Internet na bonove

Uz tarifu 20 GB prilagođenu tvojim surferskim potrebama uživaj u surfanju bilo gdje u Hrvatskoj.

-->

Uz Tele2 mobilni internet na bonove doista imaš svu slobodu surfanja.

Odaberi tarifu 20 GB prilagođenu tvojim surferskim potrebama i uživaj u surfanju bilo gdje u Hrvatskoj. Tarifu 20 GB možeš aktivirati slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj 13888:

• 20 GB, cijena: 70 kn, ključna riječ za aktivaciju: 20GB
• 
Tarifa vrijedi 30 dana
• Do 10 Mbps na bilo kojoj lokaiji u RH

Tridesetog dana trajanja tarife 20GB, tarifa će se automatski reaktivirati ako na računu imaš dovoljno sredstava. Ako u trenutku isteka tarife nemaš dovoljno sredstava na računu, automatska reaktivacija tarife 20 GB primijenit će se odmah po prvoj uplati sredstava dostatnih za aktivaciju ako od isteka tarife nije prošlo više od 45 dana. Ako ne želiš reaktivirati tarifu, možeš zaustaviti sljedeću automatsku reaktivaciju slanjem ključne riječi STOP na broj 13880.
  

Kvaliteta mobilne usluge ovisi o opterećenosti mreže, jačini signala i karakteristikama uređaja te nije moguće garantirati minimalnu brzinu niti dostupnost usluge u svako doba i na svakoj lokaciji.

Cjenik telekomunikacijskih usluga


Uvjeti korištenja


Najčešća pitanja

1. Gdje mogu kupiti Tele2 Mobilni internet na bonove? 
Tele2 Mobilni internet na bonove možeš kupiti u Tele2 web shopu. Osim toga, dostupan je i u Tele2 centrima, na Tele2 prodajnim mjestima te u trgovinama informatičke opreme. 

2. Kupio/la sam Start paket Mobilni internet na bonove. Koliko kuna imam na računu i koja mi je tarifa aktivna? 
Na računu imaš početnih 10 kn i 50 MB prometa koje možeš iskoristiti u roku od 10 dana od dana aktivacije. Aktivna ti je tarifa Mobilni internet Start. 

3. Koje su cijene tarife za Mobilni interneta na bonove? 
Tele2 ima u ponudi tarifu od 20 GB za 70 kn uz valjanost tarife 30 dana i obračunsku jedinicu 10kB. Ako odabereš surfanje izvan tarife, onda je cijena prijenosa podataka od 0,45kn/MB uz obračunsku jedinicu 10kB. Cijena SMS  poruka je 0,45 kn 

4. Kako mogu aktivirati tarifu? 
Tarifa se može aktivirati SMS porukom, slanjem ključne riječi 20Gb na broj 13888, na adresi http://bit.do/gigabajti ili na portalu Moj Tele2. Pristup objema stranicama besplatan je za korisnike Mobilnog interneta na bonove, a SMS poruka prema broju 13888 naplaćuje se po cijeni SMS poruke iz tarife.

5. Mogu li aktivirati tarifu prije isteka valjanosti od 30 dana?
Da, moguće je aktivirati tarifu prije isteka valjanosti od 30 dana.

6. Što se događa ako prođe datum isteka tarife, a nisu potrošeni svi podaci iz tarife? 
U slučaju da je istekao datum valjanosti tarife, tarifa će se automatski reaktivirati ako imaš dovoljno sredstava na računu te ćeš ponovo dobiti 20GB u trajanju 30 dana. U slučaju da nemaš dovoljno sredstava na računu, preostali promet se gubi, a tarifa se mijenja u Mobilni Internet s blokiranjem surfanja čije cijene možeš provjeriti u Cjeniku.

7. Zašto mi je surfanja onemogućeno?
Ako ti je surfanje onemogućeno to je zato jer ti želimo pružiti potpunu kontrolu troškova. Drugim riječima, onemogućili smo da surfanjem izvan tarife gdje je cijena megabajta najpovoljnija, potrošiš novce na računu. Kad se dogodi da potrošiš sve megabajte unutar svih paketa i tarife, blokirat ćemo ti surfanje i preusmjerit ga na besplatnu stranicu http://bit.do/gigabajti gdje ćeš moći odabrati želiš li aktivirati novu tarifu ili nastaviti surfati po cijeni od 0,45kn/MB. Na toj istoj stranici možeš nadoplatiti svoj račun bonom i provjeriti stanje računa. Stranici ujedno možeš pristupiti u svakom trenutku.

8. Odabrao sam surfanje po cijeni od 0,45kn/MB. Hoće li mi se u nekom trenutku blokirati surfanje?
Nakon što odabereš surfanje po cijeni od 0,45kn/MB, omogućit ćemo ti surfanje na tarifi koja se zove Mobilni Internet uz mogućnost surfanja i ono ti neće biti blokirano sve dok imaš dovoljno kuna ili bonus kuna na računu. Kupovinom jedne od novih tarifa, kontrola troškova uz blokiranje surfanja će ti biti ponovo omogućena.

9. Koja je 4G brzina dostupna u tarifi 20 GB?
U tarifi 20 GB dostupna je brzina do 10 Mbit/s na 4G mreži.

10. Kako mogu provjeriti stanje računa? 
Stanje računa moguće je provjeriti slanjem ključne riječi STANJE na besplatni 13880, na internetskoj adresi http://bit.do/gigabajti ili na portalu Moj Tele2. Pristup objema stranicama besplatan je za korisnike Mobilnog interneta na bonove. Na istim adresama moguće je aktivirati tarifu te obnoviti račun. 

11. Kako mogu provjeriti preostale megabajte? 
Preostale megabajte možeš provjeriti slanjem ključne riječi STANJE na besplatni 13880 ili na portalu Moj Tele2. 

12. Hoće li mi se tarifa automatski reaktivirati ako imam dovoljno novaca na računu? 
Da, tarifa će se automatski reaktivirati ako na računu imaš dovoljno sredstava. Ako ne želiš da ti se tarifa reaktivira, prije njenog isteka moraš se prebaciti na tarifu Mobilni Internet uz blokiranje surfanja slanjem ključne riječi MI2017 na 13888.
Ako u trenutku isteka tarife nemaš dovoljno sredstava na računu, automatska reaktivacija tarife 20 GB primijenit će se odmah po prvoj uplati sredstava dostatnih za aktivaciju ako od isteka tarife nije prošlo više od 45 dana. Ako ne želiš reaktivirati tarifu, možeš zaustaviti sljedeću automatsku reaktivaciju slanjem ključne riječi STOP na broj 13880. 

13. Što ako aktiviram tarifu prije isteka mog računa za Mobilni internet na bonove? 
Ako je datum isteka računa kraći od trajanja tarife (manje od 30 dana) aktivacija tarife produljit će valjanost računa na 30 dana od datuma aktivacije tarife.

14. Što sadrži Start paket Mobilnog interneta na bonove? 
Mobilni internet start paket sadrži: SIM karticu s uključenih 10 kn i 50 MB na Tele2 računu te Upute o korištenju.