Odaberi želiš li ponudu za nove ili postojeće Tele2 korisnike

U padajućem izborniku odaberi želiš li: postati novi Tele2 korisnik, prenijeti svoj broj iz druge mreže u Tele2, prenijeti svoj Tele2 broj s bonova na pretplatu ili produljiti svoju pretplatu uz dodatne pogodnosti baš za tebe!

Ponuda za nove korisnike koji žele ugovoriti novu pretplatu.

Ponuda za postojeće korisnike bonova koji žele prijeći na pretplatu.

Ponuda za korisnike drugih mreža koji žele prenijeti broj i postati Tele2 pretplatnici.
Detalji o prijenosu broja i sadašnjem operateru unose se u zadnjem koraku kupovine.

Ponuda za postojeće korisnike koji žele produljiti pretplatu ili dodati ugovornu obvezu na svoju pretplatu. Upiši svoj broj mobitela i provjeri imaš li dodatne pogodnosti za produljenje pretplate.

HTC U11 Dual SIM srebrni

HTC U11 Dual SIM srebrni HTC U11 Dual SIM srebrni HTC U11 Dual SIM srebrni
HTC U11 Dual SIM srebrni
5,5"
12 MP
3000 mAh
64 GB

Sažetak


Opis uređaja

HTC U11 jedan je od najmodernijih uređaja današnjice s brojnim detaljima koji ga čine savršeno funkcionalnim:

Edge Sense - novo doba interakcije s telefonom

Dodirni zaslon (touchscreen) koji pruža nov i intuitivan vid interakcije s telefonom. Laganim pritiskom Edge Sense vam omogućuje da uživate još više u onome što volite. Fotografiranje. Pokretanje omiljenih aplikacija. Slanje poruka u pokretu. Prije je pokretanje ovih značajki bila gnjavaža, sada je to jednostavan pokret. Razmišljajući izvan okvira, osmislili smo novo doba telefonskih interakcija.

Vrhunski fotoaparat
Impresivni višeosni optički i elektronički sustavi stabilizacije i super brzo automatsko izoštravanje u svim uvjetima rasvjete rezultiraju brzim fotoaparatom, oštrim slikama i tečnim videozapisima. Fotoaparat je poboljšan značajkom HDR Boost da se postigne veći raspon dinamičke ekspozicije bez zastajkivanja, poboljša balans bijele, značajno smanji šum i savršeno očuvaju detalji. 

Fotoaparat modela HTC U11 postigao je nevjerojatnu ocjenu DxOMark 90, i time je postao jedan od najviše ocijenjenih fotoaparata pametnih telefona u povijesti DxOMark ocjenjivanja.Fotografirajte i na kiši
Vodootpornost HTC-a U11 u kombinaciji s iznimno praktičnom tehnologijom Edge Sense omogućuje vam da slikate po kiši ili suncu!

Iako zbog vode nećete moći koristiti zaslon, Edge Sense će vam omogućiti da slikate koliko god želite jednostavnim stiskom. Tijekom hladnih zimskih mjeseci Edge Sense će vam omogućiti da vam ruke ostanu tople. Moći ćete jednostavno rukovati telefonom ne vadeći ruke iz rukavica.

Jedne od najnaprednijih slušalica napravljenih za osobni audiouređaj

HTC U11 predstavlja najnoviju verziju značajke HTC USonic. Aktivno poništavanje buke kombinira se s mogućnošću prilagodbe zvuka vašem jedinstvenom sluhu. 

Svaki je slušni aparat drugačiji, i zato USonic slušalice očitavaju unutrašnjost vašeg uha naprednom tehnologijom nalik sonaru, a zatim zvučni profil prilagođavaju vašem jedinstvenom biološkom profilu. Time se postiže iznimno osoban i optimiziran slušateljski doživljaj živopisnog zvuka oblikovanog upravo za vas.

