Izađi iz WIFI 
zone i budi
 
neustrašivi 
surfer!

Budi i ti neustrašivi surfer, 
napusti WiFi zonu  
i zakorači prema jedinom stvarno  
neograničenom internetu.

Uz  BEZBROJ GB postat ćeš pravi neustrašivi surfer jer ćeš raspolagati jedinim stvarno neograničenim internetom na mobitelu. 

Skidat ćeš sve što poželiš, kad god poželiš i gdje god poželiš! Podatkovnom paketu BEZBROJ GB pridruži tarifu RASPALI i za samo 1 kunu biraj popularni Huawei P smart ili vrhunski HTC U11.

Huawei P smart prava je selfie mašina s vrhunskom kamerom od 8 MP. Prednja kamera koristi algoritam Face Beauty, što znači da prepoznaje jedinstvene karakteristike tvog lica i pomaže da okineš selfie poput super modela. Odlikuje ga i kvalitetni 5,65-inčni 2.5D stakleni HUAWEI FullView zaslon na kojem možeš uživati u prelijepim živopisnim bojama. Tanak i lagan, Huawei P Smart savršeno sjeda u tvoju ruku.

HTC U11 jedan je od najmodernijih uređaja današnjice s brojnim detaljima koji ga čine savršeno funkcionalnim. Jedan od tih detalja je i Edge Sense, nov i intuitivan način interakcije s mobitelom koji ti omogućuje da samo jednim potezom fotkaš, otvaraš omiljene aplikacije te s lakoćom šalješ poruke u pokretu. Tu je i impresivni fotoaparat sa super brzim automatskim izoštravanjem, koji u svim uvjetima rasvjete omogućuje brzo fotkanje, oštre slike i tečne videozapise. Fotkaj se dok slušaš omiljene pjesme na jednim od najnaprednijih slušalica napravljenih za osobni audiouređaj!

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika Web stranicom.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo Vam postaviti nekoliko kratkih pitanja o Vasem iskustvu sa web stranicom Tele2.


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala Vam što ste posjetili Tele2 stranicu!
X
Ispuni
anketu
X