Start paket Mobilni internet na bonove

Start paket Mobilni internet na bonove

Sažetak

Opis uređaja

Tele2 mobilni internet na bonove omogućuje ti jednostavan i brz pristup internetu s računala bilo gdje i bilo kada, bez sklapanja ugovornog odnosa.

Kupnjom Start paketa Mobilni internet na bonove aktivirana je Start tarifa s uključenih 10 kuna i 50 MB prometa, nakon čega cijena jednog MB iznosi 1 kn.

Za super povoljan mobilni internet na bonove kreirali smo posebne podatkovne opcije: Opcija S za 15 kn uključuje 200 MB, Opcija M za 35 kn uključuje 500 MB, Opcija L za 50 kn uključuje 1 GB, dok Opcija XL za 90 kn uključuje 3 GB.

Opcije se mogu aktivirati slanjem SMS poruke sa ključnom riječi pojedine opcije na broj 888, a SMS poruka prema broju 888 naplaćuje se po cijeni SMS poruke iz tarife korisnika.

Mobilni internet na bonove dostupan je u Tele2 web shopu, Tele2 centrima i na Tele2 prodajnim mjestima te u poslovnicama Hrvatske pošte.
 • Kako kupiti?

  Sve Tele2 proizvode možeš kupiti online u našem web shopu, a sve što trebaš učiniti je odabrati želiš li mobilni internet uz pretplatu ili na bonove.

  Mobilini internet uz pretplatu:

  Ukoliko želiš uređaj uz pretplatu u padajućem izborniku odabrati tarifu koju želiš, potom odabrati želiš li pretplatu s ugovornom obvezom na 12 ili 24 mjeseca i na kraju, odlučiti želiš li punu cijenu uređaja platiti odjednom (bez Opcije uređaj) ili želiš dio cijene platiti odmah, a ostatak iznosa na rate putem Opcije uređaj (na 12 ili 24 rate).

  Ukoliko naručiš  Start paket Mobilni internet uz pretplatu u njemu ćeš dobiti SIM karticu s odabranom internet tarifom bez ugovorne obveze.

  Mobilini internet na bonove:

  Ukoliko želiš uređaj na bonove u padajućem izborniku odaberi tarifu koju želiš i pogledaj koju ključnu riječ trebaš poslati na 13888 za aktivaciju željene tarife.

  Ukoliko naručiš Start paket Mobilni internet na bonove u njemu ćeš dobiti SIM karticu s Osnovnom tarifom koju možeš promijeniti slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj  13888.

  U sažetku s desne strane pogledaj svoju odabranu kombinaciju i ako ti sve odgovara, potvrdi odabir te dovrši svoju kupovinu. Nakon što završiš s kupovinom u web shopu na tvoj e-mail stići će potvrda o uspješno kreiranoj narudžbi i link za praćenje pošiljke.
  Dostava proizvoda kupljenih u Tele2 web shopu je besplatna, plaćanje sigurno, a isporuka je u roku od 2 do 3 radna dana. Jedino što se od tebe traži je da osobno preuzmeš kupljeni paket.

 • Načini plaćanja i dostava

  Proizvode kupljene u web shopu možeš platiti gotovinom prilikom pouzeća, jednokratno kreditnim karticama (Diners, VISA, Mastercard i American Express), te Maestro i Visa debitnim karticama.
  Dostava proizvoda je besplatna, a isporuka je u roku od 2 do 3 radna dana.
  Status dostave u svakom trenutku možeš provjeriti i putem naše web stranice na linku Status narudžbe  ili preko web stranice dostavne službe Overseas Express na linku Track and Trace

 • Sigurnost plaćanja

  Kupovina u Tele2 webshopu je potpuno sigurna. Svi tvoji osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade. Tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere "Verified by Visa" i "MasterCard SecureCode" kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima. Podaci se putem payment gatewaya prosljeđuju poslovnoj banci na autorizaciju, a prijenos osjetljivih podataka je zaštićen enkripcijom.

Sigurno
plaćanje
Besplatna dostava
u roku od 2-3 dana
Najpovoljnije
cijene

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X