Karakteristike

GSM frekvencija 850 900 1800 1900 MHz
UMTS frekvencija 850 900 1900 2100 1700 MHz
Dimenzije 153,90x7,90x75,90 mm
Težina 169 g
Kućište touch
Glavni zaslon Super LCD 5 kapacitivni dodirnik, 1440x2560 px, -
Pomoćni zaslon Ne
OS Android
GPS Da
Video player Da
FM radio Da
MP3 player Da
Imenik Da
Interna memorija RAM: 4GB, ROM: 64 GB, microSD memorijska kartica do 256 GB, tip memorijske kartice: microSD
Memorijska kartica microSD
GPRS Da
EDGE Da
3G Da
HSDPA Da
HSUPA Da
DLNA Da
NFC Da
4G Da
WiFi Da
USB Da
Bluetooth Da
Wi-Fi hotspot Da
Foto aparat 12 MP, autofokus, optički zoom, digitalni zoom
Baterija Li-Ion, 3000 mAh
Max. trajanje razgovora do 24 sati
Max. vrijeme čekanja do
Sadržaj pakiranja Uređaj, Iglica za SIM utor, USONIC USB-C slušalice, USB-C na 3.5mm adapter, Brzi Punjač, USB-C kabel, Clear case – zaštitna maskica, krpica od mikrofibre, jamstveni list, kratke korisničke upute
Ostalo

Zašto kupovati putem Tele2 webshopa?

Dostava proizvoda je besplatna, plaćanje sigurno, a isporuka je u roku od 3 do 5 radnih dana. 

Kako kupiti?

Prvo u izborniku na vrhu stranice odaberi što želiš:

prenijeti broj iz druge mobilne mreže na Tele2 pretplatu
prenijeti broj s bonova na pretplatu
uzeti novu pretplatu
produljiti postojeću pretplatu

Zatim složi svoju savršenu kombinaciju:

odaberi tarifu
odaberi podatkovni paket
odaberi između pretplate bez ugovorne obveze i ugovorne obveze na 12 ili 24 mjeseca

Ako odabereš opciju s ugovornom obvezom na 24 mjeseca, možeš birati kako ćeš plaćati uređaj:

Bez Opcije uređaj – odmah plaćaš punu cijenu uređaja.

Niži iznos opcije uređaj – opcija uređaj sa nižom mjesečnom ratom, ali većim iznosom koji se plaća odmah.

Viši iznos opcije uređaj - opcija uređaj sa višom mjesečnom ratom, ali manjim iznosom koji se plaća odmah.

U sažetku s desne strane pogledaj kalkulaciju za svoju kombinaciju i ako ti sve odgovara, potvrdi odabir te dovrši svoju kupovinu. Nakon što završiš s kupovinom u webshopu, na tvoj e-mail stići će potvrda o uspješno kreiranoj narudžbi i link za praćenje pošiljke.

Napomena: Ako produljuješ svoju pretplatu uz kupovinu uređaja, dostupna ti je samo opcija ugovorne obveze na 24 mjeseca. Ako u webshopu kupuješ Start paket uz pretplatu, na SIM kartici će ti stići odabrana tarifa bez ugovorne obveze. 

Opcija uređaj je usluga koja ti omogućava kupovinu uređaja "na rate" i iskazuje se kao mjesečna naknada za Opciju uređaj na tvom Tele2 računu.

Na koliko mjeseci se može uzeti Opcija uređaj?
Opciju uređaj možeš uzeti samo uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

Zašto odabrati Opciju uređaj?
Cijena uređaja bit će ti povoljnija ako odabereš tarifu s ugovornom obvezom.

Uz koje tarife i koje uređaje se može uzeti Opcija uređaj?
Opciju uređaj možeš uzeti odabirom bilo koje tarife uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca i uz bilo koji telefon, tablet ili router iz naše ponude. Iznosi mjesečne naknade za Opciju uređaj definirani su Cjenikom Tele2 usluga, a mjesečna naknada za Opciju uređaj u mjesecu aktivacije obračunava se razmjerno broju dana korištenja u tom mjesecu.

Što u slučaju raskida ugovora?
Ako želiš prestati koristiti Opciju uređaj, to možeš učiniti, ali u tom slučaju imaš obvezu podmiriti sve preostale rate tj. Opcije uređaj jednokratno.

 

1. Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom:

Za sve narudžbe.

Podržane kreditne kartice:
- Visa (osim Visa Electron kartice jer ne podržava 3D secure protokol)
- MasterCard
- American Express 
- Diners


Podržane debitne kartice:
- Visa (koja podržava 3D secure protokol)
- Maestro

Molimo vas da provjerite imate li dovoljno sredstava na računu te je li online plaćanje podržano od strane izdavatelja (banke) vaše kreditne ili debitne kartice.2. Plaćanje pouzećem

Za narudžbe s opcijom uređaj 75kn i niže.
Vrijedi i za narudžbe s opcijom uređaj 0 kn.


