Ponuda za nove korisnike koji žele ugovoriti novu pretplatu.

Ponuda za postojeće korisnike bonova koji žele prijeći na pretplatu.

Ponuda za korisnike drugih mreža koji žele prenijeti broj i postati Tele2 pretplatnici.
Detalji o prijenosu broja i sadašnjem operateru unose se u zadnjem koraku kupovine.

Ponuda za postojeće korisnike koji žele produljiti pretplatu ili dodati ugovornu obvezu na svoju pretplatu.
Klikni Odaberi i provjeri imaš li dodatne pogodnosti za produljenje pretplate.

Sigurno plaćanje Besplatna dostava u roku od 2-3 dana Najpovoljnije cijene

Coolpad Porto S Dual SIM White

Opis uređaja

Coolpad Porto D Dual SIM donosi vrhunska 5" HD kvalitetu slike te izuzetno tanak dizajn od tek 7,6 mm. Ne propusti niti jedan detalj s prekrasnim zaslonom HD rezolucije (1280 x 720), koji sadrži čak 294 piksela po inču. Tu je i inovativni Miravision sustav koji ti pomaže da poboljšaš kvalitetu slike zaslona da bude najugodnija za tvoj vid.

Porto S jedan je od najtanjih mobitela u svojoj kategoriji, no nemoj dopustiti da te izgled zavara jer se u njemu nalazi moćan quad-core Mediatek procesor. 

Karakteristike

GSM frekvencija 900 1800 1900 MHz
UMTS frekvencija 900 2100 MHz
Dimenzije 7,60x143x72 mm
Težina 125 g
Kućište touch
Glavni zaslon IPS kapacitativni dodirnik, 720x1280 px, 16M boja
Pomoćni zaslon Ne
OS Android
GPS Da
Video player Da
FM radio Ne
MP3 player Da
Imenik Da
Interna memorija do 8 GB (korisničke i sistemske memorije), 1 GB RAM + MicroSD do 64 GB
Memorijska kartica microSD
GPRS Da
EDGE Da
3G Da
HSDPA Da
HSUPA Da
DLNA Ne
NFC Ne
4G Da
WiFi Da
USB Ne
Bluetooth Da
Wi-Fi hotspot Da
Foto aparat 8 MP, autofokus
Baterija Li-Polimer, 2000 mAh
Max. trajanje razgovora do 7 sati
Max. vrijeme čekanja do 150 sati
Sadržaj pakiranja telefon, slušalice, podatkovni kabel, punjač, korisničke upute
Ostalo
 • Zaslon:5", QHD 1280x720 točaka
 • OS: Android OS v5.1.1 (Lollipop)
 • Procesor: Četvero-jezgreni 1 GHz Mediatek (MT6735P)
 • Grafička obrada: Mali-T720
 • Memorija: do 8 GB (korisničke i sistemske memorije), 1 GB RAM + MicroSD do 64 GB
 • Prijenos podataka: GSM, EDGE, UMTS, HSPA+ do 42,2 Mb/s, LTE (CAT 4), Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot
 • Kamera: 8 MP s autofokusom i LED bljeskalicom
 • Sekundarna kamera: 2 MP
 • Video: omogućeno FHD 1080p (30 fps) snimanje
 • Reprodukcija medija: AAC, AAC+, AMR-NB, AMR-WB, eAAC+, MP3, MIDI, OGG, WAV, MPEG-4, H.263, H.264
 • GPS: da, A-GPS, Glonass
 • Audio utor: 3.5 mm
 • Radio: Da
 • Tip SIM utora: 1x Micro SIM (4G), 1x Nano SIM (2G)
 • Kako kupiti?

  Kupuj iz fotelje, s kauča ili klupe u parku, ako je lijep dan, jer sve Tele2 proizvode možeš kupiti online bilo kad. Dostava proizvoda je besplatna, plaćanje sigurno, a isporuka je u roku od 3 do 5 radnih dana. Jedino što se od tebe traži je da osobno preuzmeš kupljeni paket. Pa krenimo…

  Prvo u izborniku na vrhu stranice odaberi što želiš: ugovoriti novu pretplatu, produljiti postojeću (ili dodati ugovornu obvezu na svoju pretplatu), prijeći s bonova na pretplatu ili prenijeti broj iz druge mreže. Zatim složi svoju savršenu kombinaciju:
  • odaberi tarifu,
  • dodaj podatkovni paket,
  • odaberi želiš li pretplatu bez ugovorne obveze ili s ugovornom obvezom na 12 ili 24 mjeseca
  • odluči želiš li punu cijenu telefona platiti odjednom (bez Opcije uređaj) ili ti više odgovara dio cijene platiti odmah, a ostatak iznosa na rate putem Opcije uređaj (na 12 ili 24 rate)

  U sažetku s desne strane pogledaj kalkulaciju za svoju kombinaciju i ako ti sve odgovara, potvrdi odabir te dovrši svoju kupovinu. Nakon što završiš s kupovinom u web shopu na tvoj e-mail stići će potvrda o uspješno kreiranoj narudžbi i link za praćenje pošiljke.

 • Što je opcija uređaj?

  Opcija uređaj je usluga koja ti omogućava kupovinu uređaja "na rate" preko tvog računa za Tele2 telekomunikacijske usluge i iskazuje se kao mjesečna naknada za Opciju uređaj na Tele2 računu. Primjerice, ako imaš tarifu RASPALI sa ŠEST GB i Opciju uređaj 25 kn, iskazani iznos mjesečnih naknada na računu bit će 160 kn za tarifu RASPALI sa ŠEST GB i 25 kn za Opciju uređaj.

