Uhvati najbolje 
uz Huawei 
Mate 10 Pro 

Brz, moćan i savršen za hvatanje najljepših 
trenutaka. Prednaruči do 27. studenog 
i na poklon dobivaš Huawei EnVizion 360 
kameru u vrijednosti od 999 kn!

Huawei Mate 10 Pro dolazi sa Kirin 970, prvim svjetskim AI procesorom za mobilne uređaje s kojim ćeš brže i efikasnije multitaskati i prebacivati se iz aplikacije u aplikaciju. Telefon je opremljen 5.9 inčnim AMOLED zaslonom sa super HDR10 tehnologijom koji prikazuje intenzivne, živopisne i svijetle boje.

Želiš bez straha koristiti mobitel po kiši ili snijegu? Huawei Mate 10 Pro otporan je na vodu što ga čini idealnim suputnikom za sve vremenske uvjete.

Za savršene fotke koje će uhvatiti i najsitnije detalje, telefon je opremljen dvostrukom kamerom s dvostrukim lećama s najvećim otvorom na svijetu od f/1.6. Kada svemu dodaš nevjerojatnih 6 GB memorije i 128 GB prostora za pohranu podataka možeš biti siguran da je Huawei Mate 10 Pro telefon koji nećeš trebati mijenjati godinama.

Telefon možeš dobiti za jednokratnu cijenu od 749 kn, a ostatak plati na rate. Za potpuno neograničenu komunikaciju ne zaboravi odabrati tarifu RASPALI s BEZBROJ GB.

Prednaruči novi Huawei Mate 10 Pro do 27. studenog i na poklon ti darujemo Huawei EnVizion 360 kameru s kojom ćeš moći uhvatiti još više detalja slikanjem ili snimanjem videa u 360°.

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X