__________________________________________

Status dostave u svakom trenutku možeš provjeriti i putem naše web stranice na linku Status narudžbe  ili preko web stranice dostavne službe Overseas Express na linku Track and Trace.

Kupovina u Tele2 webshopu je potpuno sigurna. Svi tvoji osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade. Tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere "Verified by Visa" i "MasterCard SecureCode" kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima. Podaci se putem payment gatewaya prosljeđuju poslovnoj banci na autorizaciju, a prijenos osjetljivih podataka je zaštićen enkripcijom.

Ukoliko svoj broj želiš prenijeti u Tele2 mrežu u izborniku na vrhu stranice odaberi opciju „Prijenos broja“, te slijedi 3 jednostavna online koraka. Nakon što složiš svoju idealnu kombinaciju i završiš s kupovinom u web shopu na tvoj e-mail stići će potvrda o uspješno kreiranoj narudžbi te link za praćenje pošiljke.

Proces prijenosa broja odvija se u nekoliko koraka:

1. Na tvoju adresu prvo stiže Tele2 SIM kartica, HAKOM obrazac za prijenos broja i Zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa na potpis.
NAPOMENA: Ukoliko je uz prijenos broja u web shopu kupljen i uređaj on će biti dostavljen nakon što prijenos broja bude završen.

2. Potpisani HAKOM obrazac i Zahtjev vraćaš dostavljaču, čime započinje postupak prijenosa broja koji traje 3 radna dana. Napomena: SIM karticu nemoj koristiti dok prijenos broja ne bude završen.

3. U roku od 3 radna dana primit ćeš SMS i e-mail obavijest o uspješnom prijenosu broja. Nakon što primiš ovu poruku možeš početi koristiti Tele2 SIM karticu.

4. Nakon što je broj uspješno prenesen, ukoliko si u web shopu uz prijenos broja kupio/la uređaj, na tvoj e-mail stiže nova obavijesti i link za praćenje pošiljke, tj. uređaja koji će biti dostavljen na tvoju adresu. Uz uređaj će ti stići i Zahtjev za dodavanje ugovorne obveze na potpis

Ukoliko si postojeći pretplatnik koji želi produljiti svoju pretplatu (ili dodati ugovornu obvezu na postojeću pretplatu bez ugovorne obveze) sve što trebaš učiniti je odabrati "Produljenje pretplate" u izborniku na vrhu stranice, te upisati svoj broj telefona i slijediti par jednostavnih online koraka.
Produljenje pretplate dostupno je uz kupovinu uređaja samo uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.
Kao postojeći korisnik imaš pravo na poseban popust prilikom kupovine uređaja, pa će cijene uređaja u nastavku kupovine biti iskazane s uključenim popustom za postojeće korisnike.

Raskid pretplatničkog ugovora možete zatražiti:

- slanjem obavijesti o raskidu na adresu:
Tele2 d.o.o.
Ulica grada Vukovara 269D
10000 Zagreb,
n/r Webshop Prodaja
- potpisivanjem zahtjeva za raskid Ugovora na ovlaštenom prodajnom mjestu,
- faksom na broj 095 1000 445 za Privatne korisnike, te za Poslovne korisnike 095 1000 448,
- web formom na stranici Podrške za korisnike
- elektroničkim putem na adresu prigovori_web_hr@tele2.com.

Pri tome ste dužni priložiti sljedeću dokumentaciju: pisani zahtjev za raskid i odgovarajuću identifikacijsku dokumentaciju (preslika obje strane osobne iskaznice).

 

 

Sigurno
plaćanje

Besplatna
dostava

Najpovoljnije
cijene

Info

Tele2 webshop je trenutno nedostupan zbog redovitog održavanja sustava.
Ok

Produljenje/dodavanje ugovorne obveze

Koji je moj OIB?
Tvoj OIB nam je potreban zbog sklapanja pretplatničkog odnosa.
Ukoliko narudžba nije realizirana, tvoj OIB neće biti obrađen.