Računi i potrošnja

BONus ekipa

Korisnik si BONus ekipe i zanima te na koji način možeš provjeriti svoju potrošnju, nadoplate za tekuće razdoblje i stanje preostalih minuta, SMS-ova i MMS-ova te na koje usluge i na koji način se obračunava potrošnja?
Sve informacije možeš pronaći u donjem izborniku.
Provjera statusa nadoplata za tekuće razdoblje
Minimalni iznos nadoplata koje je potrebno ostvariti u razdoblju (tromjesečno) za koje se isplaćuju bonus kune kako bi ostvarili pravo na bonus kune je 150 kn.

Provjeru iznosa tvojih nadoplata računa za trenutno razdoblje (za koje će ti biti obračunate bonus kune) možeš izvršiti slanjem poruke sa ključnom riječi STANJE na 13818 ili putem portala Moj Tele2.
Obračun pogodnosti
Ako su tvoja pogodnost bonus kune, visina iznosa ostvarenih bonus kuna obračunava se na sljedeći način:
 
 • nakon prva tri mjeseca članstva (1., 2. i 3. mjesec članstva u BONus ekipi) ostvaruješ pravo na 5% bonusa na ukupan iznos nadoplata koje si uplatio od dana učlanjenja u BONus ekipu do zadnjeg dana trećeg kalendarskog mjeseca, a najviše do 30 bonus kuna.
 • nakon druga tri mjeseca članstva (4., 5. i 6. mjesec članstva u BONus ekipi) ostvaruješ pravo na 10% bonusa na ukupan iznos nadoplata, a najviše do 60 bonus kuna. 
 • nakon treća tri mjeseca članstva (7., 8. i 9. i svaki slijedeći mjesec članstva u BONus ekipi) ostvaruješ pravo na 15% bonusa na ukupan iznos nadoplata, a najviše do 90 bonus kuna. Kada ostvariš pravo na 15% bonusa taj iznos ti se dodjeljuje zauvijek!

Ako su tvoja pogodnost megabajti, količinu megabajta koje dobivaš, možeš provjeriti u tablici.

Članstvo u BONus ekipi
Nadoplata računa 3 mjeseca 6 mjeseci 9 mjeseci i više
150,00 - 250,00 300 MB 400 MB 500 MB
250,01 - 300,00 400 MB 500 MB 700 MB
300,01 i više 500 MB 700 MB 1000 MB

 
Primjerice: Ako si posljednjih 6 mjeseci u BONus ekipi i posljednja tri mjeseca si nadoplatio račun u iznosu od 200 kn, kao nagradu ćeš dobiti 400 MB. Ako si član BONus ekipe 10 mjeseci tvoj bonus će biti 500 MB.
Provjera i potrošnja bonus kuna
Stanje bonus kuna koje su dodijeljene na tvoj račun možeš provjeriti biranjem kombinacije *150*5#
 
Bonus kune koje ostvaruješ članstvom u BONus ekipi možete trošiti samo na:  
 • pozive unutar Hrvatske prema fiksnim i mobilnim mrežama, uključujući naknadu za uspostavu poziva prema fiksnim i mobilnim mrežama  
 • SMS poruke prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj  
 • MMS poruke prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj i prema e-mailu  
 • podatkovni promet unutar Hrvatske.  

Bonus kune ne mogu se koristiti za promet iz Hrvatske prema međunarodnim destinacijama, u međunarodnom roamingu, za usluge s dodanom vrijednošću, za pozive i poruke prema kratkim kodovima, za pozive prema destinacijama 095 1000 ***, kao ni za prosljeđivanje poziva, nego se te usluge naplaćuju odvojeno temeljem važećih cijena utvrđenih službenim cjenikom Tele2.

Prilikom slanja SMS i MMS poruka, pozivanja ili korištenja podatkovnog prometa redoslijed trošenja je sljedeći:
 • prvo se troše paketi minuta, SMS/MMS poruka i paketi podatkovnog prometa uključeni u tvoju tarifu
 • zatim se troše dodatni paketi minuta, SMS poruka i paketi podatkovnog prometa (ako ste ih aktivirali)
 • zatim se troše bonus kune koje su dodijeljene na tvoj račun
 • nakon što ste potrošili sve bonus kune dodijeljene na tvoj račun, usluge se naplaćuju s tvog korisničkog računa prema cijenama i uvjetima korištenja tvoje tarife.
 
Bonus kune troše se prema cijenama i uvjetima korištenja tarife na kojoj se trenutno nalaziš i imaju valjanost 30 dana nakon čega će eventualno preostale bonus kune biti obrisane.