Biraj 
neustrašivo!

Bez straha odaberi Huawei P9 lite mini 
ili Samsung Galaxy J5 2017 DS za samo 
jednu kunu uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB.

Budi neustrašiv i biraj između Huawei P9 Lite mini i Samsung Galaxy J5 2017 za samo 1 kn. Odaberi tarifu EKIPNA s podatkovnim paketom BEZBROJ GB i osjeti pravu slobodu komuniciranja. 
 
 
Huawei P9 Lite mini – elegantnost je nova crna

Dizajn, ljepota, izvedba. Sve to krasi Huawei P9 lite mini koji je dizajniran kako bi se savršeno uklopio u modernu tehnologiju. Telefon je opremljen 5 inčnim IPS LCD HD zaslonom koji prikazuje intenzivne, živopisne i svijetle boje. S čitačem otiska prsta Huawei P9 lite mini možeš otključati za samo 0,5 sekundi, a uz glavnu 13 megapiksela i selfie kameru od 5 megapiksela napravite kristalno savršene fotografije svijeta onakvim kakvim on zaista izgleda.
 
Samsung Galaxy J5 (2017) - stil nadopunjuje funkcionalnost
 
Dizajniran s najstrožom pažnjom na detalje, Samsung Galaxy J5 (2017) u svojem metalnom kućištu vrhunski leži u ruci sa velikim 5.2 inčnim Super AMOLED zaslonom. Glavna i selfie kamera od 13 megapiksela slikaju jasne fotografije sa super izraženim detaljima čak i pri slabom osvjetljenju. Zahvaljujući 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije za pohranu podataka, Samsung Galaxy J5 osigurava odlične performanse te ugodan svakodnevni rad i za najzahtjevnije korisnike.


Sada je vrijeme da odabereš svog mobilnog junaka! Pogriješiti ne možeš.

Huawei P9 Lite Mini Dual SIM zlatni

Ukupno mjesečno 274 kn/mj
Tarifa EKIPNA 150 kn/mj
Paket BEZBROJ GB 84 kn/mj
Opcija uređaj 40 kn/mj
Naknada za pristup mreži 0 kn/mj
Uređaj jednokratno 1 kn

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X