Najbolje 
od galaksije

Raspali unedogled jer ti nudimo 
Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+ 
uz tarifu RASPALI i BEZBROJ GB s  
kojima nema granica u komunikaciji 
ni u ovoj ni ijednoj bližoj galaksiji.

Dobro ti se piše u zvijezdama dalekih galaksija jer možeš neograničeno pričati i surfati uz tarifu RASPALI i BEZBROJ GB, a tu su Samsung Galaxy S8 ili Galaxy S8+ s Inifinity zaslonom koji se prelijeva od kraja do kraja i neprimjetno se spaja u aluminijski okvir. Iste dimenzije kao i prethodnik, ali uz povećani zaslon. Koji god uređaj izabereš, sve to možeš dobiti za 329 kn/mj.

Za odlične slike tu je vrhunska prednja i stražnja kamera koje su precizno podešene kako bi slike uvijek bile svijetle i jasne bez obzira na količinu svjetla. Najbitnije od svega, možeš mirno spavati jer sve tvoje slike i podaci su apsolutno sigurni uz revolucionarnu tehnologiju čitača šarenica koju je nemoguće kopirati.

Uz to, oba mobitela imaju IP 68 certifikate otpornosti na prašinu i vodu, pa možeš mirne duše koristiti svoj mobitel gdje god ti je volja.

A najbolja vijest stiže na kraju — uz svaki kupljeni Samsung Galaxy S8 ili S8+ uređaj na poklon dobiješ i tablet. Više informacija možeš pronaći na: http://www.samsung.com/hr/samsungpoklanja/

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X