Opremi cijeli dom

Zamijeni svoj fiksni internet pokućnim iz Tele2! Dodaj TV, mobitel ili oboje i sve potrebe kućanstva za surfanjem, zabavom i komunikacijom su zadovoljene.

Želiš ponudu?
Nazovi na 0800 3 095,
ostavi podatke i mi ćemo te kontaktirati ili posjeti naša prodajna mjesta za više informacija.

Pokućni + Ekipna

Internet u kuću, mobitel u džep! Dok cijela kuća neograničeno surfa na 4G brzinama, cijelo kućanstvo uživa u novom mobitelu i EKIPNOJ tarifi s BEZBROJ GB. Uz sve to imaš i 20 kn popusta na Pokućni svaki mjesec.

Nema više žica jer te čekaju 4G brzine s BEZBROJ GB, a ako bude potrebno da promijeniš lokaciju - nema problema - samo iskopčaj Pokućni doma i ukopčaj gdje god se poslije nalaziš jer radi i bez instalacije. Pritom svi članovi mogu uživati u EKIPNOJ i neograničenim minutama i porukama, a i neograničenom internetu. Zaboravi i na fiksni broj jer - što će ti?

Pokućni + evotv

Internet i TV rođeni bez žica: Cijelo kućanstvo na 4G brzinama s BEZBROJ GB i premium TV kanalima bez ikakvih žica i instalacija - budućnost je stigla. Spoji Pokućni i evotv i svaki mjesec štedi 34,99 kn!

Nema više žica jer te čekaju 4G brzine s BEZBROJ GB, a ako bude potrebno da promijeniš lokaciju - nema problema - samo iskopčaj Pokućni doma i ukopčaj gdje god se poslije nalaziš jer radi i bez instalacije. A sve to vrijedi i za evotv, gdje god ima struje, ima i TV programa. Bukete biraš i mijenjaš po volji, iz mjeseca u mjesec.

Pokućni + EKIPNA + evotv

Uživaj kompletno bez žica! Spoji tarifu EKIPNA i Pokućni internet s BEZBROJ GB, dodaj evotv i svaki mjesec štedi 34,99 kn uz 100 kn popusta na mobitel po izboru!

Nema više žica jer te čekaju 4G brzine s BEZBROJ GB, a ako bude potrebno da promijeniš lokaciju - nema problema - samo iskopčaj Pokućni doma i ukopčaj gdje god se poslije nalaziš jer radi i bez instalacije. A sve to vrijedi i za evotv, gdje god ima struje, ima i TV programa. Bukete biraš i mijenjaš po volji, iz mjeseca u mjesec. Pritom svi članovi mogu uživati u EKIPNOJ i neograničenim minutama i porukama, a i neograničenom internetu. Zaboravi i na fiksni broj jer - što će ti?