Kontakt

 
Kontakt
Kako aktivirati uslugu

Opcija međunarodni

  • Popust od 30% na međunarodne pozive prema dvije međunarodne zone
  • Zona BiH i Zona Europe 1
  • Dostupno korisnicima s poslovnim tarifama
Opcija međunarodni omogućuje popust od 30% na međunarodne pozive prema dvije međunarodne zone: Bosna i Hercegovina i zona Europe 1 (Austrija, Češka Republika, Italija, Mađarska, Njemačka, San Marino, Slovačka, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Vatikan) za poslovne korisnike, uz mjesečnu naknadu od 30 kuna.

Opcija međunarodni aktivira se pozivom u Tele2 Službu za korisnike, putem Tele2 prodajnog predstavnika, a na tarifi Super Business i na Tele2 prodajnom mjestu.
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X