Moj Tele2

 • Upravljaj svim svojim brojevima na jednom mjestu
 • Prati trenutnu potrošnju i preuzimaj račune
 • Mijenjaj tarife, kupuj dodatne pakete i bonove 
 • Preuzmi Android i iOS aplikaciju
 • Opis usluge

  Moj Tele2 korisnički portal je tvoj osobni portal na kojem možeš saznati sve o svom korisničkom računu, pratiti svoju trenutnu potrošnju, mijenjati tarife, aktivirati dodatne pakete, kupovati bonove, aktivirati uslugu E-račun, te pregledavati i preuzimati svoje račune u PDF formatu kad god želiš i još puno, puno toga.

  Registriraj se na https://moj.tele2.hr/ i iskoristi sve pogodnosti korisničkog portala. 

  Za potpunu slobodu preuzmi Moj Tele2 aplikaciju za Android ili iOS uređaje i bez čekanja u redu i poziva, upravljaj svim svojim Tele2 brojevima na jednom profilu kad god i kako god želiš.


          

  Kako se registrirati?

  1) Na početnoj stranici moj.tele2.hr klikni na link Registracija.
  2) Upiši svoj e-mail i lozinku koju želiš koristiti za pristup u Moj Tele2.
  3) Na tvoju e-mail adresu stići će link za potvrdu registracije. Nakon što klikneš na taj link kako bi potvrdio/la svoju registraciju, moći ćeš se prijaviti na Moj Tele2.
  4) Nakon što se prijaviš na Moj Tele2 sa svojim e-mailom i lozinkom imat ćeš mogućnost dodavanja svih svojih Tele2 brojeva na tvoj Moj Tele2 profil.

  Na svoj profil možeš dodati bilo koji svoj Tele2 broj ne ovisno o tome koristiš li glasovnu tarifu ili internet tarifu, te jesi li pretplatnik ili korisnik bonova.

  Kratke upute kako se registrirati i aktivirati uslugu E-račun putem Moj Tele2 pogledaj u ovom kratkom videu:  Web SMS usluga omogućava ti da putem Moj Tele2 portala šalješ besplatne SMS poruke
  Od 20. veljače 2018. svi korisnici dobivaju 50 besplatnih SMS poruka svaki mjesec.
   
 • Uvjeti korištenja