Start paket Mobilni internet na bonove

Start paket Mobilni internet na bonove
Poseban popust – tarifa BEZBROJ GB već od 149 kn/mj za sve postojeće korisnike Tele2 glasovnih tarifa RASPALI, EKIPNA ili ČISTO-TRISTO.
Popust će se automatski prikazati nakon što u procesu kupnje upišeš svoj OIB.

Sažetak

Opis uređaja

Tele2 mobilni internet na bonove omogućuje ti jednostavan i brz pristup internetu s računala bilo gdje i bilo kada, bez sklapanja ugovornog odnosa.

Kupnjom Start paketa Mobilni internet na bonove aktivirana je Start tarifa s uključenih 10 kuna i 50 MB prometa, nakon čega cijena jednog MB iznosi 1 kn.

Za super povoljan mobilni internet na bonove kreirali smo posebne podatkovne opcije: Opcija S za 15 kn uključuje 200 MB, Opcija M za 35 kn uključuje 500 MB, Opcija L za 50 kn uključuje 1 GB, dok Opcija XL za 90 kn uključuje 3 GB.

Opcije se mogu aktivirati slanjem SMS poruke sa ključnom riječi pojedine opcije na broj 888, a SMS poruka prema broju 888 naplaćuje se po cijeni SMS poruke iz tarife korisnika.

Mobilni internet na bonove dostupan je u Tele2 web shopu, Tele2 centrima i na Tele2 prodajnim mjestima te u poslovnicama Hrvatske pošte.
 • Kako kupiti?

  Prvo odaberi želiš li mobilni internet uz pretplatu ili na bonove.

  Mobilni internet uz pretplatu:

  Ako želiš Internet uređaj uz pretplatu, u padajućem izborniku odaberi tarifu koju želiš. Potom odaberi želiš li pretplatu s ugovornom obvezom na 12 ili 24 mjeseci.

  Ako kupuješ tablet ili router i odabereš ugovornu obvezu na 24 mjeseca, možeš birati kako ćeš plaćati uređaj:

  Bez Opcije uređaj
  – odmah plaćaš punu cijenu uređaja.

  Niži iznos opcije uređaj
  – opcija uređaj sa nižom mjesečnom ratom, ali većim iznosom koji se plaća odmah.

  Viši iznos opcije uređaj -
  opcija uređaj sa višom mjesečnom ratom, ali manjim iznosom koji se plaća odmah.

  Ako naručiš Start paket Mobilni internet uz pretplatu, u njemu ćeš dobiti SIM karticu s odabranom internet tarifom bez ugovorne obveze.

  Mobilni internet na bonove

  Ako želiš uređaj na bonove, u padajućem izborniku odaberi tarifu koju želiš i pogledaj koju ključnu riječ trebaš poslati na 13888 za aktivaciju željene tarife.
  Ako naručiš Start paket Mobilni internet na bonove, u njemu ćeš dobiti SIM karticu s Osnovnom tarifom koju možeš promijeniti slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj 13888.
  U sažetku s desne strane pogledaj svoju odabranu kombinaciju i ako ti sve odgovara, potvrdi odabir te dovrši svoju kupovinu. Nakon što završiš s kupovinom u web shopu, na tvoj e-mail stići će potvrda o kreiranoj narudžbi i link za praćenje pošiljke.

  Zašto kupovati putem Tele2 webshopa?

  Dostava proizvoda je besplatna, plaćanje sigurno, a isporuka je u roku od 3 do 5 radnih dana.

 • Načini plaćanja i dostava

  1. Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom:
  Za sve narudžbe.

  Podržane kreditne kartice:
  - Diners
  - MasterCard
  - American Express 
  - Visa (osim Visa Electron kartice jer ne podržava 3D secure protokol)

  Podržane debitne kartice:
  - Maestro
  - Visa (koja podržava 3D secure protokol)

  Napomena: Prezime sa kreditne ili debitne kartice treba odgovarati prezimenu u narudžbi.
  Molimo vas da provjerite imate li dovoljno sredstava na računu te je li online plaćanje podržano od strane izdavatelja (banke) vaše kreditne ili debitne kartice.

  2. Plaćanje pouzećem
  Za narudžbe s opcijom uređaj 75kn i niže

  __________________________________________

  Status dostave u svakom trenutku možeš provjeriti i putem naše web stranice na linku Status narudžbe  ili preko web stranice dostavne službe Overseas Express na linku Track and Trace.

 • Sigurnost plaćanja

  Kupovina u Tele2 webshopu je potpuno sigurna. Svi tvoji osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade. Tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere "Verified by Visa" i "MasterCard SecureCode" kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima. Podaci se putem payment gatewaya prosljeđuju poslovnoj banci na autorizaciju, a prijenos osjetljivih podataka je zaštićen enkripcijom.

Sigurno
plaćanje
Besplatna dostava
Najpovoljnije
cijene

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X