7 II uz popust do 200 kn za bonaše i pretplatnike. Novi prodajni prostor nudi niz novih funkcionalnosti, te slobodno kretanje između prodajnih pultova, bez zidova i ograda. Prodajni „otok“ omogućava posjetiteljima City Centra One East šetnju kroz novosti iz ponude Tele2. Dobro došli!

  Ponude vrijede do 3. veljače. 

  13.01.2014 12:20:26

  Naši rukometaši daju 100 posto od sebe, a Tele2 100 posto više bonus kuna na računu

  Tele2, ponovno ponosni sponzor hrvatskih rukometaša, tom prigodom pripremio je posebnu promotivnu akciju u kojoj od 13. siječnja 2014. svim novim korisnicima usluga na bonove daje 100 posto bonus kuna na prvu nadoplatu u mjesecu tijekom sljedećih 6 mjeseci. Ova zanimljiva promocija vrijedi za minimalnu nadoplatu računa od 50 kuna mjesečno, a bonus kune se mogu iskoristiti tijekom 30 dana. 

  Uz ovu promociju Tele2 nudi i tri atraktivna mobilna uređaja: Sony Xperia™ J za 1.149 kn, LG L4 II za 699 kn i Nokia 206 po cijeni od 399 kn.

  Novi članovi Tele2 obitelji trebaju novu SIM karticu aktivirati SMS porukom sadržaja BONUS na broj 884, a ukoliko prenosite broj iz druge mreže ili jednostavno prelazite na korištenje usluga na bonove unutar Tele2 mreže, ova promocija biti će vam aktivirana automatski.

  Promocija traje do 28.02.2014. na svim prodajnim mjestima Tele2 i u web shopu, a našim rukometašima želimo puno uspjeha u Danskoj, jer svi smo 100 posto srcem uz njih.

 • 2013

  2013

  18.11.2013 15:40:33

  Najpoželjniji paketi pod borom već dostupni u Tele2

  Tele2 je danas predstavio svoju božićnu ponudu koja osim atraktivnih mobitela, svim korisnicima bonova i pretplatnicima uz već postojeći podatkovni promet od 1 GB, poklanja 1 GB dodatno i to cijelu godinu po punoj brzini cijelo vrijeme. 

  "Uvijek ponavljamo da slušamo naše korisnike, jer nama je važno što naši korisnici žele i trebaju, a to su prije svega jednostavne i atraktivne ponude. Ovog Božića svi pretplatnici i korisnici bonova dobivaju na dar 1 GB dodatno svaki mjesec, cijelu sljedeću godinu po punoj brzini. Pretplatnicima nudimo sjajne pakete koji se sastoje od vrlo popularnih pametnih telefona Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Trend i LG Optimus L7. Za korisnike bonova nudimo atraktivne pametne telefone poput HTC Desire 200 ekskluzivno u Tele2 i novi Tele2fon v5, a povrh toga vraćamo sve kune uložene u telefon natrag na korisnikov račun u mjesečnim obrocima. Vjerujemo da smo ovim izuzetno atraktivnim ponudama odgovorili na potrebe većine korisnika." istaknuo je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2. 

  Za svega 99 kuna mjesečno postojeći i novi pretplatnici mogu birati između dva mobitela LG Optimus L7 ili Samsung Galaxy Trend, ponuda uz to uključuje 250 minuta razgovora, 250 SMS i 1GB prometa. Ako se pak odlučite za nešto bogatiji božićni poklon, za svega 199kn mjesečno pod vašim borom biti će Samsung Galaxy S III kojim ćete  dobiti 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničeno razgovaranje unutar Tele2 mreže, a moći ćete slati neograničeni broj SMS-a prema svim mrežama i 1GB prometa. Da bi božićni pokloni bili još bolji 1GB dodatno u punoj brzini svim Tele2 korisnicima omogućit će nesmetano skidanje podataka i puni užitak surfanja Internetom. Ista ponuda dostupna je i poslovnim korisnicima. 

