Kontakt





 
Kontakt








Kako aktivirati uslugu

E-račun

  • Online zaprimanje računa u elektronskom obliku 
  • SMS i e-mail poruka obavijesti o pristiglom računu 
  • Usluga namijenjena poslovnim korisnicima
Uslugom E-račun povećali smo sigurnost vaših podataka. Vaši mjesečni računi od sada su vam dostupni putem interneta! Uključenjem usluge E-račun, Tele2 vam dostavlja račune isključivo u elektronskom obliku.

Račun možete pregledati u PDF formatu na stranici Računi i potrošnja, unutar Moj Tele2 portala. Za uključenje usluge pristupite Moj Tele2 portalu, a Tele2 će vas odmah po izradi računa obavijestiti SMS i e-mail porukom o mogućnosti pregleda novog računa putem interneta.

Usluga E-račun je besplatna.  
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X