Podatkovni paketi za poslovne korisnike

  • Jednokratni podatkovni paketi
Ako vam se dogodi da potrošite sav podatkovni promet uključen u mjesečnu naknadu, aktivirajte jedan od navedenih podatkovnih paketa i surfajte i dalje po povoljnim cijenama.

Podatkovne pakete možete aktivirati putem vašeg prodajnog predstavnika, pozivom Službi za poslovne korisnike na broj 095 1000 500 ili putem portala Moj Tele2.

Ime paketa Uključeni MB Cijena paketa
0,5 GB 0,5 GB 19 kn 
2 GB 2 GB 39 kn
6 GB 6 GB 69 kn
BEZBROJ GB 24 SATA
neograničeno na 24h 19 kn

Navedene cijene uključuju PDV.

1. Čemu služe dodatni jednokratni podatkovni paketi? 

Dodatni jednokratni podatkovni paketi omogućuju vam najpovoljnije surfanje mobilnim telefonom prilagođeno vašim potrebama i navikama korištenja interneta. Možete te ih aktivirati SMS porukom ili putem portala Moj Tele2 te na Tele2 prodajnim mjestima. 

2.Koji su jednokratni podatkovni paketi dostupni?

Jednokratni dodatni paket podatkovnog prometa od 0,5GB i naplaćuje se 19 kn
Jednokratni paket podatkovnog prometa od 2GB i naplaćuje se 39 kn, 
Jednokratni paket podatkovnog prometa od 6GB i naplaćuje se 69 kn. 
Za neograničeni internet na kratko vrijeme preporučamo jednokratni paket podatkovnog prometa BEZBROJ GB 24 SATA na broj 13880 i naplaćuje se 19 kn. 

3. Koliko dugo mogu koristiti podatkovni paket?

Dodatni jednokratni podatkovni paket možete koristiti od datuma aktivacije do isteka obračunskog razdoblja (kraj mjeseca). Aktivirani paket neće ostati aktivan i neće se obnavljati na početku svakog mjeseca. Naknada i pripadna količina podatkovnog prometa pojedinog podatkovnog paketa obračunavaju se u punom iznosu neovisno o datumu aktivacije.

4. Na koji način mogu isključiti podatkovne pakete? 

Dodatni jednokratni podatkovni paketi se sami isključuju na kraju obračunskog razdoblja u kojem su aktivirani.

5. Kako mogu provjeriti koliko još imam megabajta u tarifi? 

Stanje MB u tarifi provjeri slanjem SMS sadržaja STANJE na broj 13880. Navedena provjera je isključivo informativna te ne mora odgovarati stvarnom stanju potrošnje. 

6. Koliko podatkovnih paketa mogu mjesečno aktivirati? 

U jednom obračunskom razdoblju možete aktivirati i koristiti više istih ili različitih dodatnih jednokratnih podatkovnih paketa. 

7. Koliku naknadu plaćam i koliko podatkovnog prometa dobivam ako dodatni jednokratni podatkovni paket aktiviram na sredini ili potkraj mjeseca? 

Naknada i pripadna količina dodatnog jednokratnog podatkovnog prometa pojedinog podatkovnog paketa obračunavaju se u punom iznosu neovisno o datumu aktivacije. Na primjer, ako na sredini mjeseca aktivirate paket 2GB ili 6GB, za taj mjesec na prvom sljedećem računu plaćate puni iznos naknade u iznosu od 34 kuna odnosno 69 kuna, a zauzvrat dobivate potpunu količinu podatkovnog prometa uključenu u paket, tj. 2GB odnosno 6GB kojeg možete iskoristiti do kraja tog mjeseca. 

8. Koja je obračunska jedinica u paketu? 

Obračunska jedinica je istovjetna obračunskoj jedinici tarife na kojoj se podatkovni paket koristi. Provjerite detalje o obračunskoj jedinici za podatkovni prijenos u opisu tarife ili u postojećem Cjeniku ukoliko tarifa koju koristite nije više dostupna za uključenje. 

9. Ulazi li potrošeni podatkovni promet u roamingu u podatkovni paket? 

Ne. Prijenos podataka (podatkovni promet) ostvaren u međunarodnom roamingu nije uključen u iznos mjesečne naknade podatkovnog paketa, nego se naplaćuje odvojeno prema redovnim cijenama utvrđenim službenim Cjenikom Tele2. 

10. Tko sve može aktivirati podatkovne pakete? 

Podatkovne pakete mogu aktivirati svi pretplatnici osim pretplatnika na tarifama u čijim je uvjetima korištenja naznačeno drugačije, te pretplatnika Tele2 Mobilnog interneta i Tele2 M2M tarifa.

11.Kakav je to dodatni podatkovni paket "BEZBROJ GB 24 SATA"?

Ovaj paket vam omogućava neograničeno surfanje u trajanju od 24h. Ukoliko znate da vam treba više podatkovnog prometa, a ne želite trošiti podatkovni promet iz paketa koji ste aktivirali uz tarifu (JEDAN GB, PET GB ili DESET GB), možete aktivirati ovaj paket na 24h. npr. ukoliko putujete negdje i baš želite pogledati neki film na svom Smartphoneu preporučamo aktivaciju ovog paketa. Za potpunu bezbrižnost preporučamo podatkovni paket BEZBROJ GB koji će vam dati neograničeni Internet cijeli mjesec.

12. Ako dodatni podatkovni paket "BEZBROJ GB 24 SATA" zaista traje punih 24 h od aktivacije, kako mi se naplaćuje naknada za korištenje iste ako ju aktiviram zadnji dan u mjesecu? 

Naplata ovog paketa se gleda po mjesecu kad je aktiviran. Npr. ako je aktiviran 30.04. u 14:00h, traje vam do 01.05. u 14:00h, a naplata u iznosu od 19 kn će vam biti na računu za 04. mjesec.

13. Mogu li aktivirati dodatni podatkovni paket "BEZBROJ GB 24 SATA" i prije nego potrošim podatkovni paket? Ako da, hoće li mi se prvo trošiti taj paket ili moj koji sam odabrao uz tarifu? 

Paket BEZBROJ GB 24 SATA se može aktivirati i prije nego se potroši podatkovni paket koji je aktiviran uz tarifu. Prvo će se trošiti paket prometa iz BEZBROJ GB 24 SATA, na taj način 24h se ne troši podatkovni promet iz podatkovnog paketa koji imate aktiviranog uz tarifu.