  Tele2 je pripremio posebnu božićnu ponudu i za sve korisnike bonova. Tako da će i "bonaši" moći uživati u čarima brzog i nesmetanog surfanja uz 1GB prometa dodatno. U božićnom paketu za korisnike bonova nalazi se HTC Desire 200,  dostupan za 855 kuna ili Tele2fon v5 dostupan za 995 kuna. Dodatna pogodnost za sve korisnike bonova je da će im uplaćeni iznos za mobitele biti vraćen u mjesečnim ratama, ukoliko mjesečno nadopunjuju račun bonom od minimalno 50 kuna. 

  Požurite u Tele2 prodajna mjesta jer ponuda traje do isteka zaliha. 

  06.09.2013 16:20:27

  Tele2 ponovno nudi šokantno dobre pakete pametnih telefona i tarifa

  Tele2 je za ovu jesen pripremio nove šokantno dobre pakete pametnih telefona i tarifa. Tele2 korisnici mogu birati između LG Optimus L4 II i HTC Desire 200, ekskluzivno dostupnog samo u Tele2 ponudi, uz koje možeš razgovarati, slati poruke i surfati s 1GB podatkovnog prometa za svega 99 kn mjesečno.

  Tele2 uvijek sluša svoje korisnike, pa smo tako pripremili nevjerojatne pakete i za one korisnike žele još više komunikacije uz vrlo napredan pametni telefon. Novost u ponudi jest paket za svega 199 kn mjesečno u kojem korisnici mogu dobiti Samsung Galaxy Note u paketu s neograničenim minutama unutar mreže, 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničenim brojem poruka te 1GB podatkovnog prometa.

  "Tele2 Hrvatska ovom ponudom još jednom pokazuje kako sluša svoje korisnike i pruža im kvalitetnu uslugu po najnižoj cijeni te najveću vrijednost za njihov novac. Šokantna ponuda se pokazala kao izrazito dobra i pozitivne reakcije naših korisnika premašila su sva očekivanja. Zato smo se odlučili i dalje osigurati ponudu koja je razumljiva, atraktivna i koja pruža ono što su korisnici potvrdili da žele.", izjavio je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

  Požurite u Tele2 prodajna mjesta jer ponuda traje do isteka zaliha. 

  26.08.2013 12:02:59

  Janko dijeli kune - 50% više kuna na računu

  Janko, predstavnik Tele2 bonaša, svim novim korisnicima bonova dijeli dodatne kune, pa tako za sve one koji nadoplate račun bonom od 50 i više kuna na račun stiže dodatnih 50% više kuna. U Tele2 ponudi vaš novac vrijedi više pa za bon od 100 kn vi zapravo dobivate 150 kn. 

  Kako bi užitak telefoniranja bio potpun Tele2, uz dodatne kune na računu, u ovoj ponudi ima i dva odlična mobitela: Sony Xperia E za svega 895 kn i Samsung Galaxy Young za 795 kn. 

  "Tele2 uvijek sluša potrebe svojih korisnika i pruža im kvalitetnu uslugu po najnižoj cijeni, nudeći time najveću vrijednost za njihov novac. Upravo iz tog razloga nedavno smo, u prepaid segmentu, uveli dvije vrlo atraktivne tarife, Smart i Smiley u kojima korisnici dobivaju 1000 minuta poziva ili 1000 SMS poruka i 1 GB podatkovnog prometa za samo 35 kuna mjesečno. Uz to, u našoj novoj prepaid ponudi sada imamo i dva zanimljiva pametna telefona. Dodatno, svi novi korisnici bonova koji postanu članovi Tele2 obitelji ostvaruju dodatnih 50% više kuna na računu." istaknuo je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2.
   
  Požurite u Tele2 prodajna mjesta jer ponuda traje do isteka zaliha. 

