Uvjeti korištenja promotivne ponude „Povratak u školu 2019.“


Uvjeti korištenja promotivne ponude "Povratak u školu 2019."
(dalje u tekstu: Uvjeti korištenja)

1. Promotivna ponuda "Povratak u školu 2019" sastoji se od tri dijela te traje u promotivnom razdoblju od 26. kolovoza 2019. godine do datuma navedenih u točki 3. ovih Uvjeta korištenja (dalje u tekstu: Promotivno razdoblje), pod uvjetima kako je niže definirano.

2. Potpisom Zahtjeva za zasnivanje pretplatničkog odnosa ili produljenjem ugovorne obveze (dalje u tekstu: Zahtjev)
u Tele2 mreži uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca na tarifu Raspali ili Ekipna i na podatkovni paket Bezbroj GB,
Tele2 pretplatnik (dalje u tekstu: Pretplatnik) ostvaruje pravo na sudjelovanje u promotivnoj ponudi "Povratak u školu 2019" (dalje u tekstu: Promocija).

3. Pravo za sudjelovanje u Promociji ostvaruju Tele2 privatni i poslovni pretplatnici koji potpisuju ugovornu obvezu
na 24 mjeseca na tarifu Raspali ili Ekipna i podatkovni paket Bezbroj GB te pri tome kupuju smartphone model Huawei P Smart Z zaključno s 31. listopadom 2019. godine odnosno Samsung Galaxy A50 zaključno s 3. listopadom 2019. godine.

4. Ispunjenjem uvjeta iz točke 2. i 3. ovih Uvjeta korištenja Pretplatnik ostvaruje pravo na LTE tablet Huawei MediaPad T3 10 na dar.

5. Za vrijeme trajanja ugovorne obveze Pretplatniku su dozvoljene promijene tarife bez naknade sve dok zadržava obvezni podatkovni paket Bezbroj GB i dok prelazi na tarife na kojima je moguće aktivirati obvezni podatkovni paket Bezbroj GB.

6. Prelaskom na neki drugi obvezni podatkovni paket koji nije Bezbroj GB korisnik izlazi iz Promocije i korisniku se obračunava jednokratna naknada utvrđena Cjenikom Telekomunikacijskih usluga u Tele2 HR mreži (Dalje u tekstu: Cjenik). Izlaskom iz Promocije ne prestaje minimalno trajanje ugovorne obveze.

7. Promotivno razdoblje u kojem Pretplatnik može ostvariti pravo na promociju traje od 26. kolovoza 2019. godine do 3. listopada 2019. godine uz Samsung Galaxy A50 uređaj i do 31. listopada 2019. godine uz Huawei P Smart Z uređaj, odnosno do isteka zaliha nekog od uređaja uključenog u promociju (uključujući i tablet), koja god od okolnosti nastupi ranije.

8. Korisnici koji sudjeluju u dijelu Promocije u kojoj se ostvaruje tablet na dar kao pogodnost ujedno ostvaruju popust od 50 % na mjesečnu naknadu tarifa mobilni Internet Deset GB i Pedeset GB ako ih ugovore uz obvezno trajanje od 24 mjeseca. Popust se ostvaruje za cijelo vrijeme trajanja ugovorne obveze, a gubi se izlaskom iz Promocije na način opisan u točki 6. ovih Uvjeta ili prelaskom na neku tarifu koja nije Deset GB ili Pedeset GB. Popust na spomenute tarife mobilnog interneta korisnik može ostvariti samo na jednu ugovorenu tarifu.

9. Jedan Pretplatnik može kupiti samo jedan uređaj po uvjetima iz Promocije.

10. Svi privatni Pretplatnici koji u Promotivnom razdoblju do 15. listopada 2019. godine ugovore obvezno trajanje
ugovora na 24 mjeseca na glasovnim tarifama dobivaju jedinstveni jednokratni kod (dalje u tekstu: Kod) SMS
porukom koji se može iskoristiti za 20% popusta (dalje u tekstu: Popust) na prodajnim mjestima Shoostera.

11. Kod se šalje korisniku u roku 24 sata od trenutka realizacije uvjeta za slanje Koda u Tele2 sustavima. Pretplatnik svoj Kod može zatražiti i slanjem besplatne SMS poruke sadržaja SHOOSTER na 13095.

12. Popust se ostvaruje u Promotivnom razdoblju na sve artikle u Shooster fizičkim prodavaonicama i Shooster webshopu. Popust se ne može kombinirati s postojećim Shooster akcijama, ne može se iskoristiti u Shooster outlet prodavaonicama te za kupnju poklon bonova.

13. Popust koji se ostvaruje Kodom se može iskoristiti i za kupnju već sniženih artikala, može se kombinirati s popustom iz Shooster kluba vjernosti (Shooster Loyalty Card Program), ali ne i sa svim akcijama koje su aktivne u Shoosteru u Promotivnom razdoblju.

14. Akcije koje se mogu kombinirati s Popustom iz ovih Uvjeta korištenja određuje Shooster.

15. Na slučajeve koji nisu riješeni ili regulirani ovim Uvjetima korištenja na odgovarajući će se način primjenjivati Opći
uvjeti poslovanja Tele2, Uvjeti korištenja odabrane tarife drugi Tele2 posebni uvjeti i/ili specifikacije usluga koje
Pretplatnik koristi.

16. Tele2 pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja, o čemu će Pretplatnik biti pravodobno obaviješten putem
Tele2 web stranice, e-mailom ili na drugi primjeren način.

Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se od 26. kolovoza 2019. godine, a izmijenjena su 30. rujna i 15. listopada 2019. godine.