Iskoračite  
iz Wifi-a
 
i neustrašivo  
surfajte gdje  
god poželite!

Budite i vi među odvažnim poslovnjacima 
koji su napustili WiFi zonu i zakoračili prema 
jedinom stvarno neograničenom internetu.

Uz  BEZBROJ GB postat ćete pravi neustrašivi surfer jer ćete raspolagati jedinim stvarno neograničenim internetom na mobitelu.

Skidati ćete sve što poželite, kad god poželite i gdje god poželite! Podatkovnom paketu BEZBROJ GB pridružite tarifu RASPALI i za samo 1 kunu birajte popularni Huawei P smart ili vrhunski HTC U11.

Huawei P smart prava je selfie mašina s vrhunskom kamerom od 8 MP. Prednja kamera koristi algoritam Face Beauty, što znači da prepoznaje jedinstvene karakteristike vašeg lica i pomaže da okinete selfie poput super modela. Odlikuje ga i kvalitetni 5,65-inčni 2.5D stakleni HUAWEI FullView zaslon na kojem možete uživati u prelijepim živopisnim bojama. Tanak i lagan, Huawei P Smart savršeno sjeda u vašu ruku.

HTC U11 jedan je od najmodernijih uređaja današnjice s brojnim detaljima koji ga čine savršeno funkcionalnim. Jedan od tih detalja je i Edge Sense, nov i intuitivan način interakcije s mobitelom koji vam omogućuje da samo jednim potezom fotkate, otvarate omiljene aplikacije te s lakoćom šaljete poruke u pokretu. Tu je i impresivni fotoaparat sa super brzim automatskim izoštravanjem, koji u svim uvjetima rasvjete omogućuje brzo fotkanje, oštre slike i tečne videozapise. Fotkajte se dok slušate omiljene pjesme na jednim od najnaprednijih slušalica napravljenih za osobni audiouređaj!
 

Kontaktirajte nas
Pošalji