  18.07.2013 16:24:58

  Tele2 AB objavio konsolidirane poslovne rezultate za drugo tromjesečje 2013. godine

  Grupacija Tele2 AB objavila je konsolidirane poslovne rezultate za drugo tromjesečje 2013. godine. 

  Tele2 AB na kraju drugog kvartala bilježi porast ukupne korisničke baze za 330,000 (818,000) korisnika, od čega je porast broja korisnika mobilnih usluga 455,000 (966,000). Poslovni prihodi iznose 7,476 (7,787) milijuna švedskih kruna (SEK) od čega mobilne usluge iznose 5,378 (5,250) SEK što predstavlja rast od 2 posto. 

  Operativna dobit EBITDA u Q2 2013 iznosi 1,518 (1,519) milijuna švedskih kruna (SEK), što je ekvivalent  EBITDA marži od 20 (20)posto. EBITDA za mobilne usluge narasla je za 12 posto, što iznosi 985 (883) milijuna SEK.

  Tele2 AB pruža pun spektar telekomunikacijskih usluga u 10 europskih zemalja za 15 milijuna korisnika. 

  Tele2 Hrvatska i u drugom kvartalu 2013. jača svoju poziciju kao operater koji nudi najveću vrijednost za novac na tržištu. Tvrtka nastavlja s povećanjem udjela na tržištu i poboljšanjem profitabilnosti. Ostvaren je dodatan rast u prepaid segmentu i tijekom drugog kvartala, kao rezultat revidiranja portfolija prepaid tarifa krajem prvog kvartala kao i dobrog početka turističke sezone.

  Rast je zabilježen i u segmentu postpaida. Povećani fokus na zadržavanje postojeće korisničke baze polučio je dobre početne rezultate. Ciljane aktivnosti na poboljšanju percepcije branda i efikasnije zadržavanje korisnika doveli su do daljnjeg rasta EBITDA u drugom kvartalu 2013. Korisnička baza porasla je za 13,000 (43,000) korisnika u drugom kvartalu.

  Poslovni prihodi iznose 294 (285) milijuna kuna, pokazujući stabilni razvoj tvrtke u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

  26.06.2013 11:47:07

  Bezbrižno ljeto uz Tele2 i Smiley - za samo 35 kuna 50% više surfanja i SMS poruka do kraja godine

  Nasmiješite se uz Smiley i tipkajte i surfajte do milje volje jer Tele2 donosi bezbrižno ljeto. Aktivirajte Smiley tarifu do 31. kolovoza 2013. godine i za samo 35 kuna ostvarite 50% više svega.

  :-) tarifa daje:
  1500 MB podatkovnog prometa
  1500 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama

  "Tele2 Hrvatska sluša i daruje svoje korisnike. Prije četiri mjeseca uz Smart tarifu za sve koji više pričaju i surfaju, vratili smo i Smiley, za sve koji vole sms i surfanje. Sada Smiley tarifa nudi 50% više tipkanja i surfanja za bezbrižno ljeto. Tele2 Hrvatska  tako nagrađuje korisnike bonova nakon što smo pretplatnicima ponudili pametni telefon i tarifu uz šokantno dobru ljetnu ponudu za samo 99 kuna mjesečno. Tele2 još je jednom potvrdio kako nudi kvalitetnu uslugu po najnižoj cijenu uz najveću vrijednost za novac",  izjavio je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

  Ponuda je dostupna do 31. kolovoza 2013. godine, zato požurite do najbližeg Tele2 prodajnog mjesta. 

  13.06.2013 13:43:39

  Tele2 šokantno dobra ponuda, za svega 99 kuna pametni telefon i tarifa

  Tele2 nudi šokantno dobru ponudu, za svega 99 kuna mjesečno pametni telefon i Tarifu 75 s 1 GB podatkovnog prometa. Iznos koji bi jedva pokrio zaborav kupovine parkirne karte i omogućio uživanje u tek nešto više od 3 kilograma trešanja. Sada za istu cijenu, svega 99 kuna, Tele2 nudi sve što trebaš, i više od toga.