  Na koliko mjeseci se može uzeti Opcija uređaj?
  Uz tarifu bez ugovorne obveze Opciju uređaj možeš uzeti na 12 ili 24 mjeseca.
  Uz tarifu s ugovornom obvezom na 12 mjeseci Opciju uređaj možeš uzeti na 12 mjeseci.
  Uz tarifu s ugovornom obvezom na 24 mjeseca Opciju uređaj možeš uzeti na 12 ili 24 mjeseca.
  Ako odabereš kombinaciju bez Opcije uređaj tada punu cijenu uređaja plaćaš odjednom ne ovisno o tome jeli riječ o tarifi sa ili bez ugovorne obveze. 
  Cijena uređaja bit će ti povoljnija ako odabereš tarifu s ugovornom obvezom.

  Uz koje tarife i koje telefone se može uzeti Opciju uređaj?
  Opciju uređaj možeš uzeti uz bilo koju tarifu i uz bilo koji telefon iz naše ponude. Svakom uređaju u ponudi dodijeljena je jedna Opcija uređaj ovisno o broju mjeseci otplate, mjesečnoj naknadi tarife i tome uzimaš li ugovornu obvezu ili ne. Iznosi mjesečne naknade za Opciju uređaj definirani su Cjenikom Tele2 usluga, a mjesečna naknada za Opciju uređaj u mjesecu aktivacije obračunava se razmjerno broju dana korištenja u tom mjesecu.

  Što u slučaju raskida ugovora?
  Ako želiš prestati koristiti Opciju uređaj, to možeš učiniti ali u tom slučaju imaš obvezu podmiriti sve preostale rate tj. Opcije uređaj jednokratno.

 • Načini plaćanja i dostava

  Proizvode kupljene u web shopu možeš platiti gotovinom prilikom pouzeća, jednokratno kreditnim karticama (Diners, VISA, Mastercard i American Express), te Maestro i Visa debitnim karticama.
  Dostava proizvoda je besplatna, a isporuka je u roku od 3 do 5 radnih dana.
  Status dostave u svakom trenutku možeš provjeriti i putem naše web stranice na linku Status narudžbe  ili preko web stranice dostavne službe Overseas Express na linku Track and Trace

 • Sigurnost plaćanja

  Kupovina u Tele2 webshopu je potpuno sigurna. Svi tvoji osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade. Tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere "Verified by Visa" i "MasterCard SecureCode" kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima. Podaci se putem payment gatewaya prosljeđuju poslovnoj banci na autorizaciju, a prijenos osjetljivih podataka je zaštićen enkripcijom.

 • Kako prenijeti broj?

  Ukoliko svoj broj želiš prenijeti u Tele2 mrežu u izborniku na vrhu stranice odaberi opciju „Prijenos broja“, te slijedi 3 jednostavna online koraka. Nakon što složiš svoju idealnu kombinaciju i završiš s kupovinom u web shopu na tvoj e-mail stići će potvrda o uspješno kreiranoj narudžbi te link za praćenje pošiljke.

  Proces prijenosa broja odvija se u nekoliko koraka:

  1. Na tvoju adresu prvo stiže Tele2 SIM kartica, HAKOM obrazac za prijenos broja i Zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa na potpis.
  NAPOMENA: Ukoliko je uz prijenos broja u web shopu kupljen i uređaj on će biti dostavljen nakon što prijenos broja bude završen.

  2. Potpisani HAKOM obrazac i Zahtjev vraćaš dostavljaču, čime započinje postupak prijenosa broja koji traje 3 radna dana. Napomena: SIM karticu nemoj koristiti dok prijenos broja ne bude završen.

  3. U roku od 3 radna primit ćeš SMS i e-mail obavijest o uspješnom prijenosu broja. Nakon što primiš ovu poruku možeš početi koristiti Tele2 SIM karticu.

  4. Nakon što je broj uspješno prenesen, ukoliko si u web shopu uz prijenos broja kupio/la uređaj, na tvoj e-mail stiže nova obavijesti i link za praćenje pošiljke, tj. uređaja koji će biti dostavljen na tvoju adresu.
  NAPOMENA: Ukoliko si u web shopu odabrao/la tarifu s ugovornom obvezom, uz uređaj će ti stići i Zahtjev za dodavanje ugovorne obveze na potpis.

 • Kako produljiti pretplatu?

  Ukoliko si postojeći pretplatnik koji želi produljiti svoju pretplatu ili dodati ugovornu obvezu na postojeću pretplatu sve što trebaš učiniti je odabrati Produljenje pretplate u izborniku na vrhu stranice, te upisati svoj broj telefona. Kao postojeći korisnik imaš pravo na poseban popust prilikom kupovine uređaja, pa će cijene uređaja u nastavku kupovine biti iskazane s uključenim popustom za postojeće korisnike.

 • Kako raskinuti ugovor?

  Raskid pretplatničkog ugovora možete zatražiti:

  - slanjem obavijesti o raskidu na adresu:
  Tele2 d.o.o.
  Ulica grada Vukovara 269D
  10000 Zagreb,
  n/r Webshop Prodaja
  - potpisivanjem zahtjeva za raskid Ugovora na ovlaštenom prodajnom mjestu,
  - faksom na broj 095 1000 445 za Privatne korisnike, te za Poslovne korisnike 095 1000 448,
  - web formom na stranici Podrške za korisnike
  - elektroničkim putem na adresu prigovori_web_hr@tele2.com.

  Pri tome ste dužni priložiti sljedeću dokumentaciju: pisani zahtjev za raskid i odgovarajuću identifikacijsku dokumentaciju (preslika obje strane osobne iskaznice).

   

Produljenje/dodavanje ugovorne obveze