Inozemstvo

Cjenik u inozemstvu (roaming)

Zanimaju li vas cijene usluga u inozemstvu (roamingu) u dolje prikazanoj karti jednostavno odaberite regiju, a potom i zemlju u koju putujete.
Navedene cijene su informativnog karaktera te za njihovu točnost molimo provjerite službeni cjenik.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Niste pronašli rješenje svog problema? Potražite odgovor u često postavljanim pitanjima...

prikaži sve

Kako se naplaćuju usluge u inozemstvu?

BONOVI:
Cijene odlaznih poziva i slanje SMS poruka iz inozemstva ovise o zoni (tj. zemlji) iz koje pozivate ili šaljete SMS poruku te o odredišnoj zoni (tj. zemlji) u koju upućujete poziv. Više detalja pogledajte pod Roaming uslugama.

Poziv koji zabilježi govorna pošta će se naplatiti korisniku koji se nalazi u inozemstvu po cijeni roaming poziva. Cijene dolaznih poziva u inozemstvu ovise o zoni (tj. zemlji) u kojoj se nalazite. Primanje SMS poruka se ne naplaćuje.
SMS se naplaćuje po poslanoj poruci. MMS se naplaćuje ovisno o količini prenešenih podataka. 
Naglašavamo da pojedini telefoni koriste podatkovni promet za slanje i primanje podataka u pozadini, što može izazvati nepredviđene troškove. 

PREPTPLATNICI I POSLOVNI KORISNICI:
Cijene odlaznih poziva i slanje SMS poruka iz inozemstva ovise o zoni (tj. zemlji) iz koje pozivate ili šaljete SMS poruku te o određenoj zoni (tj. zemlji) u koju upućujete poziv. Više detalja pogledajte pod Roaming uslugama.

Poziv koji zabilježi govorna pošta dok se nalazite u inozemstvu će se naplatiti po cijeni roaming poziva. Cijene dolaznih poziva u inozemstvu ovise o zoni (tj. zemlji) u kojoj se nalazite. Primanje SMS poruka se ne naplaćuje. SMS se naplaćuje po poslanoj poruci. MMS se naplaćuje ovisno o količini prenešenih podataka. Naglašavamo da pojedini telefoni koriste podatkovni promet za slanje i primanje podataka u pozadini, što može izazvati nepredviđene troškove.