  Za svega 99 kuna mjesečno Tele2 nudi dva iznimno atraktivna pametna telefona: ZTE Blade III i Samsung Galaxy Young te Tarifu 75 s 1 GB podatkovnog prometa, 250 minuta razgovora prema svim mrežama, bez naknade za uspostavu poziva i 250 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama. 

  "Tele2 Hrvatska ovom ponudom još jednom pokazuje kako sluša svoje korisnike i pruža im kvalitetnu uslugu po najnižoj cijeni te najveću vrijednost za njihov novac. Kada je 2005. godine Tele2 stigao u Hrvatsku ponudili smo usluge za puno nižu cijenu od konkurencije i tako utjecali na ukupni pad cijena usluga mobilnog telefoniranja u Hrvatskoj. Osam godina kasnije, i dalje smo izazivači na tržištu. Prateći trendove na tržištu i tehnologiju u sve povezanijem svijetu, želimo omogućiti našim korisnicima kupovinu pametnih telefona po pristupačnim cijenama. Naravno, uz kvalitetnu uslugu. Upravo iz toga razloga Tele2 je pripremio ovu šokantno dobru ponudu", izjavila je Malin Holmberg, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska.

  Ponuda je dostupna za privatne i poslovne korisnike i traje do isteka zaliha.

  11.06.2013 11:42:40

  Potpuno mobilni i jednostavan Tele2 fiskalni paket za svega 156 kuna mjesečno

  Izdavanje računa više neće sputavati vaše poslovanje jer s Tele2 mobilnim rješenjem nećete biti vezani za ured i moći ćete jednostavno poslovati po cijeloj Hrvatskoj. Tele2 novim i postojećim korisnicima nudi jednostavan i potpuno mobilan fiskalni paket za svega 156 kuna mjesečno.

  Tele2 fiskalni paket sastoji se od 7" tableta s fiskalnom blagajnom koji ima 1GB RAM-a, 4 GB interne memorije i procesor Dual A9. Baterija 5V 2000 mA omogućuje tabletu 16 sati samostalnog rada, a opremljen je WiFi, Bluetooth i 3G modulima te USB mini portom i utorom za SD karticu.

  Uz tablet dolazi i Tele2 SIM kartica te bluetooth pisač opremljen adapterom od 9V, bluetooth modulom i koji, uz napon punjenja 9V 1.5 A, također može samostalno raditi 16 sati. Posjeduje i USB mini port te daje ispis računa na 58 mm termo papiru.

  "Tele2 novim i postojećim poslovnim korisnicima kroz ovaj jednostavan i mobilni fiskalni paket nudi najveću vrijednost za novac. Tele2 je tako još jednom potvrdio I riječi i djela pružajući našim korisnicima fiskalni paket po najpovoljnijoj cijeni na tržištu uz najbolju moguću korisničku podršku", objašnjava Hrvoje Grčić, direktor prodaje za poslovne korisnike Tele2 Hrvatska.

  Tele2 preporučuje bez ugovorne obveze, za svega 132 kune mjesečno, mobilni USB stick za sve koje trebaju samo tarifu za fiskalizaciju i povezanost s Poreznom upravom. Mobilni USB stick ZTE dostupan je i za 1 kunu te 750 MB prometa uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

  Tele2 nudi i samo tarifu za svega 48 kuna mjesečno, što je najmanja cijena fiskalizacije na tržištu.

  05.06.2013 11:37:00

  Tele2 nastavlja s rođendanskim popustom i Revolucijom za svega 135 kuna mjesečno

  Godinu dana nakon uvođenja tarife koja je pokrenula hrvatsko tržište Tele2 i dalje časti. Tarifa Revolucija novim korisnicima ostaje dostupna za svega 135 kn mjesečno do kraja srpnja 2013. godine.

