Kontakt

 
Kontakt
Trenutno se nalazite na: Podrška korisnicima /

Rezultati pretraživanja

RAČUNI I POTROŠNJA

Radijska frekvencija

Odlukom Vlade Republike Hrvatske od 01. rujna 2016. pretplatnicima mobilnih usluga više se ne naplaćuje Naknada za uporabu radijske frekvencije u iznosu od 5 kn.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Niste pronašli riješenje svog problema? Potražite odgovor u često postavljanim pitanjima...

prikaži sve

Kada će promjena biti vidljiva na računima?

Promjena će svim pretplatnicima biti vidljiva na računima za mjesec rujan 2016. Na računima za rujan više neće biti stavke "Naknada za uporabu radijske frekvencije".

Došao mi je račun i na njemu još uvijek naplaćujete Naknadu za uporabu radijske frekvencije, iako je Vlada Republike Hrvatske rekla da se ne naplaćuje od 01. rujna 2016.?

Ako ste primili račun tijekom rujna, račun se odnosi na korištenje mobilnih usluga u mjesecu kolovozu, kad se Naknada za uporabu radijske frekvencije još uvijek naplaćivala.

Zašto mi je na računu i dalje vidljiva Naknada za pristup mreži?

Naknada za pristup mreži i dalje se pretplatnicima naplaćuje u iznosu 8 kn+PDV. Odlukom Vlade Republike Hrvatske ukinuta je Naknada za uporabu radijske frekvencije u iznosu od 5 kn.
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X