Kontakt

 
Kontakt
Kako aktivirati uslugu

VPN usluga

  • Besplatno komuniciranje unutar tvrtke
  • Besplatno pozivanje između mobilnih priključaka 
  • Besplatno pozivanje između mobilnih i fiksnih priključaka

Besplatno pozivanje unutar tvrtke

VPN usluga kreirana je za jednostavnije komuniciranje djelatnika unutar vaše tvrtke, uz kontrolu telekomunikacijskih troškova.

Ova usluga omogućuje vam besplatno pozivanje unutar tvrtke i mogućnost kratkog biranja - između mobilnih ili mobilnih i fiksnih uredskih brojeva tvrtke (koji se nalaze u Metronet mreži). 


Između različitih profila odaberite onaj koji najbolje odgovara korisniku pojedinog priključka, uz mogućnost zabrane pozivanja s mobitela na određene grupe brojeva.
 
Izaberite našu novu VPN uslugu, za tvrtke i obrte s 5 ili više priključaka.

Za više informacija nazovite 095 1000 500 ili pošaljite upit na kontakt obrazac, nakon čega će vas kontaktirati naš prodajni predstavnik. VPN uslugu možete aktivirati i u Tele2 Centrima.
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X