  Tarifa Revolucija za promotivnih 135 kuna mjesečno nudi:

  - 1500 besplatnih minuta prema drugim mrežama, 
  - 1 GB besplatnog podatkovnog prometa,
  - neograničeni broj minuta unutar Tele2 mreže,
  - neograničeni broj SMS poruka prema svim mobilnim mrežama, 
  - nema naknade za uspostavu poziva.

  Podsjećamo kako je istraživanje koje je agencija Hendal provela među Tele2 korisnicima tarife Revolucija pokazalo kako je čak 87% korisnika tarife Revolucija zadovoljno tarifom, a 69% korisnika koji su prešli u Tele2 zadovoljnije je Tele2 uslugom nego kod prethodnog operatera. Cijena je također vrlo važan argument - čak 62% korisnika kao prvi razlog prelaska na Revoluciju navodi nisku cijenu mjesečne naknade. 

  Produžena rođendanska ponuda Revolucije za svega 135 kuna mjesečno uz prijenos broja traje do 31. srpnja 2013.

  17.05.2013 10:19:56

  Adrian Garrett novi komercijalni direktor Tele2 Hrvatska

  "Veliko mi je zadovoljstvo preuzeti funkciju komercijalnog direktora Tele2 Hrvatska zaduženog za komercijalnu strategiju, marketing, prodaju, inovacije i nove proizvode. Svjestan sam kako je riječ o konkurentnom tržištu, radujem se novim poslovnim izazovima i ostvarenju daljnjeg poslovnog rasta nastavkom pozicioniranja Tele2 kao operatera koji nudi najbolji odnos cijene i kvalitete privatnim i poslovnim korisnicima", izjavio je Adrian Garrett, novi komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

  Posljednjih šest godina Adrian je proveo na različitim menadžerskim pozicijama zadužen za rezidencijalne i poslovne korisnike u Telefonica grupi u Republici Češkoj. Titulu magistra poslovnog upravljanja iz područja globalnog poslovanja (Master of Business Administration) stekao je na američkoj Thunderbird School of Global Management.

  "Pozdravljam Adriana na poziciji komercijalnog direktora Tele2 Hrvatska i želim mu dobrodošlicu u Tele2 tim. Vjerujem kako će njegovo bogato iskustvo dodatno osnažiti Tele2 u Hrvatskoj kako bi nastavili razvijati strategiju fokusirajući se na pružanje najbolje vrijednosti za novac slušajući naše korisnike", rekla je Malin Holmberg, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska. 

  07.05.2013 10:50:49

  Samo u Tele2 ponudi - LG Optimus G sa četverojezgrenim procesorom stigao u Hrvatsku

  Tele2 s ponosom u svojoj ponudi predstavlja, jedini na hrvatskom tržištu, LG Optimus G, pametni telefon sa četverojezgrenim procesorom koji pruža superiorno iskustvo za surfanje internetom, igranje igara, napredno korisničko sučelje, grafičke aplikacije i dulje trajanje baterije. 

  U Tele2 ponudi ovaj napredni pametni telefon može se kupiti po redovnoj cijeni od 895 kuna i 135 kuna mjesečno iduća 24 mjeseca u tarifi 150 kuna uz mjesečni račun.

  LG je u ovom uređaju primijenio najnovija tehnološka rješenja što je posebno vidljivo na zaslonu koji pruža najoštriji i najživopisniji prikaz te jedno od najboljih iskustava uporabe zaslona osjetljivog na dodir trenutno dostupnih na pametnim telefonima. Optimus G ima tanji i na udarce i oštećenja otporniji zaslon veličine 4,7 inča.

