Tele2
 
Kontakt





 
Kontakt








Trenutno se nalazite na: Podrška korisnicima /

Rezultati pretraživanja

WEBSHOP

Uvjeti i načini plaćanja

Načini plaćanja za kupnju putem Tele2 webshopa: 

1. Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom i to sljedećim karticama:
- Visa (osim Visa Electron kartice jer ne podržava 3D secure protokol)
- American Express
- Diners
- MasterCard
- Maestro ili Visa debitna kartica(koja podržava 3D secure protokol)

2. Plaćanje pouzećem

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Niste pronašli riješenje svog problema? Potražite odgovor u često postavljanim pitanjima...

prikaži sve

Mogu li produljiti ugovor putem web stranice?

Produljenje ugovora putem web stranice moguće je odabirom opcije "Postojeći korisnik" u kupovnom procesu i upisom mobilnog broja za koji želite produljenje ugovora. Nakon zaprimanja narudžbe provjerit ćemo imate li pravo na produljenje, odnosno kupovinu telefona uz produljenje ugovora i procesuirati narudžbu. Ukoliko nemate pravo na produljenje, narudžba će biti odbijena. 

Imate pravo na produljenje ukoliko Vam je ostalo manje od 90 dana do isteka ugovorne obveze te ako imate plaćene sve pretplatničke račune. Kod produljenja možete ostvariti individualni popust na web shop cijenu. Popust će biti primijenjen nakon upisa i uspješne validacije mobilnog broja na web stranici. Ukoliko nemate pravo na popust, on se neće primijeniti na web shop cijenu. Ukoliko ne upišete svoj broj, Tele2 nema obvezu primijeniti popust za kupovinu uz postojeći mobilni broj.

Koje proizvode mogu kupiti putem www.tele2.hr?

Putem www.tele2.hr korisnici mogu kupiti proizvod na bonove ili odabrati zasnivanje pretplatničkog odnosa kupnjom nekog od sljedećih proizvoda:

- Start paket na bonove s uključenih 250 kuna
- Nadoplata računa na bonove
- Telefon uz start paket na bonove
- Start paket pretplata (samo tarifa na SIM kartici i ugovor)
- Telefon uz pretplatnički ugovor (sklapanje novog ugovora, prelazak s prepaida na pretplatu, produljenje ugovora, nadodavanje ugovorne obveze na postojeći ugovor bez obveznog trajanja)
- Produljenje postojećeg ugovora
- Start paket mobilnog interneta na bonove
- Start paket mobilnog interneta na bonove uz modem
- Start paket mobilnog interneta pretplata (samo tarifa mobilnog interneta + SIM kartica + ugovor)
- Modem uz pretplatnički ugovor (novi ugovor + SIM kartica + modem)


Mogu li putem weba nadoplatiti svoj ili tuđi račun?

Putem webshopa moguće je nadoplatiti bilo koji valjani račun na bonove putem automatske nadoplate - nadoplata se vrši izravno na korisnički račun bez aktivacijskog koda bona.

Putem Moj Tele2 portala postojeći korisnici usluge na bonove i pretplatnici mogu vršiti nadoplatu tuđeg prepaid računa terećenjem vlastitog računa na bonove ili pretplatničkog računa - pretplatnicima iznos nadoplate tereti prvi sljedeći mjesečni račun, a korisnicima na bonove se skida s njihovog računa.

Kako mogu nadoplatiti Tele2 račun na bonove putem webshopa?

Tele2 račun na bonove nadoplaćujete upisom mobilnog broja koji želite nadoplatiti, odabirom iznosa bona od 16,50, 27,50, 55, 110, 220 ili 440 kuna i unosom kontrolnog koda. Nakon što je upisan mobilni broj koji želite nadoplatiti i odabran iznos nadoplate, unosite osobne podatake te podatake za plaćanje na linku za Kupi bon uslugu.

Nakon uspješne nadoplate zaprimit ćete mail potvrde kupovine s računom te SMS obavijest na upisani mobilni broj.

Postoje li ograničenja na kupovinu bona putem webshopa?

Putem webshopa isti je mobilni broj moguće nadoplatiti iznosom od maksimalno 400 kuna, maksimalno tri puta unutar 30 dana. Istom kreditnom karticom moguće je platiti maksimalno 2 puta unutar 24 sata. 
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu X
Mreža i
pokrivenost X