Start paket Mobilni internet

Start paket Mobilni internet

Sažetak

Opis uređaja

Želiš nabaviti svoj prvi tablet, a uz to i mobilni internet? Nema problema! Odaberi jedan od tablet uređaja iz ponude i tarifu s dovoljno podatkovnog prometa za bezbrižno surfanje.

Postani korisnik Tele2 mobilnog interneta uz pretplatu - pronađi za sebe savršenu tarifu i upotpuni ju uređajem idealnim za sve tebi najdraže sadržaje! Surfaj, gledaj filmove, pregledavaj slike i komentiraj, čitaj mailove posvuda i u svako vrijeme.
 • Kako kupiti?

  Sve Tele2 proizvode možeš kupiti online u našem web shopu, a sve što trebaš učiniti je odabrati želiš li mobilni internet uz pretplatu ili na bonove.

  Mobilini internet uz pretplatu:

  Ukoliko želiš uređaj uz pretplatu u padajućem izborniku odabrati tarifu koju želiš, potom odabrati želiš li pretplatu s ugovornom obvezom na 12 ili 24 mjeseca i na kraju, odlučiti želiš li punu cijenu uređaja platiti odjednom (bez Opcije uređaj) ili želiš dio cijene platiti odmah, a ostatak iznosa na rate putem Opcije uređaj (na 12 ili 24 rate).

  Ukoliko naručiš  Start paket Mobilni internet uz pretplatu u njemu ćeš dobiti SIM karticu s odabranom internet tarifom bez ugovorne obveze.

  Mobilini internet na bonove:

  Ukoliko želiš uređaj na bonove u padajućem izborniku odaberi tarifu koju želiš i pogledaj koju ključnu riječ trebaš poslati na 13888 za aktivaciju željene tarife.

  Ukoliko naručiš Start paket Mobilni internet na bonove u njemu ćeš dobiti SIM karticu s Osnovnom tarifom koju možeš promijeniti slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj  13888.

  U sažetku s desne strane pogledaj svoju odabranu kombinaciju i ako ti sve odgovara, potvrdi odabir te dovrši svoju kupovinu. Nakon što završiš s kupovinom u web shopu na tvoj e-mail stići će potvrda o uspješno kreiranoj narudžbi i link za praćenje pošiljke.
  Dostava proizvoda kupljenih u Tele2 web shopu je besplatna, plaćanje sigurno, a isporuka je u roku od 2 do 3 radna dana. Jedino što se od tebe traži je da osobno preuzmeš kupljeni paket.

 • Što je opcija uređaj?

  Opcija uređaj je usluga koja ti omogućava kupovinu uređaja "na rate" preko tvog računa za Tele2 telekomunikacijske usluge i iskazuje se kao mjesečna naknada za Opciju uređaj na Tele2 računu. Primjerice, ako imaš tarifu Deset GB i Opciju uređaj 20 kn, iskazani iznos mjesečnih naknada na računu bit će 99 kn za tarifu Deset GB i 20 kn za Opciju uređaj, što je ukupno 119 kn mjesečno.

  Na koliko mjeseci se može uzeti Opcija uređaj?
  Uz tarifu s ugovornom obvezom na 12 mjeseci Opciju uređaj možeš uzeti na 12 mjeseci.
  Uz tarifu s ugovornom obvezom na 24 mjeseca Opciju uređaj možeš uzeti na 12 ili 24 mjeseca.
  Ako odabereš kombinaciju bez Opcije uređaj tada punu cijenu uređaja plaćaš odjednom.
  Cijena uređaja bit će ti povoljnija ako odabereš tarifu s ugovornom obvezom.

  Uz koje tarife i koje telefone se može uzeti Opciju uređaj?
  Opciju uređaj možeš uzeti uz bilo koju tarifu i uz bilo koji telefon iz naše ponude. Svakom uređaju u ponudi dodijeljena je jedna Opcija uređaj ovisno o broju mjeseci otplate. Iznosi mjesečne naknade za Opciju uređaj definirani su Cjenikom Tele2 usluga, a mjesečna naknada za Opciju uređaj u mjesecu aktivacije obračunava se razmjerno broju dana korištenja u tom mjesecu.

  Što u slučaju raskida ugovora?
  Ako želiš prestati koristiti Opciju uređaj, to možeš učiniti ali u tom slučaju imaš obvezu podmiriti sve preostale rate, tj. Opcije uređaj jednokratno.

 • Načini plaćanja i dostava

  Proizvode kupljene u web shopu možeš platiti gotovinom prilikom pouzeća, jednokratno kreditnim karticama (Diners, VISA, Mastercard i American Express), te Maestro i Visa debitnim karticama.
  Dostava proizvoda je besplatna, a isporuka je u roku od 2 do 3 radna dana.
  Status dostave u svakom trenutku možeš provjeriti i putem naše web stranice na linku Status narudžbe  ili preko web stranice dostavne službe Overseas Express na linku Track and Trace

 • Sigurnost plaćanja

  Kupovina u Tele2 webshopu je potpuno sigurna. Svi tvoji osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade. Tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere "Verified by Visa" i "MasterCard SecureCode" kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima. Podaci se putem payment gatewaya prosljeđuju poslovnoj banci na autorizaciju, a prijenos osjetljivih podataka je zaštićen enkripcijom.

 • Kako raskinuti ugovor?

  Raskid pretplatničkog ugovora možete zatražiti:

  - slanjem obavijesti o raskidu na adresu:
  Tele2 d.o.o.
  Ulica grada Vukovara 269D
  10000 Zagreb,
  n/r Webshop Prodaja
  - potpisivanjem zahtjeva za raskid Ugovora na ovlaštenom prodajnom mjestu,
  - faksom na broj 095 1000 445 za Privatne korisnike, te za Poslovne korisnike 095 1000 448,
  - web formom na stranici Podrške za korisnike
  - elektroničkim putem na adresu prigovori_web_hr@tele2.com.

  Pri tome ste dužni priložiti sljedeću dokumentaciju: pisani zahtjev za raskid i odgovarajuću identifikacijsku dokumentaciju (preslika obje strane osobne iskaznice).

   

   

Sigurno
plaćanje
Besplatna dostava
u roku od 2-3 dana
Najpovoljnije
cijene

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X