  Osim primjene vrhunske tehnologije i sudjelovanja najboljih partnera u stvaranju telefona vrhunskih performansi, LG u svom Optimusu G nudi i elegantan i tanak dizajn te velik kapacitet baterije što sve pridonosi iznimnom vizualnom, a posebice korisničkom iskustvu. Dok drugi telefoni uglavnom imaju baterije kojima životni vijek završava na 500 ciklusa punjenja, LG Optimus G nudi i 800 ciklusa kod 80-postotnog punjenja.

  LG Optimus G istovremeno pruža i funkcionalnost i zabavu, čemu pridonose kamera razlučivosti 13 megapiksela te različite inovativne funkcije.

  15.04.2013 11:59:56

  Revolucija i nakon godinu dana najbolja tarifa na hrvatskom tržištu, poseban rođendanski popust za sve koji prenesu broj u Tele2

  Godinu dana nakon uvođenja tarife koja je pokrenula hrvatsko tržište Tele2 časti popustom za sve korisnike koji prenesu broj: Tarifa Revolucija novim je korisnicima dostupna za svega 135 kn mjesečno.

  "Vrlo smo zadovoljni rezultatima istraživanja koji ukazuju da je Tele2 dosljedan svojoj misiji da nudi kvalitetnu uslugu po najnižoj cijeni i pruža najveću vrijednost za novac svojim korisnicima. Tarifa Revolucija se pokazala kao najbolja ponuda na hrvatskom tržištu mobilnih komunikacija i očekujemo da će ovaj popust privući i nove korisnike i doprinijeti našem daljnjem rastu na hrvatskom tržištu", izjavila je Malin Holmberg, Predsjednica Uprave Tele2.

  Istraživanje* pokazuje da je čak 87% korisnika tarife Revolucija zadovoljno tarifom a 69% korisnika koji su prešli u Tele2 zadovoljnije je Tele2 uslugom nego kod prethodnog operatera. Cijena je također vrlo važan argument – čak 62% korisnika kao prvi razlog prelaska na Revoluciju navodi nisku cijenu mjesečne naknade. 

  Tarifa Revolucija za promotivnih 135 kuna mjesečno nudi:
  • 1500 besplatnih minuta prema drugim mrežama, 
  • 1 GB besplatnog podatkovnog prometa,
  • neograničeni broj minuta unutar Tele2 mreže,
  • neograničeni broj SMS poruka prema svim mobilnim mrežama, 
  • nema naknade za uspostavu poziva.

  Promotivna ponuda traje do 31.svibnja 2013.

  *Istraživanje agencije Hendal provedeno na uzroku od 400 ispitanika, korisnika Tele2 tarife Revolucija.


  08.04.2013 15:56:00

  Tele2 - 30% popusta na mjesečnu naknadu za poslovne korisnike i nove poslovne tarife

  Nakon što je početkom veljače Tele2 predstavio novu poslovnu ponudu za poslovne korisnike, danas je osvježio tarifni portfolio i time pokrio potrebe još šireg spektra poslovnih korisnika. 

  Recesijska ponuda za poslovne korisnike sastoji se od tarifnog portfolija uz fiksno-mobilna VPN rješenja i pouzdanih funkcionalnosti koje nude kontrolu nad troškovima. Prelaskom na Tele2 mrežu poslovni korisnici svakoga mjeseca u prosjeku štede 30 posto na svojim mobilnim telekomunikacijskim uslugama. 

  Poslovni korisnici koji prenesu broj u Tele2 mrežu te odaberu Unlimited Business tarifu ostvaruju 30% popusta na mjesečnu naknadu kroz godinu dana, uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca. Tele2 tarife Unlimited Business među najpopularnijima su u Tele2 poslovnoj ponudi, s obzirom da korisnicima za određen iznos mjesečne naknade nude paket besplatnih razgovora bez naknade za uspostavu poziva, sms poruka te podatkovnog prometa. 

  Promotivna ponuda s 30% popusta na Tele2 Unlimited Business tarife dostupna je do 30. travnja 2013.

