Kontakt

 
Kontakt
Trenutno se nalazite na: Podrška korisnicima /

Rezultati pretraživanja

INOZEMSTVO

Opcija Međunarodni

Opcija međunarodni je usluga namijenjena Tele2 poslovnim korisnicima koja omogućuje popust od 30% na međunarodne pozive prema dvije međunarodne zone:
  • Bosna i Hercegovina 
  • Europe 1 (Austrija, Češka Republika, Italija, Mađarska, Njemačka, San Marino, Slovačka, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Vatikan).

    Mjesečna naknada za Opciju međunarodni iznosi 30 kuna, a Opcija se aktivira pozivom Službi za korisnike ili putem Tele2 prodajnog predstavnika, a ukoliko ste korisnik tarife Super Business Opciju međunarodni možete aktivirati i na Tele2 prodajnim mjestima.
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X