Tehnička podrška

Pokućni internet

Ukoliko ste tek postali korisnik Pokućnog interneta preporučujemo da, prije nego što spojite svoj Huawei B525 4G WiFi CAT6 router za Pokućni internet, pročitate ove kratke upute za podešavanje uređaja i osigurate si nabolje iskustvo u korištenju uređaja.Upute za ažuriranje routera za Pokućni internet1. Spojite se na bežičnu mrežu routera.

2. Otvorite web preglednik te u adresno polje upišite 192.168.8.1

3. Unesite korisničko ime i lozinku kako bi pristupili postavkama routera. Ako niste samostalno mijenjali podatke za pristup, u postavke routera možete pristupiti s podacima ispod:

Korisničko ime: admin
Lozinka: admin

4. Ako vam se nakon prijave u postavke routera pojavila poruka da je ažuriranje dostupno, kliknite na Ažuriraj. Ako niste dobili poruku za nadogradnju sustava, pri vrhu ekrana kliknite na Ažuriraj i otvorit će vam se dodatne informacije o dostupnoj nadogradnji.

5. Kliknite na Ažuriraj sada i pokrenut će se nadogradnja uređaja.

Kada se pokrene nadogradnja, nemojte ugasiti router ili zatvoriti prozor web preglednika do završetka ažuriranja. U suprotnom može doći do nepovratnog oštećenja uređaja kojeg može otkloniti samo ovlašteni servisni centar.

6. Nakon što ažuriranje završi, router će se resetirati i ponovno pokrenuti. Za ponovni pristup internetu trebate se spojiti na svoju bežičnu mrežu.

Napomena: Postavke vašeg uređaja koje ste sami postavili (npr. ime mreže, lozinka za WiFi) će se nakon ažuriranja uređaja vratiti na tvorničke postavke. Stoga je nakon ažuriranja sve izmjene i prilagodbe postavki potrebno unijeti iznova. 

Detaljne upute kako ažurirati router za Pokućni internet možete preuzeti ovdje: Upute za ažuriranje Huawei B525 4G 


Surfanje izvan tarife za Tele2 korisnike mobilnog interneta uz pretplatu


Ukoliko ste surfanjem potrošili sav internet iz svoje tarife, a želite nastaviti surfati i dalje, možete aktivirati opciju Surfanje izvan tarife putem Moj Tele2 korisničkog portala te nastaviti surfati po cijeni od 1kn za 1 GB bez obzira koristite li tarifu Internet DESET, PEDESET ILI STO.

Kod surfanja izvan tarife naplaćuje vam se samo ono što potrošite. Primjerice, nakon što potrošite uključeni podatkovni promet i aktivirate Surfanje izvan tarife i ako npr. potrošite samo 0,5 GB, bit će vam naplaćeno samo 50 lipa!

Ukoliko surfanjem izvan tarife dosegnete limit od 100 kuna, a želite nastaviti i dalje surfati, dovoljno je da na Moj Tele2 ponovno aktivirate Surfanje izvan tarife.

Surfanje izvan tarife možete aktivirati putem Moj Tele2 portala. Ukoliko još nemate Moj Tele2 profil možete se registrirati na stranicama korisničkog portala Moj Tele2.

Više o svim mogućnostima koje vam nudi Moj Tele2 možete pročitati na stranici Usluga - Moj Tele2.

Za potpunu slobodu surfanja i bez brige oko cijene izvan tarife aktivirajte tarifu sa BEZBROJ GB.