Tele2
 
Kontakt

 
Kontakt
Mobiteli
na kvadrat

Samo u Tele2 -
uzmi dva mobitela
po cijeni jednog ili
čak četiri po cijeni dva!

Samo u Tele2 za cijenu jednog super mobitela drugi dobivaš na dar - odaberi između odličnog LG K8 Dual 2017 ili Huawei Honor 6X Dual SIM, i uživaj u najboljoj podatkovnoj mreži u Hrvatskoj!

Okupiš li cijelu ekipu, tada ti preporučamo odabir tarife EKIPNA i jedan od ovih odličnih telefona, uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ponuda uz tarifu EKIPNA, RASPALI i ČISTO TRISTO dostupna je na svim Tele2 prodajnim mjestima.

Promocija funkcionira na sljedeći način:
Uz prvu liniju koju ugovaraš odaberi jedan od ova dva promotivna telefona, u bilo kojoj boji i taj telefon ćeš plaćati mjesečno kroz naknadu za opciju uređaj u iznosu 45 kn/mj. za LG K8 Dual 2017 ili 90 kn/mj. za Huawei Honor 6X Dual SIM.

Ugovori nakon toga i drugu liniju na isti OIB te odaberi isti model telefona koji si odabrao i za prvu liniju, opet u bilo kojoj boji te ćemo ti za njega dati mjesečni popust u visini mjesečne opcije uređaj tj. 45 kn/mj. za LG K8 Dual 2017 ili 90 kn/mj. za Huawei Honor 6X Dual SIM. Jednostavno, drugi mobitel će te koštati 0 kn mjesečno!

Želiš li ove mobitele kupiti u Tele2 webshopu, ovdje su dostupni uz tarife RASPALI i ČISTO TRISTO

1. Tko može ostvariti promociju Mobiteli na kvadrat? 
Promociju mogu ostvariti svi novi Tele2 korisnici, uključujući korisnike koji prenose broj iz druge mreže u Tele2 i korisnike koji prenose broj sa Tele2 bonova na pretplatu i potpisuju ugovornu obvezu u trajanju od 24 mjeseci. Uz ispunjenje istog uvjeta, odnosno potpisa ugovorne obveze na 24 mjeseca promociju mogu ostvariti i postojeći Tele2 korisnici.

2. Koje pogodnosti korisnik ostvaruje u promociji? 
Za ostvarenje ponude moraju biti ugovorene minimalno dvije pretplate. U promociji korisnik ostvaruje pravo na pogodnosti u vidu popusta koji iznosom odgovara punom iznosu opcije uređaj prilikom kupovine mobilnih uređaja LG K8 2017 i Huawei Honor 6X. Popust se uvijek primjenjuje na drugu aktiviranu pretplatu.

3. Za koje kombinacije uređaja se ostvaruje pravo na promociju?
Korisnik ostvaruje promociju ukoliko uzima dva ista uređaja. Dakle, za kupovinu dva LG K8 2017 promocija se ostvaruje na drugu aktiviranu liniju. Nije moguće kombinirati uređaje, npr. ukoliko korisnik na jednoj liniji uzme Huawei Honor 6X, a na drugoj LG K8 2017 neće ostvariti promociju na drugoj aktiviranoj pretplati. 

4. Moram li ugovoriti obje linije u isto vrijeme da bih ostvario promociju? 
Nije nužno da se druga pretplata ugovara u istom trenutku kad i prva. Korisnik drugu liniju, odnosno onu na kojoj ostvaruje promociju, može ugovoriti bilo kad u vrijeme trajanja promocije.

5. U kojem vremenu mogu ostvariti pogodnosti iz ove promocije? 
Pogodnosti se primjenjuju na korisnike koji u periodu od 01. ožujka do 24. travnja 2017. ispune uvjete za ostvarivanje promocije.

6. Uz koje tarife se primjenjuje promocija?
Promocija je namijenjena privatnim i poslovnim pretplatnicima koji na Tele2 prodajnim mjestima ugovore korištenje tarife RASPALI, ČISTO TRISTO ili EKIPNA uz obvezno trajanje ugovora na 24 mjeseca.

7. Mogu li ostvariti dva popusta ukoliko ugovorim 4 linije na tarifi EKIPNA?
Da, s obzirom kako se popust uvijek primjenjuje na drugu aktiviranu liniju, korisnik će za 4 ugovorene linije dobiti dva popusta na opciju uređaj.

8. Gdje mogu ostvariti promociju? 
Promocija se može ostvariti na svim Tele2 prodajnim mjestima i ostalim kanalima prodaje za privatne korisnike po ispunjenju ranije navedenih uvjeta.

9. Mogu li kombinirati promociju Mobiteli na kvadrat s promocijom 500 kn na bankovnoj kartici Božić 2016 ili drugim promocijama?
Promocija  se ne može kombinirati s drugim promotivnim ponudama. Uz uređaje iz ove promocije se ne može kombinirati promocija PBZ Maestro poklon kartica s uključenih 500 kn Božić 2016.

LG K8 Dual 2017

Tarifa RASPALI 85 kn/mj
Paket TRI GB 50 kn/mj
Opcija uređaj 45 kn/mj
Paket mjesečno 180 kn/mj
Naknada za pristup mreži 10 kn/mj
Uređaj jednokratno 1 kn

Huawei Honor 6X Dual SIM

Tarifa RASPALI 85 kn/mj
Paket TRI GB 50 kn/mj
Opcija uređaj 90 kn/mj
Paket mjesečno 225 kn/mj
Naknada za pristup mreži 10 kn/mj
Uređaj jednokratno 1 kn
Prikazana cijena uređaja vrijedi za prijenos broja na Tele2 pretplatu za korisnike koji aktivno koriste usluge Tele2 bonova ili usluge drugih operatera minimalno zadnja 3 mjeseca.
Ako si postojeći pretplatnik, u webshopu odaberi "Produljenje pretplate" i provjeri imaš li dodatne pogodnosti.
Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu X
Mreža i
pokrivenost X