Kontakt

 
Kontakt
Kako aktivirati uslugu

Kontrola troškova

  • Odredite novčani iznos/maksimum za svakog korisnika
  • Ili odredite dnevni vremenski period za razgovore i usluge
  • Usluga je dostupna uz poslovne tarife

Ovo je besplatna usluga koja vam omogućuje određivanje granice potrošnje za svakoga pojedinog korisnika unutar tvrtke, i to na dva načina:


1) odredite novčani iznos koji svaki pojedini korisnik tijekom jednoga obračunskog razdoblja može potrošiti na razgovore i usluge mobilne telefonije, ili


2) odredite dnevno vremensko razdoblje u kojemu će se razgovori i usluge mobilne telefonije tretirati kao poslovni troškovi.


Svi troškovi koji prijeđu novčani limit ili oni pozivi i usluge koji su učinjeni izvan definiranoga vremenskog razdoblja obračunavat će se kao privatni troškovi zaposlenika, a računi će stizati na njihove privatne adrese. 

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X