Kontakt

 
Kontakt
Trenutno se nalazite na: Podrška korisnicima /

Rezultati pretraživanja

OSTALO

Zahtjevi za otpis/odgodu ovrhe

Postupak i zaprimanje zahtjeva za otpis/odgodu ovrhe u kojima je Tele2 d.o.o. naveden kao ovrhovoditelj

02.02.2015. Tele2 d.o.o. započinje sa zaprimanjem zahtjeva za otpis duga dužnika koji ispunjavaju kriterije A, a prema Sporazumu o mjerama za ublažavanje financijskih teškoća određenog dijela građana koji su ovršenici u postupcima prisilne naplate tražbine male vrijednosti na novčanim sredstvima.
Ujedno sa 03.04.2015. će se započeti sa zaprimanjem zahtjeva za odgodu ovrhe dužnika koji ispunjavaju kriterije B, a u kojima je Tele2 d.o.o. naveden kao ovrhovoditelj.

PRVI KORAK  je provjera na web stranici FINA-e ili u poslovnici FINA-e da li se dužnik nalazi na popisu dužnika koji mogu podnijeti Zahtjev za otpis duga. Ukoliko se dužnik nalazi na popisu tada treba otići u FINA-u ili ovlašteni centar za socijalnu skrb kako bi se dobio ispis pregleda duga koji sadrži sve relevantne podatke o dužniku i njegovom dugu.

DRUGI KORAK je odlazak u nadležni Centar za socijalu skrb gdje građani mogu dobiti potrebne potvrde za pokretanje postupka za otpis/odgodu ovrhe.
 
TREĆI KORAK je slanje cjelokupne dokumentacije u Tele2 d.o.o. (ukoliko je Tele2 d.o.o. naveden kao prihvatljivi vjerovnik, u postupcima koje isti vodi kao ovrhovoditelj).

Tele2 d.o.o. će razmatrati isključivo zahtjeve za otpis/odgodu ovrhe koje dužnici dostave s cjelovitom pripadajućom dokumentacijom i to isključivo preporučenom poštom na:

Tele2 d.o.o. – za otpis/odgodu ovrhe
P.P. 430
10 002 Zagreb

Potrebna dokumentacija za:

Kriterij A :

1. Popunjen Zahtjev za otpust/otpis duga odnosno odgodu ovrhe
2. ispis pregleda duga dobiven iz FINA-e ili ovlaštenih centara za socijalnu skrb
3. potvrda o priznavanju prava na zajamčenu minimalnu naknadu, pomoć za uzdržavanje i osobnu invalidninu kojeg dužnik pribavlja iz centra za socijalnu skrb

Kriterij B:
1. Popunjen i potvrđen Zahtjev za otpust/otpis duga odnosno odgodu ovrhe od strane ovlaštenog centra za socijalnu skrb
2. ispis pregleda duga dobiven iz FINA-e ili ovlaštenih centara za socijalnu skrb
Zahtjev za otpis duga građani mogu pronaći na web stranici FINE, u poslovnicama FINE, centrima za socijalnu skrb, na web stranicama ministarstava i Vlade RH.

ROKOVI ZA PREDAJU ZAHTJEVA

Građani koji pripadaju kriteriju A svoje zahtjeve trebaju dostaviti vjerovniku od 02. veljače do 02. travnja 2015. godine.
Građani koji pripadaju kriteriju B svoje zahtjeve trebaju dostaviti vjerovniku od 03. travnja do 31. srpnja 2015. godine.

Sve dodatne informacije građani mogu pronaći na: http://www.mspm.hr/djelokrug_aktivnosti/otpis_duga_novi_pocetak

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X