Filmsko  
iskustvo
 
pri snimanju  
i gledanju 

Uzmi LG V30 i uvjeri se u najbolje  
video performanse na tržištu. 
A za potpuno iskustvo tu su  
i LG PH4 Bluetooth zvučnici  
koje poklanjamo za kupnju u web shopu.

Snimi vrhunske kadrove i uživaj u bogatom ekranu od ruba do ruba koji će ti donijeti potpuno filmsko iskustvo, čak i kada gledaš najobičnije vlastite video snimke. Za to su zaslužni Cine Effect, koji obrađuje boje prema unaprijed određenim postavkama koji čuvaju kvalitetu snimke i 10-bitni HDR senzor koji će se pobrinuti da uloviš 211% više boja. Samo usmjeri i snimaj!

Sve što snimiš imat će vrhunski zvuk jer će se za to pobrinuti tri odlična mikrofona koji hvataju oštar zvuk čak i u najbučnijim uvjetima. A da bi to sve mogao čuti, kupnjom LG V30 u našem web shopu na poklon ćeš dobiti LG PH4 Bluetooth zvučnik, koji će upotpuniti svako video ili glazbeno iskustvo. LG V30 je prvi telefon tvrtke LG s pripremom za Google Daydream. U kombinaciji s 6,0" OLED FullVision zaslonom modela LG V30 pripremite se za novi doživljaj proširenog niza intenzivnih VR aplikacija u svojim omiljenim igrama, filmovima i videozapisima.

I bez brige, LG V30 je otporan na vodu i prašinu, tako da može s tobom gdje god i ti ideš.

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika Web stranicom.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo Vam postaviti nekoliko kratkih pitanja o Vasem iskustvu sa web stranicom Tele2.


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala Vam što ste posjetili Tele2 stranicu!
X
Ispuni
anketu
X