  Uz postojeći Unlimited Business portfolio s tarifama 100, 150, 200 i 300, od danas su raspoložive nove tarife Start Business i Revolucija Plus.

  Start Business za 50 kuna mjesečno nudi:
  • neograničeni broj minuta razgovora unutar Tele2 mreže u Republici Hrvatskoj, 
  • 100 minuta razgovora prema drugim pokretnim i nepokretnim mrežama u Republici Hrvatskoj, 
  • 50 SMS poruka prema svim mrežama u Republici Hrvatskoj te 
  • 100MB podatkovnog prometa ostvarenog u Republici Hrvatskoj.

  Tarifa Revolucija Plus tvrtkama nudi neograničeni paket za 400 kuna mjesečno:
  • neograničeni broj minuta razgovora unutar Tele2 mreže u Republici Hrvatskoj, 
  • neograničeni broj minuta razgovora prema drugim pokretnim i nepokretnim mrežama u Republici Hrvatskoj, 
  • neograničeni broj SMS poruka prema svim mrežama u Republici Hrvatskoj te 
  • neograničenu količinu podatkovnog prometa ostvarenog u Republici Hrvatskoj.

  Tele2 nudi i bogat izbor najmodernijih smartphoneova poslovnim korisnicima po najpovoljnijim cijenama.

  01.03.2013 10:00:00

  Tele2 predstavio novu generaciju ponude za korisnike bonova

  Mobilni operater Tele2 danas je predstavio potpuno novu generaciju ponude za korisnike bonova - poboljšane tarifne modele najveće vrijednosti za novac te "Klub nOvčić", program vjernosti. 

  Tele2 je još jednom poslušao svoje korisnike, poboljšao je Smart tarifu te u ponudu vratio tarife Smiley i Revolucija jer su korisnici tako željeli. Svaka od triju tarifa u Tele2 ponudi na bonove odgovara različitim komunikacijskim potrebama i svaka u svojem segmentu pruža najveću vrijednost za novac - za najmanji inicijalni iznos korisnik u Tele2 dobiva najveći paket usluga na hrvatskom tržištu. 

  Onima koji ponajviše koriste glasovne usluge i koji vole surfati internetom, Tele od danas nudi poboljšani tarifni model Smart. Za svega 35 kuna mjesečno Smart korisnicima nudi čak 1000 minuta prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj i 1GB podatkovnog prometa. 

  Korisnicima koji više šalju sms poruke i surfaju, Tele2 nudi Smiley - u toj tarifi korisnik za 35 kuna dobiva 1000 sms poruka te 1GB podatkovnog prometa. 

  Onima koji mnogo razgovaraju i preferiraju sekundu kao obračunsku jedinicu, Revolucija nudi cijenu od samo 1 lipe po sekundi. 

  Tele2 je također otišao korak unaprijed u kreiranju ponude za korisnike bonova  dajući im punu fleksibilnost. Od danas korisnici mogu kreirati paket koji najbolje odgovara njihovim potrebama dodavajući bilo koji glasovni, sms ili podatkovni paket na tarifu koju izaberu. 

  - Danas s ponosom mogu reći da smo još jednom poslušali svoje korisnike i osmislili naše proizvode prema njihovim povratnim informacijama. Prošle godine smo uveli Revoluciju koja je bila skrojena prema specifčnim potrebama pretplatnika i donijela im je veliku vrijednost za novac. Sada pomičemo standarde i u ponudi za korisnike bonova te uvodimo novu generaciju proizvoda i usluga. Sa ovom novom generacijom obećajemo kako ćemo stalno donositi najveću vrijednost svojim korisnicima osluškujući njihove potrebe, dajući im više kuna što su duže kod nas, nagrađujući ih ako koriste i online kanale, a pružat ćemo im i stalna iznenađenja sa dodatnim ponudama. Nastojat ćemo pozitivno iznenaditi svakog korisnika nadmašujući njegova očekivanja - kazala je Malin Holmberg, predsjednica uprave Tele2 Hrvatska. 

  Tele2 uvodi i "Klub nOvčić", prvi klub lojalnosti za svoje korisnike bonova. Nove kune na račun korisniku stižu na sljedeći način:

  • Nakon prva tri mjeseca 5 posto vrijednosti nadoplaćenog iznosa
  • Nakon šest mjeseci 10 posto
  • Nakon devet mjeseci 15 posto 

  Svaki postojeći i novi Tele2 prepaid korisnik pravo na članstvo u klubu stječe slanjem SMS poruke ''NOVCIC'' na besplatni broj 818. Tele2 klub vjernosti specifičan je utoliko što korisnici ne trebaju poduzimati nikakve dodatne radnje za ostvarivanje pogodnosti, već ih stječu uobičajenim radnjama – nadoplatom svojeg  Tele2 računa. 

  Kada korisnik dosegne devet mjeseci članstva u klubu, 15 posto iznosa nadoplate ostaje kao trajna pogodnost koju će zauvijek ostvarivati. Osim bonusa, stalna iznenađenja očekuju članove kluba. 

  Nova generacija prisutna je i online, a Tele2 nagrađuje online aktivnosti. Od danas Tele2 daje 25% kuna više na sve bonove kupljene u svojem webshopu. 

  Osim što je Tele2 osvježio tarifnu ponudu za korisnike bonova, osvježio je i marketinšku komunikaciju u tom tržišnom segmentu. Uz Gregora, koji ostaje nositelj komunikacije za segment pretplatnika i B2B korisnika, Tele2 od danas uvodi i Janka  koji postaje nositelj u komunikaciji prema prepaid tržištu. 

  05.02.2013 15:14:50

  Tele2 AB objavio konsolidirane poslovne rezultate za četvrto tromjesečje i 2012. godinu

  Grupacija Tele2 AB objavila je konsolidirane poslovne rezultate za četvrto tromjesečje 2012. godine i cijelu 2012. godinu. 

  Na godišnjoj razini poslovni prihodi Tele2 AB porasli su 7 posto na 43,7 milijarde švedskih kruna (41 milijarda). EBITDA grupacije smanjio se 2 posto na 10,96 milijarde švedskih kruna (11,21 milijarde). U zadnjem tromjesečju 2012. godine EBITDA grupacije iznosio je 2,67 milijarde švedskih kruna (2,87 milijarde), što je 7 posto manje u odnosu na isto razdoblje u prethodnoj godini.

  Poslovni prihodi Tele2 AB u četvrtom su tromjesečju iznosili 11,27 milijarde švedskih kruna što predstavlja 4 posto rasta u usporedbi sa četvrtim tromjesečjem 2011. godine (10,85 milijarde). Tele2 AB pruža pun spektar telekomunikacijskih usluga u 11 europskih zemalja za 38,1 milijun korisnika. 

  Na godišnjoj su razini poslovni prihodi Tele2 Hrvatska porasli 6,5 posto na 1,14 milijarde kuna (1,07 milijarde). Tele2 Hrvatska godinu je zaključio sa 754.092 korisnika što predstavlja 6,2 posto više nego u 2011. godini (709.993).

  EBITDA za 2012. godinu iznosi 51,42 milijuna kuna (64,51 milijuna).

  Na kvartalnoj razini, poslovni prihodi Tele2 Hrvatska porasli su 19 posto na 313 milijuna kuna (263 milijuna) dok EBITDA iznosi 7,10 milijun kuna (20,18 milijuna). 

  Tele2 Hrvatska dosegao je zadanu EBITDA maržu u 2012. godini. Kompanija je ostvarila pozitivan operativni novčani tijek prvi puta u tijeku cijele godine i nastavlja s radom na profitabilnosti i na daljnjem rastu svoje korisničke baze. 

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X