Samsung Galaxy Tab S3 9,7" LTE

Opis uređaja

___________________________________________

Vrhunska reprodukcija 4K video zapisa u HDR tehnologiji
Galaxy Tab S3 dolazi sa 9.7 inčnim Super AMOLED zaslonom, te donosi vrhunsku Galaxy tehnologiju, a zahvaljujući podršci za prikaz slike visokog dinamičkog raspona (HDR) omogućava reprodukciju video zapisa u HDR tehnologiji (10-bitna boja) za realističan prikaz boja i živopisan digitalni sadržaj. 
Samsung Galaxy Tab S3 podiže mobilnu zabavu na novi razinu pružajući korisnicima osjećaj kao da su u kinu uz 4K reprodukciju video zapisa i zapanjujući Super AMOLED zaslon. Dodatno, Galaxy Tab S3 je prvi tablet tvrtke Samsung s ugrađenim četverostrukim stereo zvučnicima tvrtke AKG by HARMAN, za vrhunsko iskustvo gledanja i slušanja. A uz partnere sadržaja poput Amazona, korisnici mogu uživati u izravnom pristupu originalnim video zapisima u HDR tehnologiji.

Samsung Flow - rješenje za jednostavniji radu  pokretu
Samsung Flow koristi biometrijsku autentifikaciju prilikom prijave te može bežično povezati kompatibilne uređaje kako bi se dokumenti sigurno prenijeli s prijenosnog uređaja na tablet. On također sinkronizira poruke i obavijesti, kako korisnici nikad ne bi propustili važnu poruku, bilo da koriste pametni telefon ili tablet. 
S Pen - prirodno iskustvo pisanja
Posljednja novost je poboljšana olovka S Pen, za prirodno iskustvo pisanja, zahvaljujući tanjem vrhu promjera 0,7 milimetara i pojačanoj osjetljivosti pritiska. S Pen također uključuje korisne značajke poput Screen Off Memo, za brzo zapisivanje bilješki, PDF Annotation za jednostavno uređivanje dokumenata i crtanje na profesionalnoj razini uz pomoć alata za unaprijeđeno crtanje.
Kamere za izradu fotografija visoke kvalitete
Novi tablet nastavlja tradiciju tvrtke Samsung u isporuci inovativne Galaxy tehnologije, uključujući stražnju kameru od 13 megapiksela s autofokusom i pet-megapiskelnu prednju kameru za izradu visokokvalitetnih fotografija. Galaxy Tab S3 također ima mogućnost proširenja memorije i veću energetsku učinkovitost uz sposobnost brzog punjenja, a podržava do 12 sati neprekinute reprodukcije video zapisa. Uređaj podržava i Pogo tipkovnicu, bez potrebe za dodatnim punjenjem ili uparivanjem.
Za igru u pokretu
Optimiziran za igru u pokretu, Galaxy Tab S3 sadrži Vulkan API za vrhunsku grafiku i Game Launcher za poboljšano korisničko sučelje i personalizirano gaming iskustvo, kao i Do Not Disturb način rada za neometano igranje. 
___________________________________________

Prvo odaberi želiš li mobilni internet uz pretplatu ili na bonove.

Mobilni internet uz pretplatu:

Ako želiš Internet uređaj uz pretplatu, u padajućem izborniku odaberi tarifu koju želiš. Potom odaberi želiš li pretplatu s ugovornom obvezom na 12 ili 24 mjeseci.

Ako kupuješ tablet ili router i odabereš ugovornu obvezu na 24 mjeseca, možeš birati kako ćeš plaćati uređaj:

Bez Opcije uređaj
– odmah plaćaš punu cijenu uređaja.

Niži iznos opcije uređaj
– opcija uređaj sa nižom mjesečnom ratom, ali većim iznosom koji se plaća odmah.

Viši iznos opcije uređaj -
opcija uređaj sa višom mjesečnom ratom, ali manjim iznosom koji se plaća odmah.

Ako naručiš Start paket Mobilni internet uz pretplatu, u njemu ćeš dobiti SIM karticu s odabranom internet tarifom bez ugovorne obveze.

Mobilni internet na bonove

Ako želiš uređaj na bonove, u padajućem izborniku odaberi tarifu koju želiš i pogledaj koju ključnu riječ trebaš poslati na 13888 za aktivaciju željene tarife.
Ako naručiš Start paket Mobilni internet na bonove, u njemu ćeš dobiti SIM karticu s Osnovnom tarifom koju možeš promijeniti slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj 13888.
U sažetku s desne strane pogledaj svoju odabranu kombinaciju i ako ti sve odgovara, potvrdi odabir te dovrši svoju kupovinu. Nakon što završiš s kupovinom u web shopu, na tvoj e-mail stići će potvrda o kreiranoj narudžbi i link za praćenje pošiljke.

Zašto kupovati putem Tele2 webshopa?

Dostava proizvoda je besplatna, plaćanje sigurno, a isporuka je u roku od 3 do 5 radnih dana.

1. Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom:

Za sve narudžbe.

Podržane kreditne kartice:
- Visa (osim Visa Electron kartice jer ne podržava 3D secure protokol)
- MasterCard
- American Express 
- Diners


Podržane debitne kartice:
- Visa (koja podržava 3D secure protokol)
- Maestro

Molimo vas da provjerite imate li dovoljno sredstava na računu te je li online plaćanje podržano od strane izdavatelja (banke) vaše kreditne ili debitne kartice.2. Plaćanje pouzećem

Za narudžbe s opcijom uređaj 75kn i niže.
Vrijedi i za narudžbe s opcijom uređaj 0 kn.


__________________________________________

Status dostave u svakom trenutku možeš provjeriti i putem naše web stranice na linku Status narudžbe  ili preko web stranice dostavne službe Overseas Express na linku Track and Trace.

Kupovina u Tele2 webshopu je potpuno sigurna. Svi tvoji osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade. Tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere "Verified by Visa" i "MasterCard SecureCode" kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima. Podaci se putem payment gatewaya prosljeđuju poslovnoj banci na autorizaciju, a prijenos osjetljivih podataka je zaštićen enkripcijom.

Sigurno
plaćanje

Besplatna
dostava

Najpovoljnije
cijene

Info

Kupovina u Tele2 webshopu trenutno nije moguća zbog redovitog održavanja sustava. Molimo, pokušajte kasnije.
Ok

Prijenos broja u Tele2

Upiši broj koji želiš prenijeti u Tele2. Na tvoj broj dobiti ćeš SMS poruku koja sadrži šesteroznamenkasti kod za provjeru...
Koji je moj OIB?
Tvoj OIB nam je potreban zbog prijenosa broja u Tele2 mrežu.
Ukoliko narudžba nije realizirana, tvoj OIB neće biti obrađen.