Roaming paketi minuta za pretplatnike

 • Obnavljajući paketi minuta za korištenje u roamingu
 • Povoljniji pozivi za svijet
 • Usluga namijenjena pretplatnicima
 • Opis usluge
  EU roaming

  Od 15.6.2017. primjenjuje se EU roaming regulacija kojom se reguliraju cijene u roamingu između zemalja članica EU/EEA. Više provjerite na ovim stranicama.


  Svijet roaming

  Kako bi dok putuješ svijetom razgovarao još povoljnije, pripremili smo ti četiri obnavljajuća paketa roaming minuta, koje možeš aktivirati slanjem SMS poruke s ključnom riječi na broj 13992:


  Ime paketa Uključene minute Cijena paketa Ključna riječ
  Svijet 100 minuta 100 minuta 300 kn S100MIN
  Svijet 200 minuta 200 minuta 500 kn S200MIN
  Svijet 500 minuta 500 minuta 1000 kn S500MIN
  Svijet 1000 minuta 1000 minuta 2000 kn S1000MIN

  Vrijeme važenja paketa traje do kraja obračunskog razdoblja ili potrošnje minuta uključenih u paket, a paket se obnavlja svaki mjesec. Paket možeš deaktivirati slanjem ključne riječi iz tablice na broj 13992.

  Paketi minuta za pozive u roamingu mogu se koristiti u sljedećim zemljama:

  Afganistan , Albanija, Argentina, Armenija, Aruba, Australija, Bangladeš, Bahrain, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Crna Gora, Čile, El Salvador, Farski Otoci, Gruzija, Guernsey, Gvineja, Gvajana, Haiti, Hong Kong, Indonezija, Izrael, Japan, Jersey, Južnoafrička Republika, Južna Koreja, Kambodža, Kanada, Kazakhstan, Katar, Kina, Kirgistan, Kolumbija, Makedonija, Malezija, Mauricius, Meksiko, Nigerija, Novi Zeland, Paragvaj, Peru, Portoriko, Rusija, SAD, Saudijska Arabija, Srbija, Švicarska, Tadžikistan, Tajland, Tajvan, Tajland, Tunis, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ukrajina, Urugvaj.

  Minute iz paketa možeš koristiti isključivo kada se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja iz gornjeg popisa za upućivanje poziva prema nekoj od zemalja iz popisa i Hrvatskoj, te za primanje poziva iz bilo koje zemlje dok se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja iz popisa. Minute iz paketa ne možeš koristiti za upućivanje poziva prema nekoj od zemalja koja nije navedena na popisu bez obzira nalazi li se u međunarodnom roamingu u zemlji koja je navedena u popisu zemalja ili ne.

  Provjera stanja

  Stanje roaming paketa minuta za pretplatnike možeš provjeriti u bilo kojem trenutku slanjem ključne riječi RMIN? na broj 13992
  .
 • Pitanja i odgovori
  1. Što su roaming paketi minuta za pretplatnike?

  Roaming paketi minuta korisnicima omogućuju korištenje određene količine minuta prometa kada su u roamingu u više od 50 zemalja svijeta, a sve za unaprijed određeni iznos.

  2. Tko može koristiti ove pakete?

  Koristiti ih mogu privatni i poslovni pretplatnici glasovnih tarifa.

  3. Naplaćuje li se slanje SMS poruka na broj 13991 i 13992?

  Poruke su besplatne kada se šalju iz Hrvatske. Poruke poslane u roamingu se naplaćuju sukladno Cjeniku.

  4. Koliko vremena vrijedi paket od početka korištenja?

  Vrijeme važenja svih paketa je do kraja mjeseca ili potrošnje paketa, ovisi što nastupi ranije. 

  5. Obnavlja li se paket automatski nakon iskorištenja?

  Da, paketi su obnavljajući, što znači da se paket svaki mjesec ponovo reaktivira sve dok korisnik ne zatraži deaktivaciju slanjem ključne riječi STOPS100MIN, STOPS200MIN, STOPS500MIN ili STOPS1000MIN na 13992.
   
  6. Koliko paketa mogu imati istovremeno aktivno?

  U isto vrijeme moguće je imati aktivirano više različitih roaming paketa minuta Svijet. Iste pakete nije moguće imati aktivno u isto vrijeme.

  7. Ukoliko imam aktivno više paketa, koji je slijed potrošnje?

  Obnavljajući Roaming Svijet paketi imaju isti prioritet korištenja te će se koristiti po načelu vremena aktivacije, tj. prvo će se koristiti promet uključen u Roaming Svijet paketi koji je prvi aktiviran i tako redom sve do posljednje aktiviranog Roaming Svijet paketi.

  8. Kako mogu provjeriti stanje roaming paketa minuta?

  U svakom trenutku možeš provjeriti stanje preostale količine Roaming Svijet paketa minuta slanjem ključne riječi RMIN? na broj 13992.

  9. Kako mogu provjeriti trenutno aktivni paket i sve dostupne pakete?

  U svakom trenutku možeš provjeriti trenutni i sve dostupne pakete slanje slanjem ključne riječi R? na broj 13991.
   
 • Uvjeti korištenja

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika Web stranicom.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo Vam postaviti nekoliko kratkih pitanja o Vasem iskustvu sa web stranicom Tele2.


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala Vam što ste posjetili Tele2 stranicu!
X
Ispuni
anketu
X