Tele2
 
Kontakt

 
Kontakt
Samsung Galaxy Tab A 2016 10,1" (T585N) LTE

  • 30 GB za 139 kn mjesečno 
  • Uz uređaj po povoljnoj cijeni
  • Surfaj 4G brzinama do čak 150 Mbit/s
Više o tarifi

Sažetak

Tarifa
TRIDESET GB - 4G DO 150 MBIT/S
139 kn/mj
Opcija uređaj: 100 kn/mj
Paket mjesečno: 239 kn/mj
Naknada za pristup mreži: 10 kn/mj
Ukupno mjesečno: 249 kn/mj
Uređaj jednokratno: 111 kn
Jednokratna cijena uređaja na prodajnom mjestu: 111 kn

PDV uključen u cijenu.

Uređaj trenutno nije raspoloživ u webshopu.
Molimo potražite ga na Tele2 prodajnim mjestima.

Opis i karakteristike uređaja

WUXGA zaslon od 10.1 inča pruža izvanrednu jasnoću koja gledanje filmova i igranje igara na Samsung Galaxy Tabu A 2016 čini iznimnim iskustvom.

Sada se vaši pozivi i obavijesti s društvenih mreža prosljeđuju izravno s pametnog telefona na tablet. Uz to, možete koristiti brze odgovore i odmah odgovoriti te pratiti dolazne obavijesti u Dashboard načinu rada.

U tren oka promijenite način gledanja vašeg sadržaja. Jednostavno putem Wi-Fi direct veze gledajte i dijelite sadržaje naizmjenično na televizoru i tabletu bez muke i neurednih žica.

Uz šire ploče za crtanje i poboljšane zvučne efekte, Kids Mode 4.0 je optimiziran kako bi oslobodio kreativnu stranu djeteta. Također, budite bez brige jer možete zaključati aplikacije i podesiti vrijeme upotrebe.

Sve Tele2 proizvode možeš kupiti online u našem web shopu, a sve što trebaš učiniti je u padajućem izborniku odabrati tarifu koju želiš, potom odabrati želiš li pretplatu bez ugovorne obveze ili s ugovornom obvezom (na 12 ili 24 mjeseca) i na kraju, odlučiti želiš li punu cijenu uređaja platiti odjednom (bez Opcije uređaj) ili želiš dio cijene platiti odmah, a ostatak iznosa na rate putem Opcije uređaj (na 12 ili 24 rate).

U sažetku s desne strane pogledaj kalkulaciju za svoju odabranu kombinaciju i ako ti sve odgovara, potvrdi odabir te dovrši svoju kupovinu. Nakon što završiš s kupovinom u web shopu na tvoj e-mail stići će potvrda o uspješno kreiranoj narudžbi i link za praćenje pošiljke. Dostava proizvoda kupljenih u Tele2 web shopu je besplatna, plaćanje sigurno, a isporuka je u roku od 3 do 5 radnih dana. Jedino što se od tebe traži je da osobno preuzmeš kupljeni paket.

Opcija uređaj je usluga koja ti omogućava kupovinu uređaja "na rate" preko tvog računa za Tele2 telekomunikacijske usluge i iskazuje se kao mjesečna naknada za Opciju uređaj na Tele2 računu. Primjerice, ako imaš tarifu Deset GB i Opciju uređaj 25 kn, iskazani iznos mjesečnih naknada na računu bit će 124 kn za tarifu Deset GB i 25 kn za Opciju uređaj.

Na koliko mjeseci se može uzeti Opcija uređaj?
Uz tarifu bez ugovorne obveze Opciju uređaj možeš uzeti na 12 ili 24 mjeseca. Uz tarifu s ugovornom obvezom na 12 mjeseci Opciju uređaj možeš uzeti na 12 mjeseci. Uz tarifu s ugovornom obvezom na 24 mjeseca Opciju uređaj možeš uzeti na 12 ili 24 mjeseca. Ako odabereš kombinaciju bez Opcije uređaj tada punu cijenu uređaja plaćaš odjednom neovisno o tome je li riječ o tarifi sa ili bez ugovorne obveze. Cijena uređaja bit će ti povoljnija ako odabereš tarifu s ugovornom obvezom.

Uz koje tarife i koje telefone se može uzeti Opciju uređaj?
Opciju uređaj možeš uzeti uz bilo koju tarifu i uz bilo koji telefon iz naše ponude. Svakom uređaju u ponudi dodijeljena je jedna Opcija uređaj ovisno o broju mjeseci otplate, mjesečnoj naknadi tarife i tome uzimaš li ugovornu obvezu ili ne. Iznosi mjesečne naknade za Opciju uređaj definirani su Cjenikom Tele2 usluga, a mjesečna naknada za Opciju uređaj u mjesecu aktivacije obračunava se razmjerno broju dana korištenja u tom mjesecu.

Što u slučaju raskida ugovora?
Ako želiš prestati koristiti Opciju uređaj, to možeš učiniti ali u tom slučaju imaš obvezu podmiriti sve preostale rate, tj. Opcije uređaj jednokratno.

Proizvode kupljene u web shopu možeš platiti gotovinom prilikom pouzeća, jednokratno kreditnim karticama (Diners, VISA, Mastercard i American Express), te Maestro i Visa debitnim karticama.
Dostava proizvoda je besplatna, a isporuka je u roku od 3 do 5 radnih dana.
Status dostave u svakom trenutku možeš provjeriti i putem naše web stranice na linku Status narudžbe  ili preko web stranice dostavne službe Overseas Express na linku Track and Trace

Kupovina u Tele2 webshopu je potpuno sigurna. Svi tvoji osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade. Tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere "Verified by Visa" i "MasterCard SecureCode" kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima. Podaci se putem payment gatewaya prosljeđuju poslovnoj banci na autorizaciju, a prijenos osjetljivih podataka je zaštićen enkripcijom.

Sigurno plaćanje
Besplatna dostava
u roku od 3-5 radnih
dana
Najpovoljnije cijene
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu X
Mreža i
pokrivenost X