Super 
poslovna 
priča!

Uzmite tarifu BIZNIS RASPALI uz BEZBROJ GB 
i unutar Hrvatske uživajte u neograničenim 
minutama, SMS porukama i surfanju.

Tarifa BIZNIS RASPALI već ionako pokriva sve vaše poslovne potrebe u domaćoj komunikaciji: neograničeni pozivi i poruke, surfanje uz 4G tehnologiju i gigabajta koliko vam srce poželi.

Ako ste jedan od onih koji zbog posla često komuniciraju s inozemstvom, imamo pravu stvar za vas - u tarifi BIZNIS RASPALI i promotivnoj ponudi RASPALI INOZEMNO uz BEZBROJ GB na raspolaganju su vam neograničene minute, SMS poruke i surfanje unutar Hrvatske. Za komunikaciju s drugim državama članicama EU dostupno vam je 100 minuta za pozive iz Hrvatske prema EU, neograničeni pozivi i poruke unutar EU roaminga te čak 10 GB za surfanje u EU roamingu. I sve to samo za 189 kuna mjesečno. Tako se možete opustiti, bez brige o iznenadnim velikim troškovima.

S obzirom da svaki posao ima svoje potrebe, složili smo vam dodatne razne kombinacije, a na vama je odaberete onu koja najviše odgovara potrebama vašeg poslovanja.

Želite li raspaliti inozemno i uz novi uređaj? Uz tarifu BIZNIS RASPALI u kombinaciji s dolje navedenim podatkovnim paketima možete odabrati bilo koji mobitel iz naše ponude.

Ponudu potražite na svim Tele2 prodajnim mjestima.

Navedene cijene uključuju PDV.

BIZNIS
RASPALI 1 GB
uz 100 EEA minuta

za 139 kn mjesečno
 
BIZNIS
RASPALI 5 GB
uz 100 EEA minuta

za 169 kn mjesečno
 
BIZNIS
RASPALI 10 GB
uz 100 EEA minuta
za 179 kn mjesečno 
BIZNIS
RASPALI BEZBROJ GB
uz 100 EEA minuta 
za 189 kn mjesečno 


BIZNIS
RASPALI 5 GB
uz 500 EEA minuta
za 199 kn mjesečno 
BIZNIS
RASPALI 10 GB
uz 500 EEA minuta
za 209 kn mjesečno 
BIZNIS
RASPALI BEZBROJ GB 
uz 500 EEA minuta 
za 219 kn mjesečno


BIZNIS
RASPALI BEZBROJ GB 
uz 1000 EEA minuta 
za 249 kn mjesečno

*uz BIZNIS RASPALI tarife razgovori i SMS poruke u EU roamingu su neograničene. Surfanje u EU roamingu i Hrvatskoj se troši iz podatkovnog paketa koji ste izabrali. Ako imate uključen podatkovni paket BEZBROJ GB tada vam je uz neograničeno surfanje u Hrvatskoj dodijeljeno čak 10 GB samo za surfanje u EU.