Podatkovni paketi za bonaše

 • 300 MB za 15 ili 2 GB za 35 kuna s valjanošću 30 dana
 • 3 GB za 15 kuna s valjanošću 24 sata
 • Surfaj na 4G mreži
 • Opis usluge

  Surfaš kao da nema sutra? Uvijek ti zatreba taj MB više? Onda si na pravom mjestu. Dodatni paketi podatkovnog prometa omogućavaju ti da surfaš bez brige.

  Jednostavno odaberi podatkovni paket koji ti najviše odgovara i aktiviraj ga slanjem SMS poruke s ključnom riječi na odgovarajući kratki broj 13999.


  Podatkovni paket: 300 MB
   2 GB
  3 GB 24 SATA 
  Cijena 15 kn
  35 kn 
   15 kn
  Uključeno u paket 300 MB
   2 GB
   3 GB
  Ključna riječ za aktivaciju 300MB
   2GB
   DAN3GB
  Valjanost  30 dana  30 dana  24 sata  Uživaj u surfanju na 4G mreži u podatkovnim paketima od 2 GB i 3 GB!

 • Pitanja i odgovori
  1. Tko može aktivirati dodatne podatkovne pakete za bonaše?
  Podatkovne pakete za bonaše mogu aktivirati svi Tele2 korisnici bonova, osim korisnika na tarifama Smart 30, Smart 2013 i Mobilni internet.

  2. Nakon što potrošim paket, kako će mi se obračunavati daljnji prijenos podataka?
  Nakon što potrošiš paket, daljnji prijenos podataka obračunava se prema redovnom cjeniku. Također, prijenos podataka u međunarodnom roamingu obračunava se prema redovnom cjeniku.

  3. Ako kupim novi podatkovni paket, a nisam iskoristio/la postojeći paket, hoće li se zbrojiti iznos novog podatkovnog paketa s postojećim?
  Da, ali međusobno se zbrajaju podatkovni paketi koji imaju valjanost 30 dana te podatkovni paketi koji imaju valjanost manju od 30 dana. Ukupno imaš na raspolaganju GB iz svih paketa. Datum do kojeg možeš potrošiti GB iz podatkovnih paketa valjanosti 30 dana, produljuje se za novih 30 dana. Datum do kojeg možeš potrošiti GB iz podatkovnih paketa valjanosti manje od 30 dana, produljuje se za valjanost novog paketa koji ima valjanost manju od 30 dana.

  4. Na koji način mogu pratiti stanje i valjanost podatkovnog paketa?
  Stanje podatkovnih paketa valjanosti 30 dana možeš provjeriti biranjem kratkog broja *150# i pritiskom tipke za pozivanje. Nakon toga, odaberi i pošalji 1 za Dodatne pakete te potom 3 za stanje podatkovnih paketa valjanosti 30 dana. Kraći način unosa koda je biranjem kombinacije *150*3# te potom pritisak tipke za pozivanje.
  Stanje podatkovnih paketa valjanosti manje od 30 dana možeš provjeriti biranjem kratkog broja *150# i pritiskom tipke za pozivanje. Nakon toga, odaberi i pošalji 3 za Kratkotrajne pakete i prikazat će ti se stanje podatkovnih paketa valjanosti manje 30 dana. Kraći način unosa koda je biranjem kombinacije *150*13# te potom pritisak tipke za pozivanje. 

  5. Koja je valjanost podatkovnog paketa?
  Podatkovni paketi 300 MB i 2GB imaju valjanost 30 dana. Dnevni podatkovni paket ima valjanost 24h. Nakon što im istekne valjanost ili nakon što potrošiš sav podatkovni promet, paketi će se automatski deaktivirati. Za ponovnu aktivaciju paketa potrebno je ponovno poslati ključnu riječ na broj 13999.
 • Uvjeti korištenja

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika Web stranicom.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo Vam postaviti nekoliko kratkih pitanja o Vasem iskustvu sa web stranicom Tele2.


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala Vam što ste posjetili Tele2 stranicu!
X
Ispuni
anketu
X