Tko me zvao

 • Besplatni SMS s informacijom o propuštenim pozivima
 • Usluga je u potpunosti besplatna
 • Dostupno svim Tele2 korisnicima
 • Opis usluge

  Usluga "Tko me zvao" omogućava Tele2 korisniku čiji je mobitel isključen ili nedostupan primanje obavijesti SMS porukom o propuštenim pozivima s listom telefonskih brojeva koji su ga pozivali u vremenu nedostupnosti. Također, pruža pozivatelju informaciju da je pozivani Tele2 korisnik nedostupan i da će biti obaviješten o tome da ga je pozivatelj zvao.


  Za uključenje i isključenje utipkajte i pošaljite kratki kod *135# i slijedite daljnje upute. Usluga je dostupna svim Tele2 korisnicima.

 • Napomene

  Uključenje i isključenje usluge "Tko me zvao" ne naplaćuje se i njeno korištenje je besplatno i za Tele2 korisnika koji ju ima uključenu i za pozivatelja koji čuje glasovnu poruku o korisničkoj nedostupnosti, neovisno o tome nalaze li se na Tele2 signalu u Hrvatskoj ili koriste usluge nekog drugog mobilnog operatera u Hrvatskoj ili izvan nje.


  Obavijest o propuštenim pozivima sadrži informaciju o propuštenim pozivima za zadnjih 7 dana.


  Ukoliko imate uključenu uslugu govorne pošte te želite uključiti uslugu "Tko me zvao", sustav će automatski isključiti pretinac govorne pošte kojeg nećete moći koristiti dok vam je uključena usluga "Tko me zvao". Također, ako isključite uslugu "Tko me zvao", pretinac govorne pošte se neće automatski uključiti već to možete učiniti definiranim procedurama za uključenje usluge govorne pošte.


  Ukoliko pozivatelj ima uključenu funkciju "CLIR", odnosno koristi uslugu skrivenog broja, usluga "Tko me zvao" vam neće poslati obavijest SMS-om o propuštenom pozivu s tog broja.

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika Web stranicom.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo Vam postaviti nekoliko kratkih pitanja o Vasem iskustvu sa web stranicom Tele2.


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala Vam što ste posjetili Tele2 stranicu!
X
Ispuni
anketu
X