Računi i potrošnja

E-Račun

Privatni ste pretplatnik i želite primati račun u elektroničkom obliku? Aktivirajte uslugu E-račun!
E-račun putem portala Moj Tele2
Uslugom E-račun putem portala Moj Tele2, Tele2 vam dostavlja pretplatničke mjesečne račune isključivo u elektronskom obliku. 

Aktiviranjem ove usluge, račun vam više ne bi stizao na kućnu adresu u papirnatom obliku već bi ga mogli pregledati u PDF formatu unutar Moj Tele2 portala.

Uključenje usluge E-račun moguće je putem portala Moj Tele2 (http://moj.tele2.hr/), a Tele2 će vas odmah po izradi računa obavijestiti SMS i e-mail porukom o mogućnosti pregleda novog računa putem portala Moj Tele2. 

Usluga E-račun je besplatna.
E-račun putem internet bankarstva

Uslugu E-račun putem internet bankarstva možete koristiti putem vaše aplikacije za internet bankarstvo, gdje ćete izravno primati vaš Tele2 račun u PDF formatu. 

Tamo će vas dočekati automatski kreirana E-uplatnica, što štedi vaše vrijeme jer ne trebate ručno upisivati sve podatke s uplatnice.

Kako biste mogli koristiti ovu uslugu potrebno je da u vašoj aplikaciji za internet bankarstvo odaberete Tele2, te ispunite zahtjev za aktivaciju.

Nakon što zaprimimo i zabilježimo vaš zahtjev iz Internet bankarstva, Tele2 računi stizat će u vašu aplikaciju za internet bankarstvo. Ukoliko vaša banka to omogućuje, račun možete dobivati i na vašu e-mail adresu.

 

Banke putem kojih je moguće aktivirati ovu uslugu su:

Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb, OTP banka, Addiko Bank, Hrvatska poštanska banka, Raiffeisenbank Austria i Erste & Steiermärkische banka.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Niste pronašli rješenje svog problema? Potražite odgovor u često postavljanim pitanjima...

prikaži sve

Što je to E-račun?

Umjesto na kućnu adresu, mjesečne račune možete primati isključivo u elektroničkom obliku.

Uključenje usluge E-račun moguće je zatražiti: 
- na web portalu Moj Tele2 (račun u PDF formatu će vam svaki mjesec biti prikazan na portalu Moj Tele2, a obavijest o tome ćete primiti mailom ili SMS porukom) ili
putem vašeg internetskog bankarstva gdje ćete izravno primati svoj Tele2 račun u PDF formatu. Tamo će vas dočekati automatski kreirana E-uplatnica, što štedi vaše vrijeme jer ne trebate ručno upisivati sve podatke s uplatnice.