Kontakt

 
Kontakt
Kako aktivirati uslugu

Opcija ured

  • Uključeno 500 minuta nacionalnih poziva prema 5 fiksnih brojeva
  • Mjesečna naknada 10 kuna
Uz Opciju ured možete pozivati do 5 brojeva iz fiksne mreže u Hrvatskoj te iskoristiti do 500 minuta nacionalnih razgovora (više od 8 sati) prema svim tako određenim fiksnim brojevima tijekom obračunskog razdoblja za 0 kn/min. Mjesečna naknada za Opciju ured iznosi 10 kuna.

Ako tarifa koju koristite ima definiranu naplatu naknade za uspostavu poziva, ista će se primjenjivati i prilikom potrošnje minuta uključenih u Opciju ured. Opcija ured aktivira se pozivom u Tele2 Službu za korisnike ili putem Tele2 prodajnog predstavnika.
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X