Roaming paketi minuta za poslovne korisnike

 • Obnavljajući paketi minuta za korištenje u roamingu
 • Povoljniji pozivi za svijet
 • Usluga namijenjena poslovnim korisnicima
 • Opis usluge
  EU roaming

  Od 15.6.2017. primjenjuje se EU roaming regulacija kojom se reguliraju cijene u roamingu između zemalja članica EU/EEA. Više provjerite na ovim stranicama.


  Svijet roaming

  Kako bi dok putuješ svijetom razgovarao još povoljnije, pripremili smo ti četiri obnavljajuća paketa roaming minuta, koje možeš aktivirati slanjem SMS poruke s ključnom riječi na broj 13992:

  Ime paketa Uključene minute Cijena paketa Ključna riječ  za aktivaciju  Ključna riječ za deaktivaciju
  Svijet 100 minuta 100 minuta 300 kn S100MIN  STOPS100MIN
  Svijet 200 minuta 200 minuta 500 kn S200MIN  STOPS200MIN
  Svijet 500 minuta 500 minuta 1000 kn S500MIN  STOPS500MIN
  Svijet 1000 minuta 1000 minuta 2000 kn S1000MIN  STOPS1000MIN

  Vrijeme važenja paketa traje do kraja obračunskog razdoblja ili potrošnje minuta uključenih u paket, a paket se obnavlja svaki mjesec. Paket možeš deaktivirati slanjem ključne riječi iz tablice na broj 13992.

  Paketi minuta za pozive u roamingu mogu se koristiti u sljedećim zemljama:

  Afganistan , Albanija, Argentina, Armenija, Aruba, Australija, Bangladeš, Bahrain, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Crna Gora, Čile, El Salvador, Farski Otoci, Gruzija, Guernsey, Gvineja, Gvajana, Haiti, Hong Kong, Indonezija, Izrael, Japan, Jersey, Južnoafrička Republika, Južna Koreja, Kambodža, Kanada, Kazakhstan, Katar, Kina, Kirgistan, Kolumbija, Makedonija, Malezija, Mauricius, Meksiko, Nigerija, Novi Zeland, Paragvaj, Peru, Portoriko, Rusija, SAD, Saudijska Arabija, Srbija, Švicarska, Tadžikistan, Tajland, Tajvan, Tajland, Tunis, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ukrajina, Urugvaj.

  Minute iz paketa možeš koristiti isključivo kada se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja iz gornjeg popisa za upućivanje poziva prema nekoj od zemalja iz popisa i Hrvatskoj, te za primanje poziva iz bilo koje zemlje dok se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja iz popisa. Minute iz paketa ne možeš koristiti za upućivanje poziva prema nekoj od zemalja koja nije navedena na popisu bez obzira nalazi li se u međunarodnom roamingu u zemlji koja je navedena u popisu zemalja ili ne.

  Provjera stanja

  Stanje roaming paketa minuta za pretplatnike možeš provjeriti u bilo kojem trenutku slanjem ključne riječi RMIN? na broj 13992.
 • Uvjeti korištenja

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X