Moj ugovor

Prelazak s bonova na pretplatu

Prelazak s bonova na pretplatu besplatno mogu napraviti svi Tele2 korisnici koji imaju aktivan broj na bonove, putem našeg webshopa ili na bilo kojem Tele2 prodajnom mjestu ili putem broja 0800 3 095. Prilikom prelaska ugovarate novu pretplatu uz zadržavanje postojećeg broja.
Na prodajnom mjestu, dobit ćete postpaid SIM karticu koja će biti aktivirana unutar 24 sata.
Putem webshopa, aktivacija Vaše tarife uz pretplatu i ugovora nastupa 48 sati nakon uspješno dostavljene pošiljke od strane Overseas dostavne službe.
Ako ste putem webshopa odabrali opciju "Kupi i pokupi" svoj novi uređaj i novu SIM karticu pokupite na prodajnom mjestu. Nova kartica će biti aktivirana unutar 24 sata.

Dokumentacija koja je potrebna, jednaka je onoj pri zasnivanju pretplatničkog odnosa. Za privatne korisnike to je valjana osobna iskaznica ili putovnica, za poslovne korisnike ovisi o djelatnosti koju obavlja, a popis se nalazi na stranici Obavezna dokumentacija za poslovne korisnike.

Preostala novčana sredstva koja se nalaze na glavnom računu Vašeg broja na bonove, moći ćete iskoristiti na svojoj novoj pretplati. Ako je prijenos napravljen do 25-tog u mjesecu, prenesena novčana sredstva bit će vidljiva kao uplata na računu za taj mjesec, a ako je napravljen nakon tog datuma, vidjet će se kao uplata na sljedećem računu.

Postojeće pogodnosti koje imate na broju na bonove ne prenose se na novu pretplatu.

Napomena:
Korisnici koji se predomisle i žele se ponovno vratiti na bonove, ne ostvaruju pravo na povrat novčanih sredstava na njihov račun na bonove, tekući ili žiro račun.