Roaming paketi minuta za poslovne korisnike

  • Obnavljajući paketi minuta za korištenje u roamingu
  • Povoljniji pozivi za svijet
  • Usluga namijenjena poslovnim korisnicima

EU roaming

Od 15.6.2017. primjenjuje se EU roaming regulacija kojom se reguliraju cijene u roamingu između zemalja članica EU/EEA. Više provjerite na ovim stranicama.

Svijet roaming
Kako bi dok putujete svijetom razgovarali još povoljnije, pripremili smo vam četiri obnavljajuća paketa roaming minuta, koje možešete aktivirati slanjem SMS poruke s ključnom riječi na broj 13992.

Ime paketa Uključene minute Cijena paketa Ključna riječ  za aktivaciju  Ključna riječ za deaktivaciju
Svijet 100 minuta 100 minuta 300 kn S100MIN  STOPS100MIN
Svijet 200 minuta 200 minuta 500 kn S200MIN  STOPS200MIN
Svijet 500 minuta 500 minuta 1000 kn S500MIN  STOPS500MIN
Svijet 1000 minuta 1000 minuta 2000 kn S1000MIN  STOPS1000MIN

Navedene cijene uključuju PDV.


Vrijeme važenja paketa traje do kraja obračunskog razdoblja ili potrošnje minuta uključenih u paket, a paket se obnavlja svaki mjesec. Paket možešete deaktivirati slanjem ključne riječi iz tablice na broj 13992.

Paketi minuta za pozive u roamingu mogu se koristiti u sljedećim zemljama:
Afganistan , Albanija, Argentina, Armenija, Aruba, Australija, Bangladeš, Bahrain, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Crna Gora, Čile, El Salvador, Farski Otoci, Gruzija, Guernsey, Gvineja, Gvajana, Haiti, Hong Kong, Indonezija, Izrael, Japan, Jersey, Južnoafrička Republika, Južna Koreja, Kambodža, Kanada, Kazakhstan, Katar, Kina, Kirgistan, Kolumbija, Makedonija, Malezija, Mauricius, Meksiko, Nigerija, Novi Zeland, Paragvaj, Peru, Portoriko, Rusija, SAD, Saudijska Arabija, Srbija, Švicarska, Tadžikistan, Tajland, Tajvan, Tajland, Tunis, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ukrajina, Urugvaj.

Minute iz paketa možeš koristiti isključivo kada se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja iz gornjeg popisa za upućivanje poziva prema nekoj od zemalja iz popisa i Hrvatskoj, te za primanje poziva iz bilo koje zemlje dok se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja iz popisa. Minute iz paketa ne možeš koristiti za upućivanje poziva prema nekoj od zemalja koja nije navedena na popisu bez obzira nalazi li se u međunarodnom roamingu u zemlji koja je navedena u popisu zemalja ili ne.

Provjera stanja
Stanje roaming paketa minuta za pretplatnike možete provjeriti u bilo kojem trenutku slanjem ključne riječi RMIN